7.3 C
Budapest
2024. március. 29. péntek
HomeÉletmódHoroszkópIzgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

aztek

Az azték horoszkóprendszer a születés napja alapján, függetlenül annak évétől, húsz különböző személyiségtípust különböztet meg, amelyeket javarészt állatokról és természeti jelenségekről neveztek el. Azt azték horoszkóp pedig ezt ígéri 2015-re.

 

A következő táblázat alapján mindenki kikeresheti, hogy milyen jegyű az azték horoszkóp alapján.

    I. 1. – I. 6.    Virág
    I. 7. – I. 19.    Nád
    I. 20. – II. 1.    Bagoly
    II. 2. – II. 14.    Eső
    II. 15. – II. 29.    Fű
    III. 1. – III. 13.    Krokodil
    III. 14. – III. 26.    Párduc
    III. 27. – IV. 8.    Őz
    IV. 9. – IV. 21.    Virág
    IV. 22. – V. 4.    Nád
    V. 5. – V. 17.    Bagoly
    V. 18. – V. 30.    Eső
    V. 31. – VI. 12.    Fű
    VI. 13. – VI. 25.    Kígyó
    VI. 26. – VII. 8.    Túzkő
    VI. 9. – VII. 21.    Majom
    VII. 22. – VIII. 3.    Gyík
    VIII. 4. – VIII. 16.    Földrengés
    VIII. 17. – VIII. 29.    Kutya
    VIII. 30. – IX. 11.    Ház
    IX. 12. – IX. 24.    Keselyű
    IX. 25. – X. 7.    Víz
    X. 8. – X. 20.    Szél
    X. 21. – XI. 2.    Sas
    XI. 3. – XI. 15.    Nyúl
    XI. 16. – XI. 28.    Krokodil
    XI. 29. – XII. 11.    Párduc
    XII. 12. – XII. 24.    Őz
    XII. 25. – XII. 31.    Virág

Krokodil

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Míg az előző esztendő sok szempontból a sikert hozta meg a Krokodilok számára, az év elején most kicsit úgy érzik, hogy végre élvezhetik is annak áldásait. Ez télen és tavasszal így is lehet, de a nyár elején már új hódításokra vágyódnak! A nyugalmas élet a Krokodil jegyűeknek csak átmenetileg lehet kielégítő, sokkal jobban érzik magukat, ha minden lendületben van a világukban.
A június még csak a tervezgetésekről szól, de júliusban már útra is kelhetnek az új képzeletbeli hegycsúcsok meghódítására. Az idei nyár nem annyira a lazításról és az utazásról fog szólni, bár augusztus második felében azért élvezzék ki kicsit a nyár áldásait. Ám ha szeptemberben vesznek ki kissé hosszabb szabadságot, sokkal jobban fognak járni. Októbertől ugyanis elég mozgalmas időszak áll önök előtt, amikor minden energiájukra szükség lehet. Azok a bizonyos, a nyár folyamán szőtt tervek ekkor jönnek lendületbe, szinte pezsegni fog önök körül az élet. Új emberek is beléphetnek az életükbe, akik kapcsán nagy szükség lesz legendás emberismeretükre, valaki ugyanis közülük, bár segítőkésznek mutatja magát, de a szándéka nem lesz őszinte. Ártani ugyan nem tud a Krokodil jegy szülötteinek, de mégis jobb, ha tisztában vannak vele, hogy kitől mit várhatnak. Novemberben jó lesz az anyagi helyzetük, igaz, egy váratlan, bosszantó kiadás is betoppanhat, amit nem szabadna halogatni. Tegyenek mindent rendbe a pénzügyeik területén, számlatartozást semmiképp ne halmozzanak. Decemberre így már tisztán fogják látni, hogy mennyit költhetnek karácsonyra. A szilveszter nem biztos, hogy úgy alakul, ahogy tervezték, de ennek ellenére már az év utolsó napjain azon törik a fejüket, hogy jövőre milyen új célokat tűzzenek maguk elé.

Szerencsenapok: január 30., február 1., március 21., április 5., május 14., június 20., július 13., augusztus 23., szeptember 1., október 26., november 6., december 23.

