Image default
Életmód hírek

3 egyszerű tipp, és minden pasi téged akar majd!

Most meg­mu­tat­juk, ho­gyan csa­var­hatsz egy­szerű mód­sze­rek­kel az ujjad köré egy pasit. A férfiak sze­re­tik a ki­hí­vá­so­kat. Egy­sze­rűen csak add meg nekik azt, amit akar­nak!

A pasik általában egyszerűbbek, mint azt a nők gondolnák. Azt teszik, amire vágynak, nem bonyolítják túl. Viszont szeretnek küzdeni, és akkor érdekes számukra egy nő, ha nem kapják meg rögtön. Mutatjuk, hogy hódíthatsz meg egy férfit, anélkül, hogy ő tudná!

3 egyszerű tipp, és minden pasi téged akar majd!

1. Légy távolságtartó!

Ne mondj azonnal igent mindenre.Engedd, hogy küzdjön egy kicsit a figyelmedért! Flörtölj vele, de adj esélyt másoknak is. Így látni fogja, hogy nem ő az egyetlen, aki a kegyeidért harcol.

2. Légy szkeptikus!

Ne vegyél mindent készpénznek, amit mond. Hagyj időt arra, hogy megismerjétek egymás.

Így megóvhatod magad a nagy pofára eséstől. Kezdetben csak kevés információt ossz meg vele, inkább ő sztorizgasson.

3. Légy egy picit elfoglalt!

3 egyszerű tipp, és minden pasi téged akar majd! 1

Ne érj mindig rá, amikor hív. Nem kell azt hinnie, hogy te csak arra vársz, hogy mikor keres. Éld az életed, amibe majd akkor illeszd bele, ha kiérdemelte. Hidd el magadról, hogy olyan ember vagy, akiért érdemes harcolni. Ha elriasztja egy-két visszautasítás, akkor nem ő az igazi.

Fontos, hogy elérhetetlennek tűnj, mert akkor mindenáron akarni fog majd. Dúl majd benne a vadászösztön. Soha nem fog rájönni, hogy a végig a te kezedben volt az irányítás.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Névnapok április 28-án

info

Az elégtelen táplálkozás és a viselkedési zavarok közötti összefüggés

Géza

Ki ne szeretné elkapni a legszebb pillanatokat egy jó fotón, főleg a nyaralás alatt? Íme néhány tipp, ami egész évben használható!

Géza