12.7 C
Budapest
2024. április. 19. péntek
HomeSzabadidőA nap videója2017. Január 28-án beköszöntött a kínai újév, a Kakas éve + VIDEÓ

2017. Január 28-án beköszöntött a kínai újév, a Kakas éve + VIDEÓ

2017. január 28-tól – 2018. február 18-ig a Kakas éve lesz a kínai asztrológia szerint. A Kakas éve számos újdonságot tartogat a Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya, Disznó, Patkány, Bivaly, Tigris és a Nyúl jegy szülötteinek. Sokak számára hoz jelentős változásokat a 2017-es év, mely a nagyvilággal kapcsolatban is új irányokat és mérföldköveket jelöl majd ki.

2017-ben a kínai horoszkóp évszázados előrejelzései szerint újra eljön a Kakas éve, az ezáltal bekövetkező változásokról írunk hosszabban. Az európai emberek évről-évre egyre jobban érdeklődnek a távol-keleti asztrológia iránt is, hiszen a bölcs keleti népek tudását is érdemes megismerni. A kínai horoszkóp 2017-ben is számos tanácsot és hasznos jövendölést tartogat a nyugati civilizáció lakói számára is. Számos esetben mi tanulhatunk a távol-keleti emberektől, hiszen a keleti gondolkodás olyannyira különbözik az európaitól, hogy emiatt olyan részletekre is rávilágít, melyeket mi észre sem vennénk. Míg az európai zodiákusban a helyzetét havonta változtató égitest mozgása alapján Nap-asztrológia jött létre, addig a Távol-Kelet asztrológia a holdciklusok évenkénti váltakozásán alapuló holdasztrológia. Éppen emiatt esik Ázsiában az Újév napja minden évben más napra: 2017-ben január 28-ra. Annak ellenére, hogy a nyugati és a kínai asztrológia egymástól eltérő módon közelítenek az emberi léthez, a jövőbelátó megállapításaik soha nem mondanak ellen egymásnak. Részletes 2017-es kínai horoszkópot találhat a 12 állatövi jegyre vonatkoztatva írásunk második felében, mely a Kakas évének aktualitásaival foglalkozik; de elérhető oldalunkon az éves horoszkóp 2017-re vonatkozó részletes írása is. Mind a tizenkét kínai állatövi jegynek megvannak a gyengeségei és az erősségei, ha pedig ezt felismerik az érintettek, akkor csak nyerhetnek vele, hiszen az erősségek kihasználásával csak előnyre tehetnek szert, a gyengeségek ismerete pedig az önvizsgálatra és a hibák kijavítására is alkalmat adhat.

Kínai horoszkóp 2017

A Holdnak a Naphoz hasonlóan rendkívül sok hatása figyelhető meg akár a hétköznapi élet jelenségeire tekintve is. Elég csupán a tengernél megfigyelhető apály-dagály jelenségre gondolni, de például a holdkóros szavunknak is különleges jelentése van nyelvünkben. A nyugati csillagjóslásban is fontosak a holdfázisok, azonban teljesen más a jelentésük és a fontosságuk, hiszen a keleti a asztrológiához képest az összefüggések teljesen más rendszerben helyezkednek el.

A kínai asztrológia immár évszázadok óta irányítja és sugallja a jövő döntéseit a Kínában, Koreában, Japánban vagy Vietnamban élő sok százmillió ember életében, az ő számukra pedig ez a láthatatlan erő rendkívüli fontossággal bír. A nyugati társadalmakban a születésünktől a halálunkig terjedő időszakban mindent áthat a birtoklási vágy, vagyis az az elsődleges kérdés minden ember számára, hogy mit birtokolhat. Ez a felfogás jelentős eltérést mutat a keleti és a nyugati civilizációkat összevetve.

Az európai ember összes motivációja mögött az a megszállott kérdés húzódik meg, hogy mit és hogyan lehetne megszerezni, meghódítani, anyagi javakat és vagyont birtokolni; szerencsét, presztízst, dicsőséget, hatalmat, hírnevet és a sikert a szerelemben megszerezni. A hagyományos Keleten azonban nem az az életben a fő kérdés, hogy mit birtokolhatok, hanem hogy mivé lehetünk? A kínai ember nem úgy gondolkodik, hogy a horoszkóp alapján ilyen és olyan képességekkel, tulajdonságokkal rendelkezik. Sokkal inkább arra gondol, hogy milyen módon lehetne ő minden körülmény között Tigris, Majom, Kakas vagy éppen Kecske.

A tendenciákat és a hajlamokat soha nem lehet birtokolni az alapján, hogy ki milyen tulajdonságokat vagy hibákat vetít saját magára. Inkább irányokra kell gondolni, melyek ritmikus és laza haladást jelentenek előre, egyfajta állatok közötti táncot, melyet a kínai állatjegyek lejtenek. Ráadásul minden állatnak megvannak a saját tánclépései, mellyel az élet táncában 2017-ben is előre halad. Ezt a koreográfiát érdemes az adott állatjegy szülöttének is követni, ha saját életében előrefelé szeretne haladni.

A kínai asztrológia a holdévek szerint alkotja meg számításait, a holdévek pedig ciklusokat alkotnak, melyek 60 évente ismétlődnek. A távol-keleti csillagjóslásban is hozzá lehet rendelni a kiinduló információkhoz számos személyes jellemzőt. A kínai állatövi jegyekhez így olyan tényezőket lehet rendelni, mint az Útitárs, melyet a születés órája határoz meg, valamint az öt elem közül (a Fém, a Tűz, a Föld, a Víz és a Fa) a leginkább dominánsat.

A kínai horoszkóp 2017-es megalkotásában is ez a hármas megközelítés, vagyis az állatövi jegy, Útitárs és Elem segít sok kiegészítő támpont és útirány meghatározásában és a tartalmasabb, részletesebb keleti horoszkóp elkészítésében. Minden egyes kínai állatövi jegy egy külön rendszert alkot, egymáshoz nem hasonlítanak és egytől-egyig különálló szabályrendszerrel rendelkeznek. A kínai csillagjóslásban az állatok valódi élőlények, melyek saját dimenzióikban mozognak, teljesen önálló és egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, saját táncukat járják és kijelölik haladásuk irányát és a határokat. Gyakran nem is lehet egyértelmű keretekbe és képletekbe elhelyezni saját kapcsolódásunkat és viszonyunkat kínai állatövi jegyünkhöz.

2017 a Kakas éve

A Kakas éve 2017. január 28-án kezdődik, a Majom évét váltja, és egészen 2018. február 15-ig tart, ami után a Kutya éve kezdődik. 2017-ben, a Kakas évében várhatóan a világ vezető nemzetei végre megállapodásra jutnak majd, hogy megkíséreljenek békét teremteni a világ háborús övezeteiben, emellett kedvező feltételek megteremtésére is törekszenek majd a gazdaságok számára. A gazdaságra nézve a Kakas évében habár lassú, de biztos alapokon nyugvó növekedés vár.

A 2017-es évet várhatóan történelmi jelentőségű események fogják jellemezni, melyek sok esetben a hosszú évek megelőző előkészítésének és erőfeszítéseinek eredményességét jelentik majd. Korábban is történtek világraszóló események a Kakas évében, így ekkor hódította meg az ember a Holdat, de a Kakas évében hajtotta végre a Concorde szuperszonikus repülő az első hangsebességnél is gyorsabb repülését. A Kakas éve az előbbieken kívül kedvez majd a pompának, így 2017-ben számos nagyszabású rendezvényre és világeseményre is készülhetünk majd.

