Hirmagazin.eu
Főoldal » 43 millióért vette meg a képen látható asztalt a Magyar Nemzeti Bank!Szerinted megérte? Osztd meg, hogy megtudhassuk barátaid, ismerőseid véleményét is!
Gazdaság

43 millióért vette meg a képen látható asztalt a Magyar Nemzeti Bank!Szerinted megérte? Osztd meg, hogy megtudhassuk barátaid, ismerőseid véleményét is!

A 43 milliós asztal, ilyen csak az MNB-nek lehet!

43 milliós asztal

Breuer Marcell nemzetközi hírű magyar építész gránit tárgyalóasztalát, 43 millió forintért vásárolta meg a Magyar Nemzeti Bank. Magyar építész gránit tárgyalóasztalát értékmentés céljából került megvásárlásra. Eddig ez rendben is van,de ennyiért?

A pécsi születésű Breuer Marcell Lajos (1902–1981) a 20. század egyik legnagyobb hatású modernista építésze és bútortervezője volt. A kiállítás célja, hogy a nagyközönség megismerhesse az alkotót, akit Európában kiváló formatervezőként tartanak számon, az Egyesült Államokban pedig építészként és tanárként, aki új szemléletmódjával az amerikai építészek egész generációjára volt hatással.

A Magyar Nemzeti Bank 2014 januárjában indította el műkincs-visszavásárlási Értéktár programját, amelynek célja az elmúlt történelmi periódusokban különböző okok miatt külföldre vagy külföldi tulajdonba került magyar vagy külföldi művészek által alkotott, jelentős művészeti értéket képviselő műkincsek minél nagyobb hányadának visszaszerzése Magyarország számára, valamint a hazai hagyatékokban fellelhető legfontosabb műkincsek megvásárlásával azok szétszóródásának megelőzése.

Forrás: hirzona24

Kiemelt kép: oregfabutor

Hasonló hírek

Jó hír azoknak, akik tankolnak! Olcsóbban tankolunk ma 00,00 órától!

Géza

Tehetségben Magyarország a 31.

Edit

Nyakunkon a kamatfizetés, mit tehetünk vele?

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------