9.6 C
Budapest
2024. április. 19. péntek
HomeSzabadidőBulvár2015 legbefolyásosabb sztárpárjai

2015 legbefolyásosabb sztárpárjai

Kétségtelen, hogy Beyoncé és Jay-Z az egyik legelismertebb és legsikeresebb páros a világon. Megmutatjuk nektek, hogy kik követik őket még a sorban.

2015 legbefolyásosabb sztárpárjai
Beyoncé és Jay-Z
Beyoncé és Jay-Z

A J. Randy Taraborrelli által írt biográfia kendőzetlenül ír a sztárpár kapcsolatának korai szakaszáról, és azt sejteti, hogy eleinte üzleti okai voltak annak, hogy Jay és Bey összejöttek egymással. Az író azt állítja, hogy Jay-Z megérezte a brand szagát, és tudta, hogy együtt a zeneipar leghatalmasabb párosai lehetnének. Jay jóslata bejött.

 

2015 legbefolyásosabb sztárpárjai
Victoria és David Beckham
Victoria és David Beckham

Két külön világ összetalálkozásának lehettünk szemtanúi, amikor 1997-ben aManchester United legendás focistája, David Beckham és az akkor még Spice Girlstagként működő Victoria összejöttek egymással.
1998-ban jegyezték el egymást, majd a következő évben össze is házasodtak. Életüket a mai napig reflektorfényben élik gyerekeikkel együtt. Korábbi karrierjük lehetőséget adott nekik, hogy saját birodalmakat hozzanak létre. Mindketten sikeresek az üzleti életben, ami igen magas bevételt hoz nekik a konyhára. Victoria például befolyásos személyisége lett a divatvilágnak.

2015 legbefolyásosabb sztárpárjai
Kim Kardashian és Kanye West
Kim Kardashian és Kanye West

A valóságshow-sztár és a zeneipar egyik legjelentősebb alakja 2012-ben jött össze. A következő év októberében eljegyezték egymást, négy hónappal azután, hogy megszületett kislányuk, North West. 2014 májusában házasodtak össze és múlt hónapban megszületett kisfiuk, Saint West is. A közösségi média koronázatlan királynője Kim és családjának nevéből valódi márka lett, a Keeping Up With The Kardashians reality műsornak köszönhetően. Mindeközben Kanye a hip-hop világ csúcsán maradt és a divat iránti szenvedélyének köszönhetően saját birodalmat épített ki, így a páros a popkultúra minden területét uralja.

Forrás: mirror

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem