5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeSzabadidőBulvár2865851 Ft-ért te is kipróbálhatod egy éjszakára Beyoncé luxusát....

2865851 Ft-ért te is kipróbálhatod egy éjszakára Beyoncé luxusát….

A vi­lág­hírű díva épp csak be­ug­rott a Super Bowl fél­idei show-jába, hogy elő­adja egyik dalát. Utána máris igye­ke­zett vissza abba a ka­csa­lá­bon forgó vil­lába, amit külön erre az al­ka­lomra bé­relt, és amire bárki le­csap­hat az Airbnb-n!

Elképesztő luxusvillát bérelt Beyoncé, aki az egész világot lázban tartó Super Bowl félidei show-jában jelentette be, hogy világ körüli turnéra indul. Rövidke, ámde annál emlékezetesebb fellépése után pedig máris sietett vissza a stadiontól mindössze fél órás autóútra lévő palotába.

2865851 Ft-ért te is kipróbálhatod egy éjszakára Beyoncé luxusát....

Fotó: Airbnb

És hogy miért pont ezt a mesébe illő szállást választotta a díva?

Nos, a 12 hektáros birtokon fekvő háznak 5 hálószobája és 8 tágas fürdőszobája van, az énekesnő így kedvére válogathatott a kádak és az ágyak között.

2865851 Ft-ért te is kipróbálhatod egy éjszakára Beyoncé luxusát.... 1

Fotó: Airbnb

Ám ez még nem minden! A minden igényt kielégítő villa tetején egy kertet is kialakítottak, tele friss zöldségekkel, virágokkal és élő csirkékkel!

A feszített víztükrű medence, a felszerelt edzőterem, és az impozáns bár már csak hab a tortán.

2865851 Ft-ért te is kipróbálhatod egy éjszakára Beyoncé luxusát.... 2

Fotó: Airbnb

Ha a képek láttán téged is elfogott az irigység, van egy pompás hírünk! A minden igényt kielégítő, modern villa ugyanis fent van az egyik legnépszerűbb szálláskereső portálon, az Airbnb-n. Ez pedig azt jelenti, hogy bárki kedvére kibérelheti, és lazíthat azon a kanapén, amin a díva ücsörgött.

A luxusvityilló ára egy éjszakára 2.865.851 Ft. Azaz magyar átlagbérrel számolva, kicsivel több, mint másfél év gürcölés után meg is van a feledhetetlen éjszaka ára!

2865851 Ft-ért te is kipróbálhatod egy éjszakára Beyoncé luxusát.... 3

Hát, nem megéri?

Forrás: Ripost

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem