11.3 C
Budapest
2024. április. 19. péntek
HomeÉletmódDivat, szépségápolás2017 legvadabb frizuraőrülete: Tarol a Nutella hajfestés! - VIDEÓ

2017 legvadabb frizuraőrülete: Tarol a Nutella hajfestés! – VIDEÓ

Mos­tan­tól már nem­csak nas­so­lásra szol­gál a cso­kis mo­gyo­ró­krém. Újab­ban hajat fes­te­nek vele. A kü­lö­nös trend épp csak el­in­dult, de már most óri­ási siker. Ilyet még nem lát­tál!

Készen állsz, hogy valami egészen elképesztő divat részese legyél jövőre?

Úgy látszik, a 2017-es év egyik legnagyobb hajdilijét indította útjára egy dubaji fodrászmester a minap. Egy, az Istagram-oldalára feltöltött videójában – ami már bőven milliós nézettség felett jár – Nutellával és sűrített tejjel varázsolja mogyoróbarna árnyalatúvá egyik kliensének a haját.

Az aranyszőke lány haját nagy adag Nutellával és egy kevés sűrített tejjel keni be, majd tincsenként befóliázza. Így hagyja pihenni, ezalatt a haj magába szívja a mogyorókrém árnyalatát.

2017 legvadabb frizuraőrülete: Tarol a Nutella hajfestés! - VIDEÓ

2017 legvadabb frizuraőrülete Tarol a Nutella hajfestés! - VIDEÓ 1

A alufólia eltávolítása után kimossák a Nutellát a lány hajából, megszárítják, majd ollóval megigazítják a hajvégeket. A végeredmény pedig egy elképesztő színárnyalat, mely leginkább az arany és a mogyoróbarna fúziójaként írható le!

2017 legvadabb frizuraőrülete Tarol a Nutella hajfestés! - VIDEÓ 2

Valójában a felvétel  lehet egy ügyesen összevágott kamu. Ennek a kommentelők is hangot adnak, többségük nem hiszi, hogy Nutellával lehetséges hajat festeni. Viszont ha ez egy valós és működő technika, akkor nem kétséges, hogy jövőre több millióan hódolnak majd a mogyorókrémes hajfestésnek.

Forrás: Ripost

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem