Image default
Külföld

22 százalékkal több bevándorló kérelmét utasította el Olaszország

Ez derült ki a legfrisebb adatokból. Matteo Salvini azzal indokolta, hogy részint több új munkatársat is felvettek, hogy gyorsuljon a kérelmek elbírálása, részint pedig minden területen szigorították a feltételeket.

DNA India

Sokkal szigorúbban bánnak a bevándorlókkal a július 5. és augusztus 31. közötti időszak statisztikája alapján – jelentette a Matteo Salvini által vezetett olasz belügyminisztérium. Maga Salvini ezt azzal indokolta, hogy részint több új munkatársat is felvettek, hogy gyorsuljon a kérelmek elbírálása, részint pedig minden területen szigorították a feltételeket.Ezért a tavalyi év azonos időszakához képest sokkal több ügyet tudtak elbírálni és lezárni.

Ezen felül 53 százalékkal csökkent az úgynevezett “kiegészítő védelemben” és 30 százalékkal a “humanitárius védelemben” részesülők aránya.

A tavalyi év hasonló időszakához képest az elutasított menedékkérelmek aránya pedig 22 százalékkal nőtt.

A Liga vezetője szerint ez csak a kezdet, mert további szigorításokat terveznek.Ennek az iránya könnyen kitalálható. Korábban a belügyminiszter is megállapította, hogy az Afrikából érkező bevándorlóknak csupán 7 százaléka lenne védelemre jogosult, a többiek egytől-egyig gazdasági menekültek, akiket vissza kell(ene) küldeni.

Pénteken pedig Salvini azt nyilatkozta Bécsben, hogy “engem nem azért fizetnek, hogy újabb rabszolgákat hozzak be Afrikából”…

Forrás: Ripost/ Ilsole24ore

Hasonló hírek

Másfél órával a beiktatása után lelőttek egy mexikói polgármestert

Géza

Mindenkit megdöbbentett Putyin tegnapi beszéde! Oszd meg!

Géza

Ukrán válság – Megtámadták Ukrajna rosztovi főkonzulátusát

info