Az átlagember egyéni sorsát illetően a Kakas éve egy hasznos és eredményes év lehet. Így 2017-ben sokan egyre több figyelmet fordítanak majd saját egészségükre és lelki egyensúlyukra. Az egészséges életmód előtérbe kerülésével megnő majd az érdeklődés a jóga, az aerobik és különböző fitness gyakorlatok iránt. A Kakas évében étrendünkre szintén több figyelmet fordítunk majd. Az egészség megőrzése lesz 2017-ben az egyik legfontosabb életvezetési szempont.

Személyes sikert hozhat majd a 2017-es Kakas éve azok számára, kik készek keményen dolgozni és meglévő képességeiket jobban használni. Az odaadó munkának mindenképpen kedvez az idei év. Egy kínai mondás szerint a törekvés és az igyekezet vagyont szerez. A Kakas éve a törekvő és előrelátó embereknek hozza majd a legnagyobb sikert és elismerést. Mindenki számára fontos tanács, hogy 2017-ben ne hagyja a tehetségét, terveit és lehetőségeit a semmibe veszni. Akik készen állnak arra, hogy meglévő tudásukkal és lehetőségeikkel a legtöbbet hozzák ki önmagukból, azok számára a siker garantált lesz a Kakas évében.

A Kakas

A kakas kiváló szervezőkészséggel rendelkezik, jó előre eltervezi teendőit. Mindemellett színes egyéniség, rendkívül értelmes és többnyire nagy műveltséggel bír. Hatékony szónok, remek a humorérzéke, ráadásul nagy meggyőzőképességgel rendelkező vitapartner. A Kakas szereti a társasági létet, szeret beszélgetni és az élet nagy ügyeit megvitatni. Ami a szívén, az a száján, mindig nyíltan elmondja véleményét. Ezáltal viszont sokszor kerül kellemetlen helyzetbe, és  a tapintat sem erős oldala.

A Kakas gyakran cselekszik a pillanat hevében, kiszámíthatatlan természetű. Szinte minden élethelyzetben csak úgy árad belőle a magabiztosság, üzleti érzéke is kiváló, nagy odafigyeléssel kezeli pénzügyi lépéseit. Átgondolt befektetéseinek köszönhetően a Kakas rövid idő alatt tud jelentősebb vagyonra szert tenni. Mivel jelentős pénzügyi lehetőségei vannak, ezért ritkán fogy el a pénze, még akkor sem kerül nehéz helyzetbe, ha néha hajlik a pazarlásra is.

A Kakas szereti leírni élete minden mozzanatát, jövőbeli terveiről is gyakran készít jegyzeteket. Ennek oka, hogy szereti precízen intézni a dolgait, és szakszerűtlenségnek tartja, ha valaki figyelmetlen és átgondolatlan döntéseket hoz. A Kakas mindig nagyon pontos, kínosan ügyel arra, hogy ne késsen el sehonnan sem. A Kakas gyakran álmodozó, és olyan célokat tűz ki maga elé, melyek mások véleménye szerint elérhetetlenek.

A saját véleményét szinte mindig jónak tartja, így a kritikákat és a bírálatokat nagyon nehezen viseli és fogadja el másoktól. Emiatt sokszor kicsinyesen viselkedik, és mindenáron megpróbál ragaszkodni az általa elképzelt megoldásokhoz, vagyis döntéseit illetően egyáltalán nem rugalmas. Azonban a Kakas mindezek mellett a végsőkig megbízható és tisztességes. Így aztán minden barát, kolléga és társ részéről megbecsülést érdemel.

A Kakasnak nagyon sok barátja van, hiszen sokan kedvelik társaságát. Körülötte mindig pezseg az élet, szívesen jár társasági körbe és ünnepi rendezvényekre is. A Kakas széles érdeklődési körrel rendelkezik, foglalkoztatják a környezetvédelmi, emberjogi, jóléti és társadalmi kérdések. Együtt érző lény, aki sokat segít a nála rosszabb élethelyzetben lévő, kevésbé szerencsés sorstársainak.

A Kakas jellemzői

  • Legfontosabb tulajdonságai: becsületesség, őszinteség, bátorság.
  • Legfőbb hibái: sokszor meggondolatlanul cselekszik; valamint túlságosan fontos önmaga számára a külső megjelenés.
  • A munkában: tele van ambícióval, ügyes, teljes gőzzel veti magát bele a feladatokba. A Kakasról azt mondják, hogy még a sivatagban is képes lenne megtalálni egy gilisztát.
  • Viszonya a pénzhez: nagyon költekező, ha bármi megtetszik neki, akkor képtelen ellenállni, hogy ne vásárolja meg; éppen ezért a bankszámlájáról gyakran elfogy a pénz.
  • Nem igazán szerencsés: sajnos a szerencse nem szegődött a Kakas mellé, így egész életében saját magának kell kikaparnia a betevő falatot.
  • Nem tud élni: hódítás és mások általi dícsérő szavak nélkül. A Kakas nem vallja be, de imádja ha elismerő pillantásokat, vagy elismerő mondatokat kap az utcán, vagy bárhol.
  • Nagyon szeret: a sok munka után megpihenni egy eldugott helyen, ahol teljes kényelem vár rá.
  • Utálja: ha le akarják leplezni, ha meg akarják szabadítani külső védőburkától, más szóval meg akarják fosztani fényes tollazatától.
  • Szabadidejében: imádja a társaságot, de a nyugodt esti olvasás élményét is rendszeresen gyakorolja.
  • Kedvenc helyei: szereti, ha a világban van egy csendes zug, amely csak az övé, ahol nyugodtan élhet, és ahova csak az ő engedélyével léphet be bárki.
  • Kedvenc színe: a sárga.
  • Kedvenc növényei: a pálmafa és a narancsfa.
  • Tipikus Kakas-foglalkozások: reklámszakember, kozmetikus, tanító és minden kereskedelemmel kapcsolatos foglalkozás: az eladótól az ügynökön át a menedzserig.

A Kakas életének négy korszaka a kínai hagyomány szerint az alábbiak szerint alakul. Kakas élete gyermekkorában, ifjúként és felnőttkorában egyaránt problémákkal teli, számos hullámvölgy és hullámhegy nehezíti életét. Sajnos élete során megismeri a legnagyobb bánatot is mindamellett, hogy a legnagyobb boldogság is megérinti. A Kakas élete során hol szegény, hol gazdag, néha magányos, de gyakran veszik körül sokan, segítő szándékkal. A Kakas öregkora a sok csapongás után kiegyensúlyozottá és boldoggá válik. Ennek azonban feltétele, hogy szakmailag és érzelmileg is megállapodjon idősebb korára.

A Kakas jegyben született emberek személyisége háromsíkú: az első a látszat, a második a valóság, a harmadik pedig az érzékenység. A Kakasnak azonban a látszat a legfontosabb. Annak ellenére nem elégedett önmagával, hogy látszólag nagyon magabiztosnak tűnik. A Kakas nagy műveltséggel rendelkezik, így a könnyed felszín mellett komoly és mély érzelmekről és témákról is lehet vele beszélgetni. A Kakassal néha nehéz együtt élni, mivel egocentrikus és csak a saját igényei, kívánságai és vágyai foglalkoztatják. Teljesen érzéketlen mások lelkiállapotával kapcsolatban, kizárólag önmaga útját járja.

