Image default
Külföld

4 éves kislányt hirdetett meg prostituáltként az ex-katona!

A gátlástalan bűnözőt egy rendőr buktatta le, aki az interneten érdeklődött a perverz hirdetés után. – írja a Bors

4 éves kislányt hirdetett meg prostituáltként az ex-katona!

A napokban őrizetbe vették az egyesült államokbeli Houstonban a 28 éves Andrew Turleyt, miután bebizonyosodott: prostituáltként akart futtatni egy mindössze 4(!) éves kislányt. Turley a Craigslist nevű apróhirdetési portál alkalmi kapcsolatok szekciójában reklámozta „szolgáltatását”, mely szerint nála lehet „játszani apuci pici lányával”.

A hirdetésre egy rendőrnyomozó jelentkezett, és 10 nap alatt összesen 69 e-mailt váltott Turley-vel, melyben a férfi azt is leírta, hogy van egy 10 évesnél fiatalabb prostituáltja is, és 1000 dollárért (289 ezer forint) bárki megkaphatja a kislányt 2 órára. A rendőr ezután megbeszélt egy személyes találkozót is, ahol aztán legnagyobb döbbenetére azt látta, hogy a kislány jóval fiatalabb 10 évesnél.

– Egy kis ágyon feküdt a négyéves kislány, aki nem volt magánál, ittas volt és még vélhetően valamiféle kábítószer hatása alatt is állt. – idézi a Dreamin’ Demon a Harris megyei ügyészt.

Nem sokkal később Turley-re rendőrök egy csapata törte rá az ajtót és azonnal őrizetbe is vették. Jelenleg 1 millió dolláros (289 millió forint) óvadék ellenében szabadulhatna, de vélhetően hétfőn elrendelik az óvadék nélküli előzetes letartóztatását is.

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Kimentett a tengerből hatszáz migránst az olasz parti őrség Líbia partjainál

info

Ukrán válság – “Mozgósításra” készülnek a donyecki szakadárok

info

Tömeggyilkosságért emeltek vádat az új-zélandi lövöldöző ellen

Géza