Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

21 sérült

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya tegnap, befejezte az ügy vizsgálatát. (2018. 09. 17., hétfő, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság)

A nyomozás adatai szerint egy 50 éves férfi 2017. július 10-én 5 óra 35 perckor az általa vezetett autóbusszal közlekedett Bag területén, az M3 autópálya bal pályatesten Hatvan irányából Budapest irányába. Haladása során az autópálya 41. kilométerszelvényénél a megalapozott gyanú szerint elaludt, majd a pályatest melletti jobb oldalon lévő útpadkára lehaladt, ahol a szalagkorlátnak ütközött.

Az ütközés következtében az autóbusz a pályatest melletti füves árokba borult. A baleset következtében a buszon utazó 39 fő közül 10 személy súlyos, 11 személy pedig könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök a férfit tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

21 fő migráns

Géza

„Ne hagyd, hogy embertársaink kizsákmányolás áldozatává váljanak!” – előadás a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon

Géza

Brutálisan halálra késeltek egy férfit Borsodban! Négy ember ellen indult eljárás! (A cikk videót tartalmaz)

Géza