A Kakas-gyerek nyitott, élénk és eleven. Ugyanakkor a Kiskakas állatképéhez hasonlatosan kíváncsi és szeret mindent kipróbálni, így egyszer itt, egyszer ott kapirgál, emiatt viszont sokszor szétszórt. A Kakas jegyben született gyermek szívesen tanul, nyitott az újdonságokra, azonban kissé nehezen szelektál a befogadható információk között. Egy-egy kiválasztott dolog iránt gyakran szenvedélyes érdeklődést mutat, és megpróbál mindent megtudni és megtanulni róla. Azonban ha eléri a célját, akkor érdeklődése kialszik, és egy teljesen más irány felé fordul, de ugyanolyan lelkesedéssel.

A Kiskakast lehet ‘minden lében kanál’ természettel jellemezni, hiszen bármibe belefog és kipróbálja, ami csak elé kerül. A sok fiatalon megszerzett ismeret később nagyon is hasznos lehet a számára, viszont a szülők számára nehézséget jelenthet valamilyen konkrét szakma felé irányítani Kakas-gyermeküket. Akár fiú, akár lány, a Kiskakasnak függetlenségre van szüksége és elvárja szüleitől is, hogy tiszteljék titkait, különben bármikor fellázad. Az igazságtalanságot képtelen elviselni, testvéreihez viszont mindig nagyon kedves, ezért jó testvéri kapcsolat alakul ki.

A Kakas érzelmi élete kiszámítható, józan és okos. A Kakas-hölgyek és urak korán érő típusok, és meglepő bájossággal rendelkeznek fiatalon is. Ennek következtében sok hódolót tudhatnak magukénak. A Kakas jegyben született nő remek háziasszony, könnyen teremt bárkivel kapcsolatot, társas lény. Sosem csúszik ki a lába alól a talaj, tudatában van kötelességeinek és feladatainak. A Kakas úr valóban igazi kakas, hiszen fiatal korában rengeteg hódítást begyűjt, azt sem bánja, ha egy egész baromfiudvar rajong érte. Hűsége viszonylagos, a Kakas érzelmi kapcsolataiban elég nehéz eset, hiszen függetlenségét féltékenyen őrzi.

A Kakas családi élete csakis a realitásokon és a felelősségen alapul. Gyakran szétszórt, de bohém élete ellenére nagyon is tudja, hogy mikor és mit kell tennie. A Kakas nem bír képmutatásban élni, így ha megromlik a viszonya párjával, inkább a válást választja. A Kakas mindent megad a gyerekeinek, melyre szükségük van, azonban egyáltalán nem kényezteti el őket. Ha bármely barátja vagy rokona bajba kerül, akkor a Kakas azonnal segít és nagyvonalúvá válik.

A Kakas és a munka viszonya általában gördülékeny, nagyon jól boldogul minden olyan munkakörben, ahol merészségre, önbizalomra és bátorságra van szüksége. A Kakas jól bánik az emberekkel és kiváló meggyőzőképességgel rendelkezik. Szereti, ha munkája során szabad kezet kap, a kötöttség és az alárendeltség helyett a függetlenségre szavaz. A Kakas jegy szülöttei inkább a saját maguk alkotta szabályrendszerhez alkalmazkodnak, minsem másokéhoz. Azonban feladataikat mindig lelkiismeretesen látják el, ambícióikat tekintve pedig mindig józanok maradnak.

A Kakas pénzügyei nincsenek mindig rendben, hiszen nehezen bánik a pénzzel, és legtöbbször nem tudja megfelelően beosztani. A Kakas nem előrelátó, így csak akkor jön ki nap-mint-nap a jövedelméből, ha kellő mennyiségű pénzt keres. A Kakas-szülött ha korábban sokat nélkülözött, akkor egy későbbi gazdagabb korszakában igencsak költi a pénzt. A Kakasok nagyon szeretnek költekezni, elsősorban persze önmagukra, de közeli hozzátartozóikra is szívesen áldoznak. A Kakas ráadásul a megtakarításra sem ügyel, az elköltött jelentős összegek mellett alig tesz félre valamit.

Kínai horoszkóp 2017 állatjegyenként, a Kakas évében

Az alábbi bekezdésekben részletesen ismertetjük mind a tizenkettő állatövi jegyre vonatkozó 2017. évi jövőképet és előrejelzést a kínai asztrológia alapján. A kínai újév 2017. január 28-án kezdődik, amikortól már a Kakas évébe lépünk, de addig is még a Majom éve hatásai lesznek az emberek mindennapjaira érvényesek.

PATKÁNY

Patkány kínai horoszkóp 2017 – A Kakas éve 2017. január 28-án kezdődik, és alapvetően kedvezőnek ígérkezik a Patkány számára. Az év utolsó negyedében több társasági és családi esemény vár a népszerű Patkány számára, ezért 2017. vége mozgalmasnak ígérkezik. Ha a munkatársaival a hivatalos mellett kötetlenebb összejöveteleken is részt vesz, az a Patkány jövőjére is kiható hasznos kapcsolatok kiépítését is jelenthetik. A Patkány a Kakas évében több esetben is plusz feladatot vállal, hogy kihasználhassa a vonzó érvényesülési lehetőségeket.

A Patkány pénzügyeit pozitív irányban módosítja 2017-ben a Kakas éve, azonban jobban teszi, ha év közben odafigyel költéseire, nehogy túlságosan sok pénzt fizessen kevésbé hasznos dolgokért. A Kakas évében a Patkány számára ajánlatos óvatosan kezelni a pénzügyeket, mivel a meglévő kötelezettségei is elég nagy terhet rónak rá. A Patkánynak érdemes az év során mindig ébernek maradnia, hogy egy-egy új munkáját érintő lehetőséget azonnal megragadhasson, és habozás nélkül léphessen. Több váratlan esemény is adódhat a Kakas évében a Patkány munkáját érintően, melyekre érdemes gyorsan reagálni, és új kedvező irányba kormányozni szakmai karrierjét.

A Patkány társaságkedvelő személyisége és közvetlensége lehetővé teszi, hogy 2017-ben új kapcsolatokat és ismeretségeket kössön, ezáltal pedig jövőjét is építse. Érdemes azonban 2017-ben kerülnie a túl nagy felelősséggel járó döntésekhez kapcsolódó kockázatokat, mivel túl sokat rizikót nem tud ebben az évben vállalni. A Kakas évében számtalan elfoglaltság vár a Patkányra, azonban érdemes a pihenésre is időt szakítania, hiszen jó elszakadni egy kicsit a dolgos hétköznapoktól. A felfrissülést a szabad levegőn történő testmozgás is elősegítheti, így bátran mozduljon ki otthonról.

A Kakas éve 2017-ben sok szempontból a lehetőségek éve lesz a Patkány számára, azonban a temérdek elfoglaltsága mellett ügyelnie kell a Patkánynak arra is, hogy szánjon önmagára időt, és foglalkozzon azokkal a pihentető tevékenységekkel, melyeket nagyon szeret. Bármivel is foglalkozik, kedvtelései segíthetnek abban, hogy kiegyensúlyozottabb életet éljen. Összefoglalva az eddigieket a Kakas éve számos lehetőséget tartogat a Patkány számára, remek alkalmak nyílnak 2017-ben arra, hogy előrelépjen a hivatásában. De a magánélete is eseménydúsnak ígérkezik 2017-ben, sok öröme lesz családi és társasági életében egyaránt. A Patkány évében született személy egyébként is olyan, aki az életet a maga teljességében éli meg, erre pedig tökéletes időszakot biztosít számára 2017-ben a Kakas éve.

