Image default
Bulvár

35 év után új dallal jelentkezik az ABBA (Olvasd el és nézd meg az ABBA egyik kedvenc klipjét!)

Harmincöt év után először vett fel új szerzeményt az ABBA. 2019-ben turnézni is fognak, de azért ne ájuljunk el: elvileg csak virtuális, “hologram”-koncertekre számíthatunk, magyarán az ígért fellépéseken egy vászonra lesz kivetítve a legendás svéd négyes.

Az NME.com azt írja, hogy több svéd médiumnak is kiküldték már a sajtóközleményt, nem is egy, hanem több új ABBA-dalról.

Az együttes közleményében az áll, hogy az elmúlt időszakban már mind a négy tag (Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad) úgy érezte, hogy “itt az ideje újraegyesíteni az erőiket”, és el kell menniük stúdiózni.

A stúdiózás végül két dalt eredményezett, és ebből az egyiket, a I Still Have Faith In You címűt egy az NBC és a BBC által gyártott, külön tévéadásban is be fogják mutatni.

2016-ban még nagyon sejtelmesen beszélt az együttes a most végre megvalósulni látszó projektjükről. Már két évvel ezelőtt belengedték, hogy nagy dobásra készülnek, amelyben a legkorszerűbb digitális technológiát fogják alkalmazni azért, hogy az új generáció olyan formában lássa, hallja és élje át az ABBA-élményt, amelyről korábban még csak nem is álmodtak a rajongók. Akkor azt is elárulták, hogy a virtuális valósággal kísérletező produkcióban a Universal Music Grouppal és a Spice Girls egykori menedzserével, az American Idol című népszerű tehetségkutatót is jegyző Simon Fullerrel fognak együtt dolgozni.

A svéd popegyüttes 1982-es feloszlása óta a tagok csak néhányszor jelentek meg együtt nyilvános eseményen. 2008-ban a Mamma Mia! című musical filmváltozatának 2008-as premierjén jelentek meg, majd nyolc évvel később, 2016-ban Stockholmban, ahol egy Mamma Mia! The Party nevű étterem megnyitóján vettek részt. Akkor Benny Andersson még azt mondta, hogy továbbra is ragaszkodik az álláspontjához, miszerint a négy tag soha nem fog a színpadon újra összeállni.

Forrás: Hvg

Hasonló hírek

Szívszorító videó: ilyen állapotban volt a halála előtt Koós János

Mazsi

Lajcsi: Úgy érzem magam, mintha egy rossz krimiben lennék

Mazsi

Levetetik kisfiúk őssejtjeit a sztárpár

Edit