Főoldal » 27 év korkülönbség – Cooky megmutatta az új szerelmét!
Bulvár

27 év korkülönbség – Cooky megmutatta az új szerelmét!

Első közös szelfi.

Ravasz a kis francia.

27 év korkülönbség - Cooky megmutatta az új szerelmét!

Miután kiderült, új szerelme van a francia származású rádiósnak, jó ideig arra kérte a világot, hagyják meg a magánéletüket sajátnak. Cooky ezzel magyarázta azt is, miért nem szeretné megmutatni úton-útfélen civil kedvesét.Nos, megtört a jég!

Úgy tűnik, a szerelem csodákra képes! Csak ezzel magyarázhatjuk azt, hogy korábbi terveivel ellentétben most Cooky saját maga mutatta meg a világnak Debórát, és a boldogságát.

A rádiós műsorvezető egy tizenhat éves kapcsolatból lépett ki, majd a TV2 A Nagy duett című műsorában megismerte a húsz éves lányt. Kapcsolatuk hamar lángoló szerelem lett.

A legfrissebb kép alapján pedig kijelenthetjük, Cooky igenis komolyan gondolja Debivel. A tengerparton készül közös szelfi alapján ugyanis feltehetően Franciaországban pihennek, ahol a lány ismét találkozhat a műsorvezető édesanyjával és megismerheti a rokonságát is.

Tenger😎😎😎

Cooky (@cooky_dj) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, Cooky idei nyara nem csak az új szerelem miatt tökéletes. Instagram-fiókja alapján ugyanis ott lehetett kedvenc focicsapata, a Paris SG legutóbbi eseményén, amikor bemutatták a szurkolóknak legfrissebb szerzeményüket, a világ legdrágább játékosát, Neymart.

Mr.Neymar!! @psg for ever ❤️⚽️❤️⚽️

Cooky (@cooky_dj) által megosztott bejegyzés,

 

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

A nyomozást lezárták: minden szálát kimerítették

Edit

Megismered? Kiderült, mit csinál most az egyik legszebb hangú bemondónő

Mazsi

Szívszorító: szörnyű hírt kapott az édesanyjáról Cristiano Ronaldo

Mazsi