BIVALY

Bivaly kínai horoszkóp 2017 – A Kakas éve 2017. január 28-án kezdődik, a korábbi időszakhoz képest pedig jóval kedvezőbb lesz a Bivaly számára. A Kakas éve a rend, az átgondoltság és a módszeresség időszaka, mely illik a Bivaly személyiségéhez. A Kakas évében a Bivaly úgy érzi majd, hogy képes tervei szerint cselekedni és jobban tudja uralni az életet és a körülötte zajló folyamatokat. A Bivaly számára a 2017-es év a tettek és a jó teljesítmény éve lesz. A Bivaly annak ellenére, hogy szeret kényelmes tempóban, megfontoltan halad, fel tudja majd venni a gyorsabb iramot a Kakas évében.

2017-ben különösen biztatóak a kilátások a munkáját illetően a Bivaly számára. Annak ellenére, hogy az elmúlt években sok Bivaly előrelépett szakmájában illetve munkahelyén, azonban ez nem mindig a kívánt irányba történt. Így a Kakas évében nagy örömöt jelent majd a Bivaly jegyben születettek számára, hogy szakmai előremenetelük megfelelő módon és irányba halad majd, ezért aztán lehetőségük lesz arra, hogy megmutassák a bennük rejlő lehetőségeket és képességet. A Bivaly a 2017-es év őszén úgy dönt majd, hogy több felelősséget vállal, és ez előrelépést jelent majd jelenlegi munkaadójánál.

A Bivaly képességei fejlesztésévével tovább menetelhet előre a Kakas évében, így semmiképpen se szalassza el a továbbképzésben rejlő lehetőségeket. Céltudatossággal és állhatatossággal sok Bivaly számára sikerülhet 2017-ben fontos új pozícióba kerülni. Habár a kitartás kedvező változást hozhat a Kakas évében a Bivaly pályafutásában, a pénzügyek terén nem árt az óvatosság. Annak ellenére, hogy az anyagi helyzet is pozitív irányba változik majd 2017-ben, ez az év sajnos nem kedvező a kockázatvállalásban. Ha a Bivaly nem eléggé körültekintő a Kakas évében, akkor könnyen anyagi kára is származhat egy-egy nem körültekintően és megfontoltan meghozott pénzügyi döntést követően.

A Kakas évében a magánéletet tekintve a Bivaly számára viszont kimondottan pozitívak a kilátások. A Bivaly a teljes évben élvezheti családja és barátai támogatását, ha pedig megosztja szeretteivel terveit és gondolatait, akkor tőlük sok bátorítást kaphat. Családi körben sokan hallgatnak a Bivaly tanácsaira, aki általában a családi élet középpontjában áll. Azonban 2017-ben is adódhatnak kisebb magánéleti konfliktusok, melyek olykor a félreértések, a fáradtság vagy a párbeszéd hiánya miatt alakulnak ki. Ha ilyen gondok keletkeznek, akkor érdemes azt időben megoldani és kibeszélni, nehogy később a probléma többszörösére nagyítódjon.

A Bivaly szereti a társasági életet, számos élvezetes esemény vár rá ilyen téren 2017-ben. Az egyedülálló és szerelmet kereső Bivaly jegyben született személyeknek szintén szerencsés helyzeteket tartogat a Kakas éve. A szerelem megváltoztatja majd több egyedülálló Bivaly életét is 2017-ben. Az év a Bivaly számára kielégítő lesz, pozitívumokkal a munkahelyen és a családi életben is, csupán a pénzügyekre kell kicsit több figyelmet fordítani.

TIGRIS

Tigris kínai horoszkóp 2017 – A Kakas éve 2017. január 28-án kezdődik a Tigris állatövi jegyben születettek számára is, mely az előző Majom évéhez képest sokkal kedvezőbb év lesz a Tigris számára. A Tigris a bátorság jegyében született, lenyűgöző és vonzó személyiségjegyekkel rendelkezik; lelkesen és teljes elszántsággal áll az élet erőpróbái elé. Így lesz ez 2017-ben is, amikor is sok olyan szituáció adódik a Tigris számára, amikor lehetősége adódik jelenlegi élethelyzete javítására magánéleti, illetve szakmai életében egyaránt. A Kakas évében azonban a túlságosan makacs és önfejű hozzáállás helyett a lehető legtöbbet kell kihoznia az adott lehetőségből. A kissé szétszórt személyiségére érdemes odafigyelni és nem árt az elővigyázatosság sem.

A Tigris munkája terén 2017-ben kedvezőek lesznek a kilátások, az igyekezet és a befektetett energia pedig meghozhatja a gyümölcsét, és előlépésre is számíthat. Nem érdemes a Kakas évében teljesen új dolgokba belefognia, sokkal inkább abban kell fejlődnie és profizmusra törekednie, amiben már rendelkezik tapasztalattal és gyakorlattal. Ugyanakkor a Kakas éve által kínált lehetőségeket csak úgy ragadhatja meg a Tigris jegyben született személy, ha elég rugalmasan viselkedik és nem zárkózik el az új eljárásoktól és módszerektől. Munkatársak távozásával 2017-ben új pozíciók nyílhatnak meg a Tigris munkahelyén, ezáltal pedig feljebb tud majd lépni a ranglétrán.

Szintén kedvező vonása a Kakas évének, hogy a Tigris megfelelő nyitottsággal új emberekkel is megismerkedik majd a munkája során. Mivel társaságkedvelő jegynek számít, ezért sok olyan ismeretségre tehet szert, melyeket később kamatoztathat akár szakmai előremenetele során is. 2017-ben a pénzügyek szempontjából szintén kedvező év lesz, hiszen a munkahelyi előrelépéssel jövedelmi többlet is jár. Az anyagi fellendülés azonban csak abban az esetben válik a Tigris hasznára, ha a Kakas évében kellő módon osztja be pénzét, jól gazdálkodik vele, és előre megtervezi kiadásait. 2017-ben számos lehetőség adódik majd a Tigris számára, hogy elutazzon meseszép külföldi tájakra, érdemes időben gondolkoznia azon, hogy hova utazna el szívesen. Jók az esélyei a Tigrisnek, hogy 2017-ben lenyűgöző tűjakra jusson el, és ezek az utazások igencsak élvezetesnek ígérkeznek.

A Tigris magánélete a Kakas évében ugyancsak mozgalmasnak ígérkezik, az év több szakaszában is eseménydús lesz. Ez amiatt is adódik majd így, mivel a Tigris szeret tevékeny lenni, így 2017-ben is igyekszik majd számos tervét megvalósítani. Nagy az esély arra, hogy a Kakas évében a Tigris úgy határoz majd, hogy végre rendet tesz a lakásában, a felesleges holmikat kidobja, és az elsőtől az utolsó sarokig mindent kitakarít, esetleg kisebb felújításokat végez. Ha elég figyelmesen éli mindennapjait a Tigris 2017-ben, akkor virágzó és kellemes hónapok várnak rá a Kakas évében.