Szél

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Lételemük a mozgás, a nyüzsgés, az utazás, az új kihívások. Jó hírt mondok, ha elárulom, hogy a 2015-ös év épp ezt fogja hozni. Igaz, a tél még az erőgyűjtés időszaka lesz, de tavasszal váratlanul annyi lehetőség fog belépni az életükbe, hogy valósággal összezavarodnak. Nagy kihívást jelent, hogy a jók közül a legjobbat válasszák ki. Április végén és májusban kissé kapkodósak is lehetnek, ekkor különösen fontos tanács, hogy erejüket és idejüket jól osszák be. Ha valaki fontos döntést vár önöktől, nem kell azonnal válaszolni. Most sokkal hasznosabb lesz, ha hagynak egy kis időt maguknak, mérlegelik a körülményeket. Azok a Szél-szülöttek, akik gyökeres változást várnak ettől az évtől akár a munkájukban, akár a magánéletükben, a legjobban teszik, ha júniusban ragadják meg Fortuna üstökét. Még az sem kizárt, hogy mind a két életterületen egyszerre történik változás, méghozzá úgy, hogy az egyik vonzza magával a másikat. Ám azoknak a Szél-szülötteknek is csupa kellemes meglepetést tartogat ez a hónap, akik elégedettek a régi életükkel, és nem kívánkoznak valami újra. Utazásra ugyan a július tartogat jó lehetőségeket, főként akkor, ha egy tengerpart az úti céljuk. Ha hegyvidékre vágynak, vagy netán egy távoli város nyüzsgő forgatagában szeretnének elmerülni, akkor inkább az augusztus végét vagy a szeptembert ajánlom, hogy útra keljenek. Míg tavaly inkább a tél volt az év legnyugodtabb hónapja, addig idén az őszről mondhatjuk el ezt. Természetesen, csak annyira, amennyire egy eleven Szél-szülött nyugodt tud lenni. A tél ismét egy seregnyi új lehetőséget, vidám élményt, meghívásokat tartogat, olyannyira, hogy a karácsonyt már inkább otthon, szűk családi körben kívánják ünnepelni.

Szerencsenapok: január 11., február 8., március 9., április 7., május 17., június 28., július 18., augusztus 3., szeptember 8., október 15., november 15., december 23.

Tűzkő

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Annak ellenére, hogy önök igencsak a mozgalmas élet szószólói, az előző, kedvükre való esztendő után sajnos ez egy kicsit csendesebb év lehet. Arról természetesen szó sincs, hogy eddigi eseménydús életük unalmas vagy egyhangú irányt venne, de mintha kicsit az elmúlt évekhez képest kevesebb lenne az élmény, a meghívás, az új ember és a sikerélmény.
Kedves Tűzkő-szülöttek! Önök nagyon is jól tudják, hogy mi ilyenkor a teendő! Vegyék csak elő a telefonjukat, és hívjanak meg olyan embereket, akikkel szívesen töltenek együtt egy-egy estét. Nagyon is sokan vannak, és meg fognak lepődni, hogy milyen örömmel jönnek el a hívó szóra. A meghívást természetesen válaszmeghívások fogják követni, de akkor sem járnak rosszul, ha a lakóhelyükhöz közel felfedeznek egy-egy klubot, szakkört, ahol esetleg pont önökre várnak. Tavaszra már örömmel nyugtázzák, hogy életük ismét a maga mozgalmas kerékvágásában halad, és még több új ismerősük van, mint bármikor. Ha a tavalyi nyár nem annyira az utazásról szólt, akkor most bőven lesz mit bepótolniuk. Ötletesen úgy fogják kivenni a szabadságukat, hogy mind a három nyári hónapra jusson valami örömforrás. Lehetőleg olyan helyeket keressenek fel, ahol még nem jártak, mert így új tájakat, embereket, kultúrákat és ízeket fedezhetnek fel. Sok-sok friss élményüket örömmel fogják megosztani barátaikkal és családtagjaikkal. Őszre ugyan már nem terveznek nagyobb kirándulást, egy rokonságon belüli zajos esemény azonban pár napra visszahozza a nyár pezsgését. Az október egy kisebb, de annál kellemesebb meglepetést tartogat, ami hosszabb távra is örömöt okoz. Novemberben valaki olyan dologra akarja a Tűzkő jegyűeket rábeszélni, amit nem szeretnének megtenni. Mondjanak bátran határozottan nemet, és álljanak ki a véleményük mellett. Az év vége épp olyan mozgalmas és vidám lesz, mint ahogy általában szeretik az életet.

Szerencsenapok: január 9., február 15., március 29., április 18., május 1., június 20., július 11., augusztus 1., szeptember 6., október 17., november 25., december 23.

