Hirmagazin.eu
Főoldal » 5 hasznos találmány férfiaknak
Tudástár - minden érdekesség

5 hasznos találmány férfiaknak

1. Bajuszpáncél

Ha Önnek is van bajsza, bizonyára tudja, olykor milyen kellemetlen tud lenni, mikor egy csésze cappuccinot vagy egy korsó sört fogyaszt el. A habos bajusz problémájára kínál megoldására bajuszpáncél. A bajuszpáncél gondolata nem teljesen új, hiszen az 1890-es évekből származik. A bajuszpajzs “felcsatolható” a bajuszra,  pohárra helyezhető, sőt nyakláncként is hordható.

2. Autós öltönytartó

Sokszor hallottuk, hogy a nem megfelelően beállított fejtámla ütközéskor maradandó fogyatékosságot, vagy akár halált is okozhatAz autós öltönytartóval fejtámlája nem csak életet menthet, de öltönyeit is “frissen vasaltan” tartja. Többé nem kell aggódniahogy autós utazása során összegyűrődnek öltönyei. Az autós öltönytartó bármilyen autós fejtámlához használható, a krómozott acél vállfa könnyedén a fejtámla mögé szerelhető.

3. Wifi hotspot nyakkendő

Amennyiben sokszor panaszkodik a nem megfelelő erősségű WiFi jelre, Önnek találták ki a  wifi hotspot nyakkendőt.

A modern nyakkendő feltalálói szerint, képes az otthoni és munkahelyi hálózatra felkapcsolódni, majd képes továbbosztani a wifi jelet.  Az wifi hotspot nyakkendővel tehát egyszerűen megnövelhető a routerünk hatótávolsága, vagyis a wifi lefedettség.

 

4. Okos söröspohár

Napjainkban már szinte mindenből készült “okos” változat, így nem maradhattak ki az őrületből a söröspohár sem. A korsók aljában található meg az okos eszköz, melynek NFC jelét az okostelefonok képesek beolvasni.

Alapvetően három lépésből áll:

  • a vendég kikéri a sörét
  • a vendég okostelefonján elérhető NFC-funkcióval beolvassa a pohár alján található eszközt
  • a vendég mostantól többféle kedvezményben részesül, sőt  a többi vendégnek italokat is küldhet.

A vendégeknek megkönnyíti a sörrendelést és kedvezményeket is biztosít a számukra, a vendéglátók pedig jobban tudják készleteiket megtervezni.

5. Automata öv

Elege van abból, hogy nehezen találja meg  az Önnek megfelelő méretű övet? Akkor Önnek találták fel a praktikus automata övet.  A klasszikus, hagyományos övek 5 lyukas megoldása helyett, az automata öv lyuk nélküli megoldással készül, így több mint 30 állítható mérettel rendelkezik. Ezért nem szükséges ismernie derék- és csípőméretét és nem kell aggódnia amiatt sem, hogy túl rövid vagy hosszú lesz, akár online is rendelhet. További előnye, hogy lyukak hiányában, nem tudnak sem elkopni, sem elvékonyodni azok. Nem elhanyagolható szempont, hogy modernitást tükröz és páratlan dizájnnal rendelkezik.

A szabadalom biztosítja találmánya jogi oltalmát. A szabadalom biztosítja a feltalálót, hogy kizárólagos joggal rendelkezzen találmánya felett, annak hasznosítására vagy hogy a hasznosításra másnak engedélyt adjon.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Elindult a Boldogasszony zarándokvonat a csíksomlyói búcsúba

info

Hihetetlen bejelentést tettek a tudósok a Holdon talált kőzetről

Mazsi

Az alakoskodó, ezerarcú orchideák

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------