NYÚL

Nyúl kínai horoszkóp 2017 – A Kakas éve 2017. január 28-án kezdődik, a Nyúl jegyben születettek számára pedig ezen időszak változó mértékben tartogat majd szerencsét és nehézségeket. A munkahelyi előremenetelben kisebb-nagyobb akadályokra kell számítani 2017-ben a Nyulaknak, de egyébként sem árt óvatosnak lenniük. Azonban a Kakas éve mégiscsak fontos időszak lesz a vegyes kilátások ellenére. Ezt pedig azért érdemes észben tartania a Nyúlnak, hiszen ez az év lesz a későbbi sikeres jövő alapozása. Számos alkalom adódik majd arra 2017-ben, hogy a Nyúl nagyszerűen hasznosítsa korábbi tapasztalatait és meglévő szakértelmét.

A Nyúl számára 2017 nem tartogat hatalmas lehetőségeket a szakmai élete, azonban annál több ideje és türelme lesz képeznie magát, mely által edzetté válik a jövő kihívásaival szemben. A Kakas évében lesz lehetőség képességeit és meglévő tudását gyarapítani, tapasztalatait kamatoztatni. Érdemes 2017-ben másokkal együttműködve dolgoznia a Nyúlnak, a független megközelítés helyett, hiszen így nagyobb elismerésre is számíthat. Annak ellenére, hogy a Nyúl gyakran érzi magát túlterheltnek a rá nehezedő munka mennyisége miatt, azonban ez nem okoz lelki problémát számára, mivel rengeteg értékes tapasztalatot tud gyűjteni, és ez a jövőben hasznára válik majd.

Jó hír, hogy a 2017-es év utolsó hónapjai a Nyulak számára egyre kedvezőbbek lesznek. A Kakas éve rengeteg kiadással jár a Nyúl számára, erre jobb időben felkészülni. Sokat fog költeni utazásra és a lakásának szebbé tételére, de egyéb váratlan események is költségeket okoznak majd. Habár a Nyúl általában jól bánik a pénzzel, a Kakas évében nem árt az óvatosság és a figyelmesség. Otthon elég sok tennivalója lesz majd, de másoknak is sokat segít majd év közben. Ha bármilyen kisebb vagy nagyobb ügyben segítségre van a Nyúlnak szüksége, bátran hívja fel ismerőseit, akik mindig készségesen segítenek neki.

A Kakas évében a nehézségek ellenére a hobbiját illetően sok öröme lesz a Nyúlnak. Ebben a jegyben született emberek számára kellemes izgalmat okoz, ha valami személyes célt sikerül elérniük, vagy új érdekes feladatba fognak. Arra azonban a Nyúlnak 2017-ben is figyelni kell, hogy nehéz élethelyzetekben és ügyekben gyakran ingerlékenyebbé válik, ennek pedig a környezetében élők nem örülnek. Így a Nyúl jobban teszi, ha csendben marad, és nem bánt másokat ok nélkül. Egyébként sem szereti a Nyúl a viszályt, és a problémás élethelyzetek rosszul érintik. Azonban a Nyúl 2017-ben igazán jól kezeli az emberi kapcsolatait, így majdnem minden esetben megértéssel és párbeszéddel a Kakas évében is képes lesz megoldani a feszült helyzeteket.

SÁRKÁNY

Sárkány kínai horoszkóp 2017 – A Kakas éve 2017. január 28-án kezdődik, a Sárkány pedig nagyszerű évre készülhet annak ellenére, hogy már az előző Majom éve is szerencsés volt a számára. A 2017-es kínai holdév az előrelépés, a lehetőségek és a jó szerencse időszaka lesz. Ráadásul különösen biztatóak a kilátások a Sárkány munkáját illetően; az év során jelentős előrelépésre számíthat. Abban az esetben, ha a Sárkány szeretne szakmájában egy szinttel feljebb kerülni, azt könnyebben megteheti majd a Kakas évében, azonban az uralkodó csillagállás kínálta alkalom csak akkor érlelheti be a munka gyümölcsét, ha a Sárkányok maguk is tesznek a kívánt változásért.

Az új évben munkát kereső Sárkányok számára is sok utánajárás szükségeltetik a kívánt pozíció megtalálásához, azonban 2017-ben számos jól hangzó ajánlatból tud majd válogatni. A Kakas éve remek alkalom lesz arra, hogy a Sárkány képességeit és tapasztalatait hasznosítsa, odaadó munkája és szakmai tudása alapján pedig várhatóan sokan felfigyelnek majd rá. 2017-ben márciustól májusig, valamint késő ősszel remek alkalom kínálkozik majd a Sárkány számára ahhoz, hogy feljebb lépjen a ranglétrán. A Sárkány jól kijön kollégáival, ez pedig előnyére válik majd, hiszen magabiztos természetének köszönhetően sok emberre tesz jó benyomást és szerezhet új barátokat.

A Sárkány munkahelyi sikereit pénzügyeinek jelentős javulása is kíséri 2017-ben, azonban csak akkor élvezheti a jövedelemnövekedés előnyeit, ha körültekintően gazdálkodik a plusz forintokkal. Érdemes félretennie a Kakas évében, hiszen nem lehet tudni, hogy milyen nehézségeket tartogat a közeljövő. Ha a Sárkány előrelátó módon és gondossággal választ nyaralásához úticélt, akkor pihenése 2017-ben nagyon jól sikerülhet, és kipihenve térhet haza. A Sárkány 2017-ben sem fog unatkozni, hiszen tevékeny természetű és érdeklődő. Ha több időt szán kedvteléseire, akkor sok kellemes pillanatot tartogat majd számára a Kakas éve.

2017-ben sok eseményben lesz a Sárkánynak része, ami a társasági életet illeti. Számos alkalommal eljár majd szórakozni, sok kedves estét fog barátaival eltölteni. Ha rendszeresen jár társaságba, akkor új baráti kapcsolatokra tehet szert, de magánéletében is boldog hónapok állnak előtte a Kakas évében. 2017-ben a Sárkány otthon is kifejezetten tevékeny lesz, akár lakás felújításába is belefoghat. Mivel 2017-ben igencsak szoros lesz a Sárkány időbeosztása,  érdemes ügyelnie arra, hogy ne vállaljon el túl sok tennivalót egyszerre. Érdemes együttműködnie a Sárkánynak szeretteivel és a körülötte élőkkel, mert az őszinte beszéd minden felmerülő problémát már a legelején megoldhat vagy tisztázhat.

KÍGYÓ

Kígyó kínai horoszkóp 2017 – A Kakas éve 2017. január 28-án kezdődik, a Kígyó számára pedig emlékezetes évnek ígérkezik. A Kígyó mindig igyekszik ötleteit és képességeit úgy hasznosítani, hogy előnye származzon belőlük; 2017-ben pedig kiváló lehetőségek adódnak számára jelentős eredmények elérésére. A Kakas éve a kígyó számára a magánéletében is sok pozitívumot tartogat. A Kígyó már a Kakas évének első napjától érez egy erős késztetést arra, hogy javítson saját élethelyzetén. Néhány Kígyó jegyben született személy úgy dönt majd, hogy vagy jobb munkahelyet keres magának, vagy a jelenlegi szakmájában próbál feljebb lépni és jobban érvényesülni. Ebben segítségére lesz meglévő hatalmas tudása és jó emberi kapcsolatai is.