Gyík

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Ha az előző évben valamit nem sikerült megvalósítaniuk, amit terveztek, semmiről nem késtek le. Sőt, a most beköszöntő 2015-ös esztendő talán még jobb lehetőséget teremt, hogy megvalósítsák mindazt, ami korábban kimaradt saját hibájukból vagy a külső körülmények miatt. Ehhez azonban szükséges, hogy már az év elején készítsenek saját maguknak egy nagyon alapos tervet, hogy mit várnak ettől az évtől, mikor és hogyan szeretnék a terveiket megvalósítani. Ha kell, akár írják le havi bontásban, később nem baj, ha ettől rugalmasan eltérnek kicsit. Ez azonban azt az érzetet kelti önökben, hogy a sorsuk irányítása a saját kezükben van, és most épp erre van a legnagyobb szükségük. Gondolati leltárjukban arra is térjenek ki, hogy kik azok, akikre számíthatnak. Szerencsére családtagjaik és legközelebbi barátaik biztos, hogy az első helyeken állhatnak ezen a listán. Már március tájékán azt fogják érezni, hogy minden lendületbe jön, sőt még jobban is alakul, mint ahogyan tervezték. Kedves Gyík-szülöttek! Vajon miért ne lehetne azon a bizonyos terven úgy is módosítani, hogy esetleg valamit előrehozzanak? Tudom, hogy szeretik a nyarat, de idén szabadságra, utazásra inkább a május kínál lehetőséget. Ehhez kell egy kis rugalmasság, ugyanis nem kizárt, hogy a lehetőség váratlanul érkezik. A nyár tehát kicsit dolgosabb időszak lesz, mint amilyenek a korábbi nyarak voltak, de ezt most sokkal inkább kihívásnak élik meg, mint áldozatnak.
Anyagi helyzetük már augusztus végén eléri a kívánt szintet. Természetesen, ehhez hozzá kell tennem, hogy a pénz az a dolog, amiből soha nem elég. Ha szintén így gondolják, akkor szeptemberben lehetőségük lesz növelni a bevételeiket. Az október jelez egy kedvezőnek tűnő befektetést vagy bővítést, ami ugyan később gyümölcsözik, de ha megfontoltan állnak hozzá, nem lesz felesleges pénzkidobás. Az év utolsó két hónapjában pedig több időt fognak tölteni a családjukkal.

Szerencsenapok: január 6., február 2., március 8., április 5., május 10., június 30., július 28., augusztus 6., szeptember 24., október 6., november 18., december 11.

Földrengés

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Egy kicsit harcias hangulattal lépnek be a 2015-ös évbe, főként akkor, ha az előző esztendő vége nem egészen sikerült úgy, ahogyan tervezték. Egyes viták átnyúlhatnak, megoldásra várnak. Még mindig jelen vannak az életükben olyan személyek, akik a Földrengés jegyűekre akarják kényszeríteni az elképzeléseiket, nehezen értik meg, hogy ők szeretik a saját útjukat követni. Ez különösen a jegy fiatalabb szülötteinél okoz gondot, az idősebbek valahogy már tudják az ilyen helyzeteket kezelni. Nagyon fontos tanács, hogy az esetleges harcos indulatokat tereljék a pozitív cselekvés irányába. Hogy mit értek ez alatt? Például azt, hogy ha bárkivel veszekedésre kerülne a sor, inkább merjenek elfutni, ha nehezen kezelik az indulataikat, fogjanak valami sportos tevékenységbe. A vita semmit nem old meg, legfeljebb csak ront a helyzeten. A tavasz már kedvezőbb időszaknak tűnik. Annak ellenére, hogy ez az évszak máskor inkább kicsit a mozgalmasságról szól, most sokkal inkább befelé fordulnak, szívesebben választanak olyan szabadidős elfoglaltságot, amit egyedül tudnak folytatni. Ha emberek közé mennek, olyanok társaságát keresik, akikkel közös gondolatok fűzik össze önöket. A nyár elején is tart még ez a csendesebb hangulat, ám egy júliusi utazás nagy áttörést hozhat. A nyár második fele már tele lesz vidám, társasági eseményekkel. Míg az elmúlt ősz inkább visszavonultabb időszak volt, most pont ekkor lesznek tele alkotókedvvel. Azok, akik valami új tevékenységet szeretnének folytatni, a lehető legjobbat fogják kiválasztani, a tél pedig az emberi kapcsolatok kedvező fordulatáról, a viták elsimításáról fog szólni.

Szerencsenapok: január 5., február 20., március 19., április 5., május 17., június 22., július 13., augusztus 19., szeptember 1., október 7., november 6., december 30.

