Hirmagazin.eu
Főoldal » 40 év házasság után el akart válni, de ekkor egy hihetetlen dolog történt vele!
Életmód hírek

40 év házasság után el akart válni, de ekkor egy hihetetlen dolog történt vele!

Egy szép napon egy idős, 70 év körüli házaspár lépett be az ügyvédi iroda ajtaján. Azért jöttek, mert el akartak válni.

Az ügyvéd nagyon zavarban volt, miután megtudta válásuk okát. Már egy jó ideje nem bírják egymás mellett, de a gyerekek miatt mégis együtt maradtak.

Most végre megszületett a közös elhatározás, hogy elválnak. Számtalan negatív dolog felhalmozódott az elmúlt 40 évben, ezért úgy döntöttek, hogy itt az ideje, hogy véget vessenek kapcsolatuknak.

Miközben írták alá a papírokat a feleség ezt mondta: “Én szeretlek, de ez már így nem mehet tovább”. “Teljes mértékben egyetértek veled”-mondta a férj.

Amikor az ügyvéd ezt meghallotta, arra kérte őket, hogy fogadják el a vacsorameghívását. Csak ők hárman, menjenek el vacsorázni. Az asztalnál zavarba ejtő csend volt.

Sült csirke volt a fogás, az idős férfi pedig rögtön odaadta a feleségének a nagyobbik darabot, és azt mondta: “edd meg, hiszen neked ez a kedvenced”.

Aznap éjszaka egyikük sem tudott rendesen aludni, nem jött álom a szemükre, és csak forgolódtak. Néhány óra múlva az idős férfi már nem bírta tovább, és gondolta, felhívja a volt feleségét telefonon, hogy elmondja neki, mennyire hiányzik, és, hogy szereti.
A telefon hosszasan csengett, de nem akart senki válaszolni a vonal másik végén. Közben a férfi, mind azon gondolkozott, hogyan fogalmazza meg vallomását. De a telefon csak egyre csengett, és csengett.

A nő nyitott szemmel feküdt az ágyában, és úgy gondolta, nem veszi fel, ezzel fogja büntetni a volt férjét.
Másnap reggel azonban szomorú hírt kapott, a volt férje szíve leállt, és úgy halt meg, hogy a telefonkagylót tartotta a kezében.

Soha nem tudhatjuk, hogy meddig tart az életünk. Éljünk úgy, mintha ez lenne az utolsó napunk, és ne felejtsük elmondani, hogy “szeretlek” azoknak, akik igazán fontosak számunkra.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Ezek a legtutibb ötletek online pasifogáshoz

Edit

Hihetetlen, mit művelnek a gyerekek az oviban

Mazsi

Sosem találnád ki, hogy hány éves ez a nő, ha szembe jönne veled!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!