Hirmagazin.eu
Főoldal » 5 éve terhes. Akkor akarja világra hozni a gyereket, amikor az iskolába megy! – VIDEÓ
Életmód hírek

5 éve terhes. Akkor akarja világra hozni a gyereket, amikor az iskolába megy! – VIDEÓ

A kisfilmben látható Lauren Denverben dolgozik, és már 260 hete terhes. A nő immár 5 éve szíve alatt hordja kisbabáját.

5 éve terhes. Akkor akarja világra hozni a gyereket, amikor az iskolába megy! - VIDEÓ

Már mindennél jobban szeretne világra hozni, de sajnos az Egyesült Államokban a vállalatok 86 százaléka nem engedi szülési szabadságra a kismamákat, így Lauren elhatározta, hogy bizony ő akkor nem szüli meg a gyereket.

Azóta 5 év telt el, a kismama pocakja óriásira nőtt, de mégis igyekszik pontosan beérni a munkahelyére, egy jóga labdán ül, a segítőkész kollégái pedig kikísérik a mosdóba. A liftbe sem könnyű beszállnia, hiszen az ajtók alig akarnak becsukódni az óriási pocak miatt.

Szeretne más országba költözni, ahol jobb körülmények vannak, de nem engedik felszállni a repülőgépre ekkora hassal. Lauren úgy határozott, hogy akkor fog szülni, ha a gyerek betölti a 6 évet, hogy egyenesen iskolába mehessen, így ő tud dolgozni, nem fog kiesni a munkából, ahogy a férje sem.

Ezt a történetet mutatja be az alábbi kisfilm, ami persze egy nem valós eset, hanem ezzel kíván nyomást gyakorolni a washingtoni The National Partnership for Woman and Families nonprofit szervezet a Kongresszusra, hogy törvény kötelezze a cégeket, hogy megadják a szülési szabadságot a szülőknek.

Az 5 éves terhes anyukát Sophia Bush játssza, aki szintén reméli, hogy az üzenetük célba jut, és kimozdíthatják a holtpontról ezt a sokak számára fontos ügyet, főként azért, mert így nagyon sok fiatal lemond a gyerekvállalásról.

Hasonló hírek

Bizalmat szeretnél a párkapcsolatban? Íme 9 lépés, hogy megteremthesd!

Mazsi

EZ A HÉT DOLOG TESZ GYÖNYÖRŰVÉ EGY NŐT – ERRE A SMINK NEM KÉPES!

Mazsi

Sokkoló adatok a gyermekszegénységről

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!