Kígyó

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Ha az előző év vége kicsit megterhelte a pénztárcájukat, akkor ez az esztendő azzal fog kezdődni, hogy pótolják a hiányt. Tudom, hogy nem anyagias emberek, különösebben az sem áll érdeklődésük középpontjában, hogy van-e tartalékuk, de most szokatlan módon mégis egy sorshelyzet arra kényszeríti a Kígyó jegyűeket, hogy ezen – legalábbis egy időre – változtassanak.
A tél vége és a tavasz nem annyira egy új, jobban fizető állást kínál, inkább az apróbb pluszbevételekhez kínál lehetőséget. Még azt sem fogják bánni, ha ez kicsit aprólékosabb munkákból tevődik össze. Természetesen az sem rossz megoldás, ha a kiadásaikon csökkentenek, vagy alaposan átgondolják pénzügyi helyzetüket. Észre fogják venni, hogy még mindig nagyon sok dologra adnak ki feleslegesen pénzt, nagyon sok lefaragni való lehet a kiadásokból. Vezessenek naplót a pénzügyeikről, meglátják, sok mindenre rávilágít majd.
Tavasszal már inkább az emberi kapcsolatok, mint az anyagi világ kerül előtérbe. Munkatársaik között vagy a baráti körükben kénytelenek lesznek ismét felvállalni a békebíró szerepét, méghozzá pont olyan vitákban, amelyekről korábban már mindenki azt hitte, hogy régen lezárult. Az önök csendes, megfontolt lénye nagyon is alkalmas a békebíró szerepére, arra azonban ügyeljenek, hogy túlzottan ne avatkozzanak bele mások vitájába.

A nyár idén sem annyira nagyobb utazásokat ígér, ami – vallják be legalább maguknak – megkönnyebbüléssel is tölti el önöket. Ám a jelenleg társkereső Kígyók az internet segítségével megismerhetnek valakit, aki mégis színessé és kalandossá teszi ezt az évszakot.
Ősszel sikerrel szabadulnak meg egy rossz szokástól, ami nemcsak egészségesebbé teszi a jegy szülötteit, hanem a magabiztosságukat is növeli. A november érdekes lehetőségeket vet fel, nagy kár lenne kihagyni. Ne legyenek túlságosan bizalmatlanok sem az új dolgokkal, sem az ekkor az életükbe lépő új emberekkel szemben.

Szerencsenapok: január 1., február 22., március 22., április 18., május 14., június 9., július 15., augusztus 19., szeptember 16., október 13., november 12., december 29.

Nyúl

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Vidám hangulattal lépnek be a 2015-ös évbe, és csak önökön múlik, hogy a folytatása is ilyen legyen. Az előző, kicsit amolyan útkeresős év után a legtöbb Nyúl-szülött úgy érzi, hogy nagyon is az útján van, még akkor is, ha ebben olykor sodor az élet egy-két vargabetűt. Különösen márciusban érezhetik azt, hogy valami külső körülmény akadályozza a terveiket. Nagyon fontos tehát, hogy átgondolják, tehetnek-e ellene vagy sem. Önökben vagy a megváltoztathatatlan körülményekben van-e a hiba? Az utóbbi esetben természetesen a bölcs kivárást tudom javasolni, de ha bármin képesek változtatni, akkor aligha kell mondanom, hogy mi a teendőjük. Sok Nyúl érzi egyébként még áprilisban is kicsit erőtlennek magát, mintha egy helyben toporognának, és ezt nem lehet a tavaszi fáradtságra fogni. Az igaz, hogy az életben olykor vannak lazítós időszakok is, de az önök életében ennek nem most van aktualitása. Keressenek tehát minél előbb olyan tevékenységeket, gondolatokat, embereket, akiktől feltöltődnek erővel, mert május közepéig nagyon nagy szükségük lesz rá, hogy a tavaly elindított terveiket tető alá hozzák. Május végétől már kicsit szabad lazítani, sőt, a nyár java része is inkább a kevésbé nagy energiát igénylő tevékenységeknek kedvez. A legtöbb Nyúl-szülött nem igazán vágyik a nyáron nagyobb utazásra, olyannyira, hogy most még a családjuk sem igazán tudja önöket erre rávenni. Talán augusztus végén egy rokonlátogatást azért mégis tervbe vesznek, leginkább azért, mert ez elengedhetetlen. A szeptember okozhat egy kis kavarodást közeli emberi kapcsolataikban, főként akkor, ha valami módon féltékenység üti a fel a fejét. Azonban akkor se söpörjék a szőnyeg alá a vitát, ha nyugodt telet szeretnének!

