Hirmagazin.eu
Főoldal » 4 tökéletes popsimozdulat, és gömbölyűbb lesz a feneked, mint valaha
Életmód hírek

4 tökéletes popsimozdulat, és gömbölyűbb lesz a feneked, mint valaha

Elé­ge­det­len vagy a pop­sid for­má­já­val? Túl nagy­nak, vagy épp la­pos­nak ta­lá­lod? Pró­báld ki a kö­vet­kező gya­kor­la­to­kat! Heti há­rom­szor is­mé­teld, cso­dá­san göm­bö­lyű lesz a fe­ne­ked!

A legtöbb nő elégedetlen a feneke formájával, a has és a derék mellett ez az egyik legkényesebb pont, ha alakformálásáról van szó.Sok esetben nem is feltétlen a popsi méretével van a probléma, nagyobb gond a formája. Megfelelően kiválasztott tornagyakorlatokkal bárki feszessé és izmossá alakíthatja fenekét. Ha ezt a négy mozdulatot heti háromszor beiktatod az életedbe, akkor a laposból egyhamar gömbölyded popsit varázsolhatsz magadnak. Nyáron pedig a strandon nem győzöd majd az elismerő pillantásokat bezsebelni. Láss neki még ma!

1. Feltett lábbal kitörés

4 tökéletes popsimozdulat, és gömbölyűbb lesz a feneked, mint valaha 1

A kitörés nem a legkedveltebb gyakorlatok egyike, ugyanakkor az egyik leghatékonyabbak közé tartozik. Helyezkedj el kitörés pozícióban, a hátul lévő lábadat tedd fel egy padra vagy székre. Hajlítsd be az elől lévő térdedet derékszögig, a hátsóval pedig közelíts a talaj felé. Ellentétes karral érintsd meg az elől lévő lábfejedet. Gerinced maradjon egyenes, majd nyomd vissza magad. Arra vigyázz, hogy az elől lévő térded ne menjen a bokád elé. 15 ismétlést végezz el mindkét lábadra.

2. Keresztbe kitörés

4 tökéletes popsimozdulat, és gömbölyűbb lesz a feneked, mint valaha 2

Állj alapállásba, egyik lábaddal keresztirányba lépj hátra, hajlítsd be a lábaidat ugyanúgy, mint a sima kitörésnél, majd lépj vissza. Nehezítsd a gyakorlatot kézi súlyzóval. Ellentétes karral közelíts a lábfejedhez. Figyelj oda a súlypontodra! 15-15 ismétlés javasolt!

3. Nyújtott lábú lábemelés keresztbe

4 tökéletes popsimozdulat, és gömbölyűbb lesz a feneked, mint valaha 3

Helyezkedj el négykézláb egy padon, karod maradjon egyenes. Egyik lábadat nyújtsd ki és emeld fel, majd keresztben érintsd meg vele a talajt. Ezután emeld fel vissza, és a másik oldalon is érintsd meg vele a talajt. Végezz 15-15 emelést lábanként!

4. Oldalsó lábemelés

4 tökéletes popsimozdulat, és gömbölyűbb lesz a feneked, mint valaha 4

Négykézláb támaszkodj meg a talajon. Egyik lábadat oldal irányba behajlítva emeld meg csípőmagasságig, majd tartsd meg egy pillanatra és engedd vissza. Csinálj ebből is lábanként 15-öt!

Jó edzést! Hajrá!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Bátorságból mutat példát a nagybeteg magyar lány

Mazsi

Sokkot kapott az újdonsült feleség, amikor benyitott a hotelszobába

Mazsi

Tanácsok az újévi macskajaj enyhítésére, illetve megelőzésére

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------