Image default
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások Tudástár - minden érdekesség

5 ijesztő jóslat, ami még nem teljesült be

Nostradamus, a 16. századi asztrológus a nagy londoni tűzvésztől a 9/11-es terrortámadásig sok mindent előre látott. Vajon mit jósolt meg még?

Nostradamus még be nem teljesült 5 jóslata

Az 1666-os londoni tűzvész, a nagy francia forradalom, a II. világháború, vagy a 2001. szeptember 11-i terrorcselekmények – csak néhány esemény azok közül, amelyeket Michel de Nostradamus előre megjósolt. A 16. századi francia asztrológust már kortársai is igazi látnoknak tartották, ám az, hogy ezek megvalósult jóslatok, vagy véletlen egybeesések csupán, a mai napig nem bizonyított. Ha azonban tényleg hihetünk Nostradamus jövendöléseinek, akkor hamarosan képesek leszünk kommunikálni az állatokkal, egy véreskezű diktátor képében eljöhet a „harmadik Antikrisztus”, sőt a zombik támadása is valósággá válhat. Íme Nostradamus 5 jóslata, ami még nem teljesült be. A Szeretlek Magyarország összeállítása.

Az élőhalottak támadása

A manapság népszerű zombis filmeknek és sorozatoknak köszönhetően senki előtt sem ismeretlen a következő forgatókönyv: egy halálos vírusnak köszönhetően az emberek élőholtakká válnak, és vagy harapással, vagy karmolással terjesztik a végzetes kórt.

A DoQ csatornán futó Nostradamus Effektus című dokumentum-sorozatból azonban megtudhatjátok, hogy Nostradamus nemcsak elképzelte, de meg is jósolta a „holtak feltámadását”. A zombi szót ugyan soha nem említette, és eljövetelük pontos dátumát sem adta meg, hívei azonban a hetes számra és a millenniumra való utalás miatt 7000-re datálják a zombi-apokalipszist, és úgy vélik, valamilyen gyógyszer vagy kezelés váltja majd ki az élőholt állapotot.

A „harmadik Antikrisztus” eljövetele

Híres négysorosaiban Nostradamus három hatalmas és zsarnoki vezérről beszél, akiket Antikrisztusnak nevez. Egyes források Nerót, mások Napóleont tartják az első ilyen hadvezérnek, de a szakértők mindenhol egyetértenek abban, hogy a második Adolf Hitler volt. Nostradamus jóslata szerint a harmadik Antikrisztus még félelmetesebb lesz, mint az előző kettő együttvéve. Néhányan Szaddám Husseinben, mások Oszama Bin Ládenben vélték felfedezni, sokan azonban úgy tartják, még nem ismerjük a jövő rettegett tömeggyilkosát, akiNostradamus szerint a Közel-Keletről jön, és kék turbánban vonul be Európába, hogy uralma alá hajtsa az öreg kontinenst.

A III. világháború

Nostradamus szerint a harmadik Antikrisztus inváziója robbantja majd ki a III. világháborút, ami 27 évig tart majd, és nukleáris fegyverekkel, illetve a végső pusztulással fenyeget. A jóslat szerint „1999-ben az égből jön majd a terror királya, mielőtt és miután a háború uralkodik majd”. Az azóta történt események ismeretében egyesek ezt úgy magyarázzák, hogy 1999-ben kezdődtek az előkészületek, amelyek 2001. szeptember 11-ei merényletsorozathoz vezettek.

Nostradamus jövendölései azonban még sötétebb képet festenek a jövőre vonatkozóan: „az ég lángolni fog a 45. foknál. A lángok közelednek a hatalmas új városhoz”. A jövendölésben szereplő várost sokan a 45. szélességi foknál elhelyezkedő New Yorkkal azonosítják, amit az „Antikrisztus” nukleáris fegyverek bevetésével tesz majd a földdel egyenlővé.

Képesek leszünk az időutazásra

Nostradamus jóslatai szerint a harmadik világháború során gyakorlatilag az egész Föld elpusztul majd, ezért túlélő tudósok egy csoportja kísérletet tesz majd arra, hogy az időben visszautazva megakadályozza a világháborút. Ez a próbálkozás azonban Nostradamus szerint kudarcba fullad majd, és az időutazás során felszabaduló energia egy furcsa dimenzió örvényt hoz majd létre Anglia és Észak-Európa felett.

Az állatok beszédének megfejtése

A vészjósló jövőképek után álljon itt egy sokkal békésebb jóslat. Nostradamus úgy hitte, a tudomány csodálatos fejlődésének köszönhetően a jövőben képesek leszünk kommunikálni az állatokkal. Ma már ez nem is tűnik olyan lehetetlennek, hiszen számos kísérlet folyik ennek megvalósítására. John Lilly például már a 19. században megalapozta az emberek és a palackorrú delfinek közötti kommunikációt, 2014-ben pedig egy delfinkutató azt állította, hogy sikerült emberi nyelvre fordítania a delfinhangot…

 

Hasonló hírek

Földönkívüli hibrid lényt találtak Indiában? – fotó

Edit

Az igazság felfedése a tudatalatti üzenetekről + VIDEÓK

Edit

Máig nincs magyarázat a sokkoló éjszakai fényjelenségekre…

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------