Ha valaki a Kígyó jegy szülötte és 2017-ben munkát keres, akkor biztosan megtalálja majd magának azt a lehetőséget, mely mindenben megfelel az elvárásainak. Az egyes munkahelyi kudarcokat sem biztos, hogy kudarcként kell 2017-ben a Kígyónak megélnie, hiszen az is lehet, hogy valami újnak a kezdete, és utólag az ember szerencsés esetként tekint majd vissza a korábbi nehéz szituációra. A Kakas évében a lehetőségek a Kígyó számára hirtelen, szinte a semmiből fognak előbukkanni, azonban a 2017-es év második és tizedik hónapja tartogatja a legtöbb izgalmat.

Abból kifolyólag, hogy a 2017-es Kakas éve alapvetően kedvező a Kígyó számára, minden új lehetséget érdemes megragadni az év során, akár egy plusz munkáról, akár egy továbbképzésről vagy tanulásról is legyen szó. Minden ilyen alkalommal a Kígyó tapasztalatait gyarapíthatja, a 2017-es év pedig ténylegesen kedvez a szorgalmas és törekvő embereknek. Pénzügyi szempontból a Kakas éve a Kígyó számára is sok jót tartogat, hiszen számos plusz munka elvégzésével jelentősebb kiegészítő jövedelemhez is juthat 2017-ben. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy az év annak ellenére költséges lesz, hogy a Kígyó bevétele is több lesz. Így érdemes már időben pénz félretenni a nagyobb kiadásokra.

Mivel a Kígyó szeret kedvteléseivel és hobbijaival foglalkozni, ezért figyelnie kell arra, hogy 2017-ben ezekre jusson is ideje. A kreatív Kígyó pedig akkor boldog, ha kiélheti a benne élő művészeti adottságokat olyan tevékenységekben, melyek teret engednek az önkifejezésnek. Ha valamilyen új foglalatosságot szeretne a Kígyó megtanulni, akkor erre kiváló alkalmat nyújt majd a Kakas éve, bátran próbáljon ki minden újdonságot. A Kígyó számára 2017-ben is fontos lesz, hogy szabadidejének jelentős részét az általa kedvelt vagy személyekkel töltse, így sok közös programot fognak közösen szervezni. 2017-ben fontos családi események részese is lesz a Kígyó, így ezek az emlékezetes alkalmak teszik a Kakas évét tökéletessé.

Ló kínai horoszkóp 2017 – A Kakas éve 2017. január 28-án kezdődik, a Ló pedig tevékeny időszakra számíthat ebben az időszakban. A remek kilátások ellenére a Lónak 2017-ben keményen meg kell dolgoznia a sikerekért, és nem árt a rugalmasság a szemléletmódjában sem ahhoz, hogy céljait elérje. Biztatóak a kilátások 2017-ben a munka területén a Ló számára, hiszen szakmai téren tovább építi tudását és a munkahelyi kapcsolatai is kiválóan alakulnak majd a Kakas évében. Annak ellenére, hogy a Ló 2017-ben elégedett lesz munkájávl, mégsem érdemes elzárkózni egy-egy új lehetőség elől. Hiszen minden új kihívás új energiákat generál, mely a Ló javára válik majd a jövőt illetően.

Azoknak a Ló jegyben születetteknek, akik elégedetlenek aktuális munkájukkal, vagy éppen állást keresnek, nekik is tartogat pozitívumokat a Ló éve. Azonban 2017-ben több erőfeszítésre lesz szükség ahhoz, hogy rátaláljanak a megfelelő lehetőségre, és az állás elnyeréséhez kis szerencse is szükségeltetik majd. Így az állásinterjúkra érdemes lesz alaposan felkészülni, és összeszedett módon kommunikálni, hogy a Ló a legjobb fényben tüntesse fel magát. A Lónak érdemes lesz kihasználnia azokat a lehetőségeket a Kakas évében, melyek által gyarapíthatja szakmai tudását, és felkészültebb lehet munkájában.

A Kakas évében elővigyázatosságra van szükség a pénzügyek területén. Nem árt, ha a Ló már az év első heteiben átnézi számláit és megtervezi várható kiadásait, hiszen 2017-ben jobban be kell majd osztania meglévő pénzeszközeit. Érdemes a Lónak kézben tartania pénzügyeit és jobb, ha nem vállal meggondolatlan feltételek mellett létrejövő ügyleteket és anyagi kötelezettségeket. Az átgondoltság a pénzügyek mellett az utazásra is érvényes, azonban 2017 az utazásokat tekintve inkább kedvező év lesz a Ló számára. A kalandvágyó természettel megáldott Ló jól fogja érezni magát, amennyiben vonzó utazási célpontot választ magának 2017-ben, és sok hasznos élményben lesz része utazásai során.

A Ló 2017-ben jól fogja beosztani szabadidejét, több időt fog eltölteni a számára fontos kedvtelésekkel, így azok által könnyen kikapcsolódhat majd az év során. A Ló a Kakas évében sokat tesz majd családjáért, a közös ügyekben mindig sok a tennivalója, de a tágabb környezetében élőknek is sokat segít majd 2017-ben. A sok családi és baráti segítségnyújtás mellett érdemes a Lónak meghallgatnia a hozzá közel állók tanácsait, mert sokat tanulhat belőlük. A magánéleti problémákkal küzdő vagy magányos Ló számára is kellemesebb időszak lesz a Kakas éve, hiszen a szívügyek előtérbe kerülnek majd 2017-ben, ráadásul pozitív előjellel.

KECSKE

Kecske kínai horoszkóp 2017 – A Kakas éve 2017. január 28-án kezdődik, a Kecske számára ez az időszak eseménydús; de összességében pozitív történésekkel teli év lesz. Ettől függetlenül érdemes észben tartani, hogy a Kakas éve a céltudatos és gyakorlatias döntéseknek kedvez, ezért ebből csak akkor származhat 2017-ben előnye a Kecske jegyében született embereknek, ha az élet minden területén több erőfeszítést tesz, valamint szeszélyes természetét is kordában tartja. A Kakas évében nagyon sok Kecske szeretne szakmai téren előrelépni, vagy jobb munkahelyet találni. Ha megfelelő lehetőség adódik 2017-ben, érdemes gondolkodás nélkül elfogadni, hiszen nem minden héten adódik jó alkalom az előrelépésre.

A határozottság és a céltudatosság kifizetődik a Kecske számára 2017-ben, főleg ha éppen munkát keres. Várhatóan nagyon kedvező lehetőségek nyílnak meg előtte, így érdemes megragadnia az új munkát kínáló lehetőséget. Azonban azok számára is alkalom nyílik majd a személyes fejlődésre, akik jelenlegi munkakörükben kívánnak maradni 2017-ben. Számos továbbképzési lehetőség kínálkozik majd az év során, de nem csak szakmai téren, hanem a kedvtelést és a hobbit is ideértve. A Kecske a Kakas évében számos új kikapcsolódási vagy sportolási lehetőséget ismer meg, melyeket a jövőben is nagy kedvvel űz majd.

Érdemes az alkotó Kecskének bemutatni műveit szélesebb közönségnek is, hiszen rendkívül kedvező fogadtatásban részesül majd 2017-ben. Sok előnye származhat a Kecskének a Kakas évében abból, ha jól használja adottságait. Utazás szempontjából szintén pozitívak a kilátások, éppen ezért 2017-ben érdemes minden utazással kapcsolatos lehetőséggel élni; akár a távol élő rokonokat vagy barátokat meglátogatni. A sok előnyös lehetőség mellett a Kakas évében van az életnek egy területe, ahol nem árt majd az óvatosság, ez pedig a pénzügyek. A 2017-es év során a Kecske számára sok kiadással jár majd az otthonának szépítése illetve a családjával kapcsolatos nem várt költségek.

