Hirmagazin.eu
Főoldal » 5 ijesztő jóslat, ami még nem teljesült be
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások Tudástár - minden érdekesség

5 ijesztő jóslat, ami még nem teljesült be

Nostradamus, a 16. századi asztrológus a nagy londoni tűzvésztől a 9/11-es terrortámadásig sok mindent előre látott. Vajon mit jósolt meg még?

Nostradamus még be nem teljesült 5 jóslata

Az 1666-os londoni tűzvész, a nagy francia forradalom, a II. világháború, vagy a 2001. szeptember 11-i terrorcselekmények – csak néhány esemény azok közül, amelyeket Michel de Nostradamus előre megjósolt. A 16. századi francia asztrológust már kortársai is igazi látnoknak tartották, ám az, hogy ezek megvalósult jóslatok, vagy véletlen egybeesések csupán, a mai napig nem bizonyított. Ha azonban tényleg hihetünk Nostradamus jövendöléseinek, akkor hamarosan képesek leszünk kommunikálni az állatokkal, egy véreskezű diktátor képében eljöhet a „harmadik Antikrisztus”, sőt a zombik támadása is valósággá válhat. Íme Nostradamus 5 jóslata, ami még nem teljesült be. A Szeretlek Magyarország összeállítása.

Az élőhalottak támadása

A manapság népszerű zombis filmeknek és sorozatoknak köszönhetően senki előtt sem ismeretlen a következő forgatókönyv: egy halálos vírusnak köszönhetően az emberek élőholtakká válnak, és vagy harapással, vagy karmolással terjesztik a végzetes kórt.

A DoQ csatornán futó Nostradamus Effektus című dokumentum-sorozatból azonban megtudhatjátok, hogy Nostradamus nemcsak elképzelte, de meg is jósolta a „holtak feltámadását”. A zombi szót ugyan soha nem említette, és eljövetelük pontos dátumát sem adta meg, hívei azonban a hetes számra és a millenniumra való utalás miatt 7000-re datálják a zombi-apokalipszist, és úgy vélik, valamilyen gyógyszer vagy kezelés váltja majd ki az élőholt állapotot.

A „harmadik Antikrisztus” eljövetele

Híres négysorosaiban Nostradamus három hatalmas és zsarnoki vezérről beszél, akiket Antikrisztusnak nevez. Egyes források Nerót, mások Napóleont tartják az első ilyen hadvezérnek, de a szakértők mindenhol egyetértenek abban, hogy a második Adolf Hitler volt. Nostradamus jóslata szerint a harmadik Antikrisztus még félelmetesebb lesz, mint az előző kettő együttvéve. Néhányan Szaddám Husseinben, mások Oszama Bin Ládenben vélték felfedezni, sokan azonban úgy tartják, még nem ismerjük a jövő rettegett tömeggyilkosát, akiNostradamus szerint a Közel-Keletről jön, és kék turbánban vonul be Európába, hogy uralma alá hajtsa az öreg kontinenst.

A III. világháború

Nostradamus szerint a harmadik Antikrisztus inváziója robbantja majd ki a III. világháborút, ami 27 évig tart majd, és nukleáris fegyverekkel, illetve a végső pusztulással fenyeget. A jóslat szerint „1999-ben az égből jön majd a terror királya, mielőtt és miután a háború uralkodik majd”. Az azóta történt események ismeretében egyesek ezt úgy magyarázzák, hogy 1999-ben kezdődtek az előkészületek, amelyek 2001. szeptember 11-ei merényletsorozathoz vezettek.

Nostradamus jövendölései azonban még sötétebb képet festenek a jövőre vonatkozóan: „az ég lángolni fog a 45. foknál. A lángok közelednek a hatalmas új városhoz”. A jövendölésben szereplő várost sokan a 45. szélességi foknál elhelyezkedő New Yorkkal azonosítják, amit az „Antikrisztus” nukleáris fegyverek bevetésével tesz majd a földdel egyenlővé.

Képesek leszünk az időutazásra

Nostradamus jóslatai szerint a harmadik világháború során gyakorlatilag az egész Föld elpusztul majd, ezért túlélő tudósok egy csoportja kísérletet tesz majd arra, hogy az időben visszautazva megakadályozza a világháborút. Ez a próbálkozás azonban Nostradamus szerint kudarcba fullad majd, és az időutazás során felszabaduló energia egy furcsa dimenzió örvényt hoz majd létre Anglia és Észak-Európa felett.

Az állatok beszédének megfejtése

A vészjósló jövőképek után álljon itt egy sokkal békésebb jóslat. Nostradamus úgy hitte, a tudomány csodálatos fejlődésének köszönhetően a jövőben képesek leszünk kommunikálni az állatokkal. Ma már ez nem is tűnik olyan lehetetlennek, hiszen számos kísérlet folyik ennek megvalósítására. John Lilly például már a 19. században megalapozta az emberek és a palackorrú delfinek közötti kommunikációt, 2014-ben pedig egy delfinkutató azt állította, hogy sikerült emberi nyelvre fordítania a delfinhangot…

 

Hasonló hírek

A magyar csodagyerek Kínában 40 000 embernek zongorázott a legnagyobb ázsiai zenei fesztiválon

Mazsi

Most megtudhatod mi vár rád 2019-ben: ezt mutatják a numerológiai előrejelzések

Mazsi

Ön felismerné, hogy vízisiklóval van dolga a Balatonban?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!