Hirmagazin.eu
Főoldal » 48 tő vadkender egy orosházi tanyánál (A cikk videót tartalmaz)
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

48 tő vadkender egy orosházi tanyánál (A cikk videót tartalmaz)

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség két orosházi férfit, akik több fogyasztónak is adhattak el kábítószert. (2018. 08. 23., csütörtök, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály és az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. augusztus 22-én elfogtak két orosházi férfit. A gyanú szerint mindketten több fogyasztónak is adhattak el kábítószert.

Az egyik terjesztő a ruhájában rejtett el  kábítószer gyanúját keltő növényi őrleményt, amelyet a nyomozók lefoglaltak. A másik pedig az egyik ismerőse orosházi tanyájában termesztett 48 tő vadkendert.

Ezeket a házkutatás során, az épület közelében megtalálták a rendőrök. A tanya tulajdonosa elismerte, hogy segített a növények gondozásában, rendszeresen locsolta azokat. A 36 éves orosházi férfit ezért a nyomozók előállították a rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása bűntett miatt indult ellene büntetőeljárás.

A rendőrség a két terjesztőt, a 34 éves R. Csabát és a 42 éves Zs. Bélát kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt őrizetbe vette. A rendőrök azt is vizsgálják, hogy a két férfi milyen kapcsolatban állt egymással, kiknek adhattak még el kábítószert.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a lefoglalt élő növények és a kábítószer gyanúját keltő növényi törmelék hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Sok dolguk volt a tűzoltóknak

Edit

Meghalt az a 17 éves érdi focista, aki a házibuliban kizuhant egy budapesti társasház ablakán

Mazsi

Őrizetben a debreceni rablás két gyanusítottja (+videó)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------