11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeTudástárTechnika, kommunikáció2019 tavaszának legnagyobb ziccere

2019 tavaszának legnagyobb ziccere

Ha nincs céges Instagram fiókod, az ma szerintem egy óriási öngól, egy kihagyott lehetőség. 

Kihagyod, hogy egyszerűen és könnyedén megmutasd vállalkozásod  és kreativitásod a világnak és a meglévő, illetve jövendőbeli ügyfeleidnek! Ha nincs Instád, leginkább a jövendőbeli vevőkörödet, a fiatal korosztályt nem éred el. 

És ez baj! 

Pedig végigkövethetnéd és vevőkké tehetnéd őket a nyári fesztiválozástól, a halloweeni bulizástól, a Valentin Napon keresztül, egészen a párválasztásukig, esküvőjükig, lánybúcsújukig – a családi szülinapoktól kezdve egészen az első gyermekük születéséig. 

A jó vállalkozó „vevő-életciklusban” gondolkodik! 

És sok pénzt keresni EZZEL lehet. Ha nem csak egyszer vásárol tőled, hanem újra. És újra. És újra. Hónapokon, éveken keresztül.

Egyszer megszerezted, és ő újra meg újra visszatér hozzád, mert  a fantasztikus szolgáltatást termékekkel és szolgáltatásokkal várod, és mert folyamatosan mutatod magadat az Instán neki. 

Tartod vele a kapcsolatot. Folyamatosan TE vagy a fejében. 

Vagy valaki más. A döntés a Tied, hogy odaadod-e másnak a lehetőséget. 

Nézd meg a részleteket itt:

www.instagramfesztival.hu

Azt javaslom, kezdd el most! Ne maradj le róla! 

Legyél az elsők és a legjobbak között a saját iparágadban! Gyere el május 23-án az Instagram Fesztiválra! 

Fektess egy napot a jövődbe és marketing tudásod fejlesztésébe! 

Ezen a napon a legjobb marketingesektől, például Wolf Gábortól (KKV Marketing Guru) és Kovács Lászlótól (Instagram Szakértő) tanulhatsz meg mindent, amit tudni kell arról, hogy lehet az Instán megjelenni és pénzt csinálni. 

Ha személyes márkát is építesz, akkor pedig egyenesen kötelező a rendezvény! Erről Kulcsár Edina (Véleményvezér) – is – beszél majd Neked. 

Ha gyors vagy és most kattintasz late bird áron tudsz rá jelentkezni. De ez még mind semmi, mert a ECOMM kuponkóddal 20% kedvezményt kapsz:

www.instagramfesztival.hu

Ezek az árak 2019. május 3-ig érvényesek. Kattints most! Én szóltam :) 

Nyomdai munkák: digitális nyomtatás, emblémázott reklámtárgyak, pólók, Grafika, design, webdizájn, arculat, kiadvány-szerkesztés, marketing

Mosdótéri higiéniai rendszerek, emblémás  és fényképes reklám  lábtörlő szőnyegek, szennyfogó szőnyeg rendszerek: kültérbe, szélfogóba, beltérbe,  ergonómiai – elfáradás elleni szőnyegek:

Alapítás éve: 1997

 

Figyelmét megköszönve maradok kiváló tisztelettel:

Varga István Attila villamosmérnök, a Varga-Márfy Kft. ügyvezetője

8000 Székesfehérvár, Hadiárva u. 4.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work