Hirmagazin.eu
Főoldal » 22 százalékkal több bevándorló kérelmét utasította el Olaszország
Külföld

22 százalékkal több bevándorló kérelmét utasította el Olaszország

Ez derült ki a legfrisebb adatokból. Matteo Salvini azzal indokolta, hogy részint több új munkatársat is felvettek, hogy gyorsuljon a kérelmek elbírálása, részint pedig minden területen szigorították a feltételeket.

DNA India

Sokkal szigorúbban bánnak a bevándorlókkal a július 5. és augusztus 31. közötti időszak statisztikája alapján – jelentette a Matteo Salvini által vezetett olasz belügyminisztérium. Maga Salvini ezt azzal indokolta, hogy részint több új munkatársat is felvettek, hogy gyorsuljon a kérelmek elbírálása, részint pedig minden területen szigorították a feltételeket.Ezért a tavalyi év azonos időszakához képest sokkal több ügyet tudtak elbírálni és lezárni.

Ezen felül 53 százalékkal csökkent az úgynevezett “kiegészítő védelemben” és 30 százalékkal a “humanitárius védelemben” részesülők aránya.

A tavalyi év hasonló időszakához képest az elutasított menedékkérelmek aránya pedig 22 százalékkal nőtt.

A Liga vezetője szerint ez csak a kezdet, mert további szigorításokat terveznek.Ennek az iránya könnyen kitalálható. Korábban a belügyminiszter is megállapította, hogy az Afrikából érkező bevándorlóknak csupán 7 százaléka lenne védelemre jogosult, a többiek egytől-egyig gazdasági menekültek, akiket vissza kell(ene) küldeni.

Pénteken pedig Salvini azt nyilatkozta Bécsben, hogy “engem nem azért fizetnek, hogy újabb rabszolgákat hozzak be Afrikából”…

Forrás: Ripost/ Ilsole24ore

Hasonló hírek

Éhségsztrájk az egyik csehországi táborban

info

Kylie Minogue is félmillió dollárt adományozott az ausztrál bozóttüzek áldozatainak

Géza

Szabadság-éremmel tüntetik ki a dalai lámát

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------