Szerencsenapok: január 10., február 8., március 30., április 7., május 29., június 19., július  21., augusztus 11., szeptember 4., október 15., november 5., december 20.

Ház

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Ez az alapvetően inkább kedvező hatású év nem igazán kezdődik jól, főként akkor, ha az előző esztendőtől úgy búcsúztak el, hogy valakivel vitájuk támadt, amit még nem sikerült lezárni. Valószínű, nem önök voltak a hibásak, hanem egy meggondolatlanságból keveredett pletyka állt a háttérben, de mégis minden érintett fél akkor fogja jól érezni magát, ha sikerül megbékélést találni.
Kedves Ház-szülöttek, ha másképp nem megy, tegyék meg az első lépést. Ha a probléma a munkahelyüket is érinti, különösen fontosak a kibogozott szálak, mert március végétől egy közösen végzett feladat nagyon is igényelni fogja az összetartást és a jó hangulatot. A tavasz és a nyár eleje különösen a csapatmunkáról szól. Kezdetben ennek a legtöbb Ház-szülött nem igazán örül, hisz inkább kicsit a zárkózottabb életet kedvelik, de szép lassan egy-egy kellemes sikerélmény mégiscsak kedvet csinál a végére. A nyári szabadságuk ideje alatt – bármikor is veszik ki azt – azonban inkább visszatérnek a maguk békés életvitelébe. Ha utazni szeretnének, válasszanak egy csendes helyet, ha otthon maradnak, fogjanak egy jó könyvet, és pár napra zárják magukra az ajtót.
Ebben az évben a legjobb hangulatuk ősszel, azon belül is főként szeptember végén és október elején lesz, amikor ugyan nem történik semmi nagy esemény, de valahogy összhangban érzik magukat a világgal. A tél leginkább a párkapcsolatról szól, de olyan értelemben, hogy annak kedvező oldalát tapasztalják meg.

Szerencsenapok: január 1., február 22., március 22., április 18., május 14., június 9., július 15., augusztus 19., szeptember 16., október 13., november 12., december 29.

Nád

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Nem igazán szoktak újévi fogadalmat tenni, ami ebben az évben sem lesz másképp, úgy tűnik azonban, hogy a sors mégis tett a Nád jegyűeknek egy ígéretet. Furcsa módon már januárban azt fogják érezni, hogy a legtöbb életterület változóban, átalakulóban van, de elég faramuci módon. Épp azok a részek jönnek lendületbe, amelyektől egy kicsit tartottak és azok torpannak meg, amelyekbe nagy energiát fektettek. Szerencsére talán egyedül a család a kivétel, főként akkor, ha az elmúlt esztendőben megtanulták, hogy az önökhöz legközelebb álló emberekkel mindig legyenek szeretetteljesek és türelmesek. Ha azt remélték, hogy tavaszra a munkahelyükön kedvező változások történnek, akkor épp azt fogják tapasztalni, hogy még jobban a feje tetejére áll minden. Egy privát jellegű munka, amihez nagy örömmel fogtak, kissé kifog önökön, egy feladat viszont, amitől kicsit féltek, szinte magától megoldódik. A baráti és társas kapcsolataikon belül is mutatkozik ez a felemás helyzet. Valaki, akitől nem sok jót vártak, nagyon is kellemes csalódást okoz, ám az, akire számítanának, furcsán és váratlanul kihátrál a kapcsolatukból. Kedves Nád-szülöttek! Mivel ilyen időszakok mindig adódhatnak az életben, a legjobb, amit tehetnek, ha senkitől és semmitől nem várnak el semmit. Nyáron szerencsére már minden a helyére kerül, sőt egy nagyon is vidám és eseménydús három hónap áll a Nád jegyűek előtt. Lehet, hogy nagyobb utazásra idén inkább az ősz lesz alkalmas. Október végén vagy november elején valaki egy érdekes ötlettel keresi meg önöket, ami az év utolsó pár hónapjára igencsak lázba hozza amúgy is élénk fantáziájukat és nagy lelkesedésüket.

Szerencsenapok: január 25., február 21., március 30., április 1., május 23., június 2., július 1., augusztus 21., szeptember 7., október 21., november 3., december 5.

Víz

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Az év olyan helyzetekkel veszi a kezdetét, hogy akarva-akaratlan összehasonlítják magukat másokkal. Hol olyan új ismeretségek lépnek az életükbe, akiknek sokkal jobban szalad a szekér, hol pedig olyan emberekbe botlanak, