Főoldal » 45 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá a 72 éves szerelmes nagymama.. Szólj hozzá, oszd meg!
Bulvár

45 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá a 72 éves szerelmes nagymama.. Szólj hozzá, oszd meg!

Amikor a 72 éves Angliában élő Angela Nwachukwu találkozott a 27 éves nigériai férfival nem gondolta volna, hogy élete teljes mértékben megváltozik.

45 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá a 72 éves szerelmes nagymama

A fiatal férfi mérnökként dolgozik, és a korkülönbséggel ellentétben azt vallja, fülig szerelmes Angelába. A nő és a férfi virtuálisan találkozott először egymással, még 2015 februárjában, amikor CJ üzenetet küldött a 72 éves nagymamának. Kettejük ismerkedése odáig fajult, hogy a nő két hónap után Afrikába repült, hogy személyesen is megismerje a férfit, és hozzámenjen feleségül.

“Amikor megláttam, hogy egy fiatal barátkérőt küldött nekem a Facebookon nem hittem a szememnek. Nagyon meglepődtem, hogy barátnak kért, ennek ellenére elfogadtam a felkérést, majd azt mondta nagyon szép a profilképem. Folytattuk a beszélgetést, családról, hobbikról és olyan volt, mintha egész életünkben ismertük volna egymást.” – nyilatkozta a szerelmes nő.

Angela fiai információkat kereste CJ-ről az interneten, ugyanis a briteknél számos olyan eset történt már, amikor nigériai férfiak csőbe húztak hiszékeny nőket, a kapott információkból kiderült, a férfi rendben van.

45 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá a 72 éves szerelmes nagymama

Az angol hatóságok igencsak megnehezítik kettejük boldogságát, ugyanis elutasították a férfi vízumkérését, attól tartottak, hogy a 27 éves férfi többé nem fogja elhagyni az országot.

Angela ügyvédeket fogadott, és mindent megtett azért, hogy fiatal férjét Angliába vigye, ám a férfinak így sem engedték meg, hogy meglátogassa feleségét. Jelenleg Angela azért fáradozik, hogy CJ-nek tanulmányi vízumot szerezzen.

twice

Hasonló hírek

Egyelőre nem tudják George Michael halálának az okát

Edit

Hosszú Katinka végre üzent, és visszatért az uszodába

Mazsi

Rubint Réka rosszul lett, mentősökre volt szükség

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------