Image default
Bulvár

45 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá a 72 éves szerelmes nagymama.. Szólj hozzá, oszd meg!

Amikor a 72 éves Angliában élő Angela Nwachukwu találkozott a 27 éves nigériai férfival nem gondolta volna, hogy élete teljes mértékben megváltozik.

45 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá a 72 éves szerelmes nagymama

A fiatal férfi mérnökként dolgozik, és a korkülönbséggel ellentétben azt vallja, fülig szerelmes Angelába. A nő és a férfi virtuálisan találkozott először egymással, még 2015 februárjában, amikor CJ üzenetet küldött a 72 éves nagymamának. Kettejük ismerkedése odáig fajult, hogy a nő két hónap után Afrikába repült, hogy személyesen is megismerje a férfit, és hozzámenjen feleségül.

“Amikor megláttam, hogy egy fiatal barátkérőt küldött nekem a Facebookon nem hittem a szememnek. Nagyon meglepődtem, hogy barátnak kért, ennek ellenére elfogadtam a felkérést, majd azt mondta nagyon szép a profilképem. Folytattuk a beszélgetést, családról, hobbikról és olyan volt, mintha egész életünkben ismertük volna egymást.” – nyilatkozta a szerelmes nő.

Angela fiai információkat kereste CJ-ről az interneten, ugyanis a briteknél számos olyan eset történt már, amikor nigériai férfiak csőbe húztak hiszékeny nőket, a kapott információkból kiderült, a férfi rendben van.

45 évvel fiatalabb férfihoz ment hozzá a 72 éves szerelmes nagymama

Az angol hatóságok igencsak megnehezítik kettejük boldogságát, ugyanis elutasították a férfi vízumkérését, attól tartottak, hogy a 27 éves férfi többé nem fogja elhagyni az országot.

Angela ügyvédeket fogadott, és mindent megtett azért, hogy fiatal férjét Angliába vigye, ám a férfinak így sem engedték meg, hogy meglátogassa feleségét. Jelenleg Angela azért fáradozik, hogy CJ-nek tanulmányi vízumot szerezzen.

twice

Hasonló hírek

Nem enyhül a gyász: a színpadon sírta el magát L.L. Junior

Mazsi

Hatalmas fordulat a ValóVilágban: szinte rettegnek VV Zsuzsutól a többiek

Géza

Vajnáék bosszújától retteg Damu

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------