Hirmagazin.eu
Főoldal » 270 kg-os traktor kereke gyűrte maga alá a kislányt. A kómából felébredve ezt mondta…
Életmód hírek

270 kg-os traktor kereke gyűrte maga alá a kislányt. A kómából felébredve ezt mondta…

Járt a mennyországban, és elmesélte milyen volt! A kis Amber Rose arca teljesen eltorzult a baleset következtében, az orvosok azt is csodának tartották, hogy túlélte. Amikor a 270 kilós kerék rádőlt, az arca és a csontjai is összezúzódtak.

Az apjának sikerült valahogy levenni róla a kereket, majd össze kellett tartania a szétnyílt arcát, amíg vezettek a mentősök felé. De a most 10 éves lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy senki nem hitte, hogy túlélheti.

Azonban miután felébredt a kómából, hamarosan el is mesélte anyukájának, hogy miket tapasztalt „odaát”. Állítása szerint „lebegett a mennyország felé” ahova „fehér fény és ismétlődő imák vezették.” Azt is mondta, hogy kilépett a testéből, és felülről látta, ahogy az apja leszedi róla a kereket. Amber azért döntött úgy, hogy visszatér, mert nem akarta, hogy a családja szomorú legyen!

Azt is hozzá tette, hogy boldog volt a mennyországban. Látta a családját, és képes volt érezni a bánatukat és szívfájdalmukat. Ekkor döntött úgy, hogy visszatér.

A család most a kislány kezelési költségeire gyűjt. Az orvosok nem tudnak minden csontot rendbe hozni rajta, ahogy az arcát sem teljesen. Az agya és szervei és sérültek a lánynak.

forrás: mirror.co.uk

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hasonló hírek

Dolgok, amik kellenek a jó szexhez

Edit

A nőknek több alvásra van szükségük mint a férfiaknak, mert többet gondolkodnak!

Edit

A sikeres ünnepi program megkoronázása az esti tűzijáték – képek

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------