A halogatás, a figyelmetlenség vagy a gondatlanság érzékenyen érintheti a Kecske pénztárcáját is, így érdemes a fontos döntésekre 2017-ben odafigyelni. A Kecske számára fontosak a baráti, családi kapcsolatok, így a Kakas évében is szívesen jár el otthonról. Ezen alkalmakkor érdemes a hozzáértő emberektől tanácsot kérni egy-egy fontos döntés előtt. Ha megbeszéli másokkal terveit és elképzeléseit, meglepően jó visszajelzéseket és tanácsokat kaphat. 2017-ben a Kecske családi élete is mozgalmas lesz, az sem kizárt, hogy lakóhelyet is vált. Ez is azt jelzi, hogy a Kakas éve milyen nagy jelentőségű lehet a Kecske életében. Az év közben adódó családi félreértéseket minél hamarabb érdemes tisztázni, hogy ne maradjon a Kecske lelkében tüske.

MAJOM

Majom kínai horoszkóp 2017 – A Kakas éve 2017. január 28-án kezdődik, a Majom számára pedig ez a lehetőségek és változások éve lesz. Azonban csak akkor válik a javára, ha nem fut el a leküzdendő kihívások és felbukkanó lehetőségek elől. A Majom 2017-ben nagy lépéseket tehet előre abban az esetben, ha a céltudatosságot és az erőfeszítéseket részesíti előnyben. Munkahelyén több lehetőség is adódik majd a Kakas évében, előmenetele szempontjából érdemes elgondolkodnia azon, hogy foglalkozzon személyes fejlődésével, különösen azzal kapcsolatban, hogy szakmai ismereteit milyen módon lenne érdemes gyarapítania. Ha 2017-ben ezzel kapcsolatosan megtörténnek a megfelelő lépések, akkor új lehetőségek nyílnak meg a Majom előtt.

Sok Majom nem vált azonban munkahelyet, hiszen úgy érzi 2017-ben, hogy szakmai megbecsültsége és a munkahelyi jó viszony megfelelő számára. Aki állást keres a Kakas évében, azonban csak akkor számíthat sikerre, ha kitartóan áll hozzá a feladathoz. Bár a Majom néha rugalmatlan a változásokkal szemben, mindenképpen meg kell próbálnia alkalmazkodni a Kakas évében a megváltozott körülményekhez, különben a jövőbeli kilátásai is csorbulhatnak. A munka terén a Majom márciusban, júniusban, októberben és novemberben számíthat biztató fejleményekre.

Annak ellenére, hogy a Kakas éve általánosan a lehetőségek évének számít a kínai asztrológiában, mégis óvatosság szükséges a Majom számára, ami a pénzügyeket és a kockázatvállalást illeti. 2017-ben sok tervet szeretni a pénzügyek területén a Majom megvalósítani, de az új célok és a meglévő kötelezettségek meglehetősen sok anyagi terhet rónak rá. A Kakas éve ezért aztán sok költséggel jár, azonban ha szemmel tartja anyagi helyzete alakulását az év során, akkor megelőzheti a pénzügyi nehézségeket. A jó gazdálkodás és az önfegyelem a Majom javára fog válni. Érdemes 2017-ben óvatosnak lenni, és nem ajánlatos a Majomnak kockázatos döntéseket meghozni, a Kakas évében elővigyázatosnak és körültekintőnek kell lenni.

Több örömteli esemény is éri a Majmot 2017-ben, hiszen a családi élete sokkal kedvezőbbnek ígérkezik az elmúlt évekhez képest. A családdal eltöltött közös idő és közös foglalatosságok erősíti a köztük lévő összhangot. Ráadásul családi összefogással a Kakas évében több olyan évek óta húzódó ügyet megoldanak, melyek a Majom számára rendkívül fontosak. Ez pedig a Majom számára megnyugvást és örömet okoz. Ha akadnak is a családban nézeteltérések 2017-ben, azt a Majom jó beleérző és kapcsolatteremtő képességének köszönhetően gyorsan megold.

Érdemes egy hosszabb nyaralást is betervezni 2017-re a Majomnak, hiszen várhatóan nagyon jó hangulatban telik majd a szeretteivel közösen eltöltött idő. A Kakas éve a társasági élet szempontjából is kedvezőnek ígérkezik a Majom számára, így érdemes minden baráti összejövetelen részt venni. Ismeretségi körét is tudja majd bővíteni ezeken az eseményeken a Majom 2017-ben, mely által később akár szakmai előnyökre is szert tehet. A szerelemben élő Majom számára a Kakas éve az érzelmek elmélyülésének éve lesz; aki pedig még nem találtak párt, azok számára is remek évnek ígérkezik 2017.

KAKAS

Kakas kínai horoszkóp 2017 – A Kakas éve 2017. január 28-án kezdődik, a Kakas számára pedig igencsak nevezetes lesz a saját éve. A Kakas számára a saját éve a legkedvezőbb. 2017-ben ugyanis a Kakas úgy érzi majd, hogy a helyzetét egyre biztosabban uralja, a terveit pedig könnyebben tudja megvalósítani. Ennek következtében pedig a céltudatos és összeszedett megközelítése kifizetődő lesz, hiszen elnyeri a jól megérdemelt jutalmát. A Kakas életében a 2017-es év fontos fordulópontot hozhat; így amint beköszönt a Kakas éve január végén, határozott vonallal fogja lezárni a múltat, és az új időszakot az előrelépésnek vagy továbblépésnek szánja.

A Kakas munkájában a rugalmasság nagyon fontos tulajdonság. Mindenképpen érdemes jó csapattagnak mutatkoznia kollégái előtt, nem húzódhat mindig a háttérbe. Ha folyton egyedül tevékenykedik, és adódik valamilyen nehézség, nem biztos, hogy számíthat munkatársai segítségére. A Kakas évében a buzgón dolgozó Kakas számíthat arra, hogy sok év után végre előreléphet, hiszen ígéretes karrierlehetőségek várnak rá 2017-ben. Ha a Kakas veszi a fáradtságot, és utánajár a szakmai lehetőségeknek, akkor az adott kilátások mellett szinte bármikor számíthat izgalmas fejleményekre. Ráadásul a Kakas bevételeit is jelentősen növeli majd 2017-ben a munkája terén tett előrelépés.

Annak ellenére, hogy a Kakas nagy lépéseket tehet 2017-ben előre, mindenképpen figyelnie kell arra, hogy nehogy túlzottan elbízza magát. Mert ha így tesz, akkor felesleges kockázatot vállal, vagy félvállról kezel bizonyos fontos ügyeket. Ha nem vigyáz, akkor adódhatnak pénzügyi nehézségei is, hiszen a figyelmetlenség következménye az ésszerűtlen pénzköltés. A Kakas a saját évében igazán bölcsen teszi, ha megpróbál takarékoskodni, és félretesz a későbbi nehezebb időkre is. Annál jobb, minél inkább kézben tudja tartani 2017-ben anyagi helyzetét és pénzügyi vállalásait.

