Hirmagazin.eu
Főoldal » 4 férfitípus, akiben egy nőnek sem lenne szabad megbíznia. Az elején játsszák a lovagot, majd félrelépnek…
Életmód hírek

4 férfitípus, akiben egy nőnek sem lenne szabad megbíznia. Az elején játsszák a lovagot, majd félrelépnek…

Sokszor egyértelmű jelei vannak annak, hogy valakiben meg lehet bízni vagy sem. A szerelem vak, ilyenkor hajlamosak vagyunk álmaink pasiját tökéletesnek látni, és egyáltalán nem vesszük észre a hibáit.

Ha nem akarod egy megbízhatatlan férfival összekötni az életed, az alábbi 4 típust messzire kerüld.

1.Sorozatcsaló

Már az első mondatában felbukkan a szex szó, hiszen ez a kedvenc témája. Hidd el, nem csak beszélni szeret róla. Amivel persze semmi baj nem is lenne, csupán az, hogy az összes eddig barátnőjét halomra csalta. Mindig azt hazudja, hogy épp szakítani akar az aktuális barátnőjével, mert már kihűlt a kapcsolat. Aztán, ha utat engedsz neki, téged is így fog lecserélni.

2.A Férfi

Külsőre, és belsőleg is nagyon vonzó, minden tulajdonsága megvan, amivel egy igazi férfi kell rendelkezzen. Az a baj, hogy ezzel ő is tisztában van, és sok esetben tökéletességével vissza is él. Eléggé makacs, és nem hajlandó kompromisszumot kötni. Képtelen megmaradni egyetlen nő mellett, hiszen minden vágya az, hogy megmutassa az egész világnak, hogy ő mennyire tökéletes. Lételeme a hódítás!

3.A kényelmes

Ezzel a típussal egészen biztosan találkoztál már, hiszen nagyon elterjedt. Elsőre úgy tűnhet, hogy minden rendben van az életében, hiszen van rendes munkája, és családja, viszont ő az, aki titokban szeretőt tart. Kényelmes az élete, de a rutinba hamar beleun, és így dobja fel a hétköznapjait. Ahhoz túl kényelmes, hogy elváljon, inkább kis kalandot iktat be az életébe.

4.A haverkodó

Biztosan neked is voltak már fiú haverjaid, akikkel nagyon jól megtaláltátok a közös hangot, de semmi több. Azonban vannak olyan férfiak, akik addig haverkodnak , hogy túlságosan közel kerülnek hozzád. Történhet ez egy céges bulin, vagy egy üzleti úton akár. Aztán persze következik a “maradjunk barátok, ne tegyük tönkre a barátságunkat” duma.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

8 királyi hálószobatitok

info

Kétszer küzdött meg a mellrákkal, most erősebb, mint valaha!

Edit

Egy férfi 35 Viagrát vett be, nézd meg mi lett az eredménye

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------