Hirmagazin.eu
Főoldal » 5 év múlva is munkanélküli lesz a bevándorlók háromnegyede!
Külföld

5 év múlva is munkanélküli lesz a bevándorlók háromnegyede!

Csak a migráció elején jöttek orvosok és mérnökök. Az iskolázatlan tömegeket viszont továbbra is alig lehet németül megtanítani – mondta a kancellária miniszter.

Jelenleg körülbelül 2-2,5 millió bevándorló tartózkodik Németországban. Azért nehéz ennél pontosabbat mondani, mert – amint azt maguk a németek is bevallották – néhány százezren egyszerűen felszívódtak az országból. Feltehetően tovább utaztak, főként Franciaországba és Svédországba.

Ennek a tömegnek háromnegyede 5 év múlva is munkanélküli lesz – sokkolta a német közvéleményt Aydan Ozoguz, a migrációért felelős kancellária miniszter, a Financial Timesnak adott interjújában.

A bevándorlási hullám elején még sok orvos és mérnök érkezett, de azóta erősen megcsappant a számuk, és főként tanulatlan tömeg jöttek utánuk

– tette hozzá Ozoguz.

A korábbi, Törökországból érkezett és már letelepedett törökökre célozva azt mondta: “Annak idején olyan munkákat ajánlottunk fel nekik, amelyeknél nem volt szükség nyelvtudásra. Majd 40 év múlva megkérdeztük tőlük: hogy lehet, hogy ti még mindig nem tudtok németül? Ezt a hibát még egyszer nem követhetjük el” – nyilatkozta a politikus.

Forrás: Ripost/RT.com

Hasonló hírek

Nagyon aggasztó, ami a grönlandi jégmezőkkel történik

Mazsi

Nem Kobe Bryant volt az első: 5 híresség, akik légi balesetben haltak meg – képek, videók

Géza

A török határnál már több mint 15 ezer menekült gyűlt össze

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------