Főoldal > Hírek > Szabadidő > Programinfó > 400 ingyenesen kipróbálható játék egy nap alatt

400 ingyenesen kipróbálható játék egy nap alatt

Hirdetés

forrás: hirado.hu

Érdemes beírni a naptárba: korra és nemre való tekintet nélkül egy teljes napon át mindenki játszhat szeptember 12-én.

A Magic Day szervezői a társas játszást és a gondolkodtató játékokat szeretnék minél szélesebb körben népszerűsíteni, közel 400 játékot lehet majd ingyenesen kipróbálni a rendezvény ideje alatt.

Egy napra óriási játszótérré változik Újpest egyik irodaházának udvara, ahol több százféle régi és új játékkal várják a szervezők az érdeklődőket. A teljesen ingyenes Magic Day nevű rendezvényt idén immár ötödik alkalommal rendezik meg, a program tavaly már több mint ezer embert vonzott.

A Magic Day célja a szervezők szerint, hogy a játékokat és a “társas játszást” minél szélesebb körben népszerűsítsék. Hiszen ha egy család együtt játszik, az olyan élmény, amely érzelmileg feltölt, erősíti az összetartozás érzését és tanítja a gyerekeket a világban való könnyebb boldogulásra is. Másodsorban szeretnék megmutatni, hogy a készségfejlesztő játékok segítségével lehet öröm a tanulás. Hogy általuk lehet izgalmas és kalandos úton új ismeretekre szert tenni.

Széles a paletta: a babajátékoktól a felnőtt stratégiai játékokig mindenféle korosztály számára biztosítanak szórakoztató elfoglaltságot. Lesznek egyszemélyes logikai játékok, társasjátékok, építőjátékok, foglalkoztatók, és kreatív rész is várja a játszani vágyókat szeptember 12-én, Budapesten, az újpesti Árpád út 51-53. szám alatt.

A játéknapon való részvétel ingyenes, a szervezők belépő gyanánt arra kérik az érkezőket, hogy hozzanak magukkal kupakokat vagy megunt használt játékokat, hogy azokat jótékony célra ajánlhassák fel.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
WordPress Lightbox