A Kakas számára sok örömöt okoz 2017-ben szabadidejében kedvteléseinek és hobbijainak űzése. Érdemes megérdemelt hétköznapi pihenését újdonságokkal is színesítenie, hiszen így nem válik unalmassá élete, és a Kakas évében a kikapcsolódásra szánt időszakai is eredményesen telnek. A Kakas lelkes és érdeklődő természettel rendelkezik, ennek megfelelően a családi élete is mozgalmas lesz 2017-ben. Sok tervezési és szervezési feladat vár a Kakasra a Kakas évében, ami a családi eseményeket illeti. Azonban mindez megéri a fáradtságot, hiszen ezáltal a szerettei számára is eléri, hogy zökkenőmentesen teljenek a napok. A Kakas számára kissé nehéznek ígérkezik az a szituáció, hogy úgy érzi, sokat tesz családjáért, de nem kap ebben segítséget. Fontos, hogy ilyen esetben a Kakas kérjen családtagjaitól segítséget, ne tűrjön csendben.

KUTYA

Kutya kínai horoszkóp 2017 – A Kutya számára egyaránt tartogat jót és rosszat a Kakas éve, mely 2017. január 28-án kezdődik. A Kutyát ebben az évben több csalódás is érheti, az előrelépés pedig nem lesz mindig zökkenőmentes, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz év vár rá. A kellemetlenségek között a Kakas évében felhőtlen időszakok is lesznek; azonban az egyik legproblémásabb terület éppen z anyagiak kérdése lesz a Kutya számára. A 2017-es év során számos nem várt kiadás terheli majd meg a Kutya pénztárcáját, köztük családi és lakással kapcsolatos kiadások. Ha a Kutya nagyobb vásárlásra készül 2017-ben, érdemes tisztában lennie minden feltétellel, és hozzáértőktől tanácsot sem árt kérnie.

Természetesen a Kutya a Kakas évében is teljes odaadással dolgozik és lelkesedéssel veti bele magát a szakmai kihívásokba. De az is fontos, hogy a Kutya a munkáját érintve alkalmazkodjon a változásokhoz, figyelembe vegye a gyorsuló világ elvárásait.Ha alkalma nyílik a Kutyának arra, hogy új tapasztalatokat szerezzen munkájában, akkor ne habozzon elvállalni az új feladatokat. Ebben az évben a február, a május, a július és a december hozhat izgalmas fejleményeket a Kutya szakmai életében; a jelenlegi teljesítménye pedig a későbbi továbblépési lehetőségeire is kihat, ezért nem érdemes semmit sem félvárról venni.

A Kutya mindig szilárd támasza és segítője fiatalabb és idősebb családtagjainak is. A Kutya nyíltsága, segítőkészsége és együttérzése elesett ismerősei iránt sokkal többet ér, mintsem azt gondolná. Érdemes rokonaival megosztania gondolatait, így minden kisebb félreértés könnyen tisztázható. 2017-ben, a Kakas évében a Kutya sok kellemes percet tölthet el családi körben, hiszen ez az év eseménydúsnak ígérkezik. A Kutya általában megválogatja, hogy milyen társasági eseményeken vesz részt, de a baráti találkozókon nagyszerűen fogja magát érezni, és ez segít számára abban is, hogy a sok munka után kikapcsolódjon.

A szívügyeket érintően 2017-ben a Kutya jobban teszi, ha nem sietteti a kapcsolat kialakulását. Az ismerkedésre időt kell hagyni, hogy később biztosabb alapokra épüljön a közös jövő. Annak ellenére, hogy a Kakas éve nem lesz igazán kedvező a Kutya számára, hiszen kissé megterhelő év vár rá, de ha alkalmazkodik az új helyzetekhez és egyensúlyban próbálja tartani lelki világát, akkor 2017-ben is boldogan szemlélheti majd eredményességét. Ráadásul a Kakas évének nehezen elért eredményei a következő évben válnak majd igazán gyümölcsözővé a Kutya számára.

DISZNÓ

Disznó kínai horoszkóp 2017 – A Disznó életében eredményekben gazdag időszaknak ígérkezik a Kakas éve, mely 2017. január 28-án kezdődik. A Disznó a Kakas évében jelentős lépéseket tehet előre, megfogalmazhatja vágyait, elképzeléseit, mindeközben pedig a magánélete is harmonikus boldogságban telik majd. Akik a szerelem boldogságát élvezik, melyet az elmúlt évben tapasztaltak meg, azok számára mindez tovább virágzik 2017-ben, sokan összeköltöznek vagy éppen házasságot is kötnek a Kakas évében. A Disznó jegyében született, de magánéleti válsággal küzdő emberek számára is sok pozitív lehetőséget tartogat a 2017-es év, hiszen egy véletlen találkozás alkalmával sokakra rátalál majd a szerelem.

Az a Disznó, akire már rátalált a boldogság, társával együtt fontos év előtt áll 2017-ben. Párja szeretete és támogatása nagyon sokat fog jelenteni a Kakas évében, de érdemes arra is törekedni, hogy minél több közös idő és élmény jöjjön létre. A tágabb családi élet szintén nagyon jó mederben halad tovább 2017-ben, számos kiemelkedő családi esemény részese lehet a Disznó, hiszen akár eljegyzés és esküvő is várható a szűkebb és tágabb családi körben. Ráadásul a Disznó mindig boldogan segédkezik az ilyen ünnepségek szervezésében, így lesz ez a Kakas évében is.

Akármennyire is kedvezőnek tűnnek a Kakas évében a Disznó számára a kilátások, egyetlen év sem telik el nehezebb pillanatok nélkül. Azonban a nehézségeken való túllendülés és a problémák megoldása sok tanulsággal szolgál majd a Disznó számára 2017-ben. A másokkal történő kisebb konfliktusok esetén érdemes hangosan kimondani és empatikus módon kibeszélni a problémákat, így azok nem fogják beárnyékolni az egyébként kellemes 2017-es évet. Sokan keresik majd a Disznó társaságát a Kakas évében, számos rendezvényre és összejövetelre kap meghívást, melyeknek örömmel tesz eleget.

A Disznó jól fog teljesíteni 2017-ben a munkáját illetően, mivel a Kakas évében a kemény és odaadó munkavégzésen lesz a hangsúly, ez pedig megegyezik a Disznó hozzáállásával. Az elmúlt évek szakmai tapasztalatait is figyelembe véve számíthat a Disznó 2017-ben munkahelyi előreléptetésre, vagy fizetésemelésre. Jót tesz a Disznó karrierjének, ha több munkahelyi eseményen vesz részt, mely által olyan szakmai ismeretségeket is köthet, melyek később hasznára válhatnak. A Kakas évében a Disznó munkahelyi előremenetele a bevételeit is növeli, de más forrásból is juthat plusz pénzhez ebben az évben. Arra azonban érdemes vigyázni a Disznónak, hogy 2017-ben ne költekezzen túl és tegyen félre a váratlan kiadásokra is. Összességében azonban egy váratlan fordulatoktól mentes, de megfontoltan sikeres év vár a Disznóra a Kakas évében.

Kakasokat megszégyenítő tánccal készültek a kínai katonák

Speciális tánccal készültek a kínai katonák a január 28-án beköszöntő kínai újévre, a Kakas évére.

A holdújév Kínában és több ázsiai országban is az év legnagyobb ünnepe, így óriási előkészületek zajlanak a kínai fővárosban.

 

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem