Image default
Külföld

26 ezer két hamburgerért és két kávéért? Ennyit kértek el turistáktól Rómában, lett is következménye

26 ezer forintot fizetettek ki két turistával egy római kávézóban két hamburgerért és két kávéért, a felháborítóan borsos ár bosszút követelt a turistáktól.

Pofátlanság, hogy milyen áron próbálják eladni az ételeket a turistáknak. Az árak mindenhol magasak a turistaövezetekben, de azért ezt már felháborítónak tartották a turisták, akiknek a 26 ezres számlát kihozták egy vatikáni kávézóban, holott még csak nem is egy különleges ételről volt szó, csak két egyszerű hamburgerről.

Bár a turisták nem tudtak mit tenni a helyszínen, kénytelenek voltak kifizetni a horribilis összeget a kávézóban, de azért nem hagyták szó nélkül az esetet.Ahogy tudták, feltöltötték a számláról készült képet a kávézót értékelő honlapra és megírták véleményüket a pofátlan összegről. Nem ők voltak az egyetlenek, akik felháborítónak tartották ezt az összeget, rengeteg reakció érkezett a nyugtán szereplő összeg láttán, ezek után biztos nem sokan látogatják majd a Rómában található kávézót.

blikk, 24

Hasonló hírek

Seehofer szerint nem kellene démonizálni Orbán Viktort

Edit

Munkácsi lövöldözés – Az ukrán elnök környezete szervezte a munkácsi konfliktust a bujkáló fegyveresek parancsnokának apja szerint

Edit

Katalin hercegné otthon szeretné megszülni harmadik gyermekét

Géza