Főoldal » 5 hónapja mínusz 20 fokon tartják a terroristát
Külföld

5 hónapja mínusz 20 fokon tartják a terroristát

Anis Amri családja szeretné már hazaszállíttatni a tunéziai származású terrorista holttestét, hogy eltemethessék, de erre már öt hónapja várnak hiába.

2016. december 19-én kamionnal hajtott Anis Amri a német főváros egyik karácsonyi vásárába. A terrortámadás során 12-en vesztették életüket, az elkövetőnek azonban sikerült elmenekülnie. A tunéziai származású Amri sikeresen bujkált több napig, végül egy rutinellenőrzés során lőtték agyon olasz járőrök. Anis Amri holtteste tavaly december 23-a óta van a milánói hullaházban, ami napi 3500 forintba kerül az olasz adófizetőknek. Pedig az olaszoknak már nincs tervük a holttesttel, a németek azonban továbbra sem engedik, hogy az olasz kollégáik kiadják a hullát. A német szövetségi főügyészség szóvivője elmondta:

A terrortámadással kapcsolatos vizsgálatok még nem zárultak le teljesen, így nem lehet kizárni annak a lehetősségét, hogy egy új információ miatt újabb vizsgálatot kell elvégezni Amrin.

A család tehát egyelőre hiába várja, hogy a 24 éves férfit hazavihessék, és az is könnyen elképzelhető, hogy még hónapokig marad ugyanez a helyzet.

Az pedig már egy következő kérdés, hogy ki állja majd a holttest hazaszállíttatásával járó költséget, a család ugyanis jelezte, hogy a tunéziai államtól várnak segítséget, mivel nekik erre nincsen pénzük. 

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Közös haditengerészeti gyakorlatba kezd az Egyesült Államok és Dél-Korea (S. Korea and US begin naval drills amid North Korean threat)

Géza

Kimarad az iskolából a legtöbb szíriai menekült gyerek Törökországban

Edit

Jól képzettek az Ausztriába érkező menekültek

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------