Hirmagazin.eu
Főoldal » 24 év után szívfacsaró módon ér véget az első Down-kóros házaspár kapcsolata
Külföld

24 év után szívfacsaró módon ér véget az első Down-kóros házaspár kapcsolata

Nem egy harmadik fél, hanem a demencia állt a szerelmesek közé.

Sajnos, a jelek szerint nem lesz happy end az első brit Down-kóros házaspár története. Tommy és Maryanne még 1995-ben házasodtak össze Essexben, ezzel történelmet írva. Azóta hatalmas szerelemben éltek, egészen mostanáig. A 61 éves férjnél ugyanis demenciát diagnosztizáltak, emiatt pedig szépen lassan kezdenek kikopni az emlékei, már feleségéről is. Általában éjszaka jelentkeznek nála ezek az epizódok, ilyenkor eltolja magától Maryanne-t, miközben azt kérdezgeti, ki ő egyáltalán, mert nem szereti.

A nő ezekre nagyon érzékenyen reagál, hisztérikus rohamokat kap, így a késői órák ellenére is rendre át kell mennie a húgának, hogy megnyugtassa őt. A férfi szintén pánikolni kezd Maryanne viselkedése miatt, ezért az éjszakák többnyire teljes felfordulásban zajlanak. Reggelre Tommy az egészet elfelejti.

Bár a családtagok próbálják megértetni a feleséggel, hogy ez mind párja betegsége miatt van, és nem tehet róla, Maryanne számára kezd veszélyessé válni az állandó stressz és szorongás, ezért – úgy tűnik – 24 év után különválnak útjaik, hiszen Tommy hamarosan bentlakásos ellátásba kerül, ahova a szerelme nem tart vele.

Házasságuk ennek ellenére példaértékű a világban, sokaknak adhat reményt kettejük kapcsolata.

(Metro)

Hasonló hírek

Döbbenetes, mi derült ki a YouTube-merénylő közösségi oldalairól

Mazsi

Boris Johnson is koronavírusos

Mazsi

Kurz: Támogatják és elfogadják az óvintézkedéseket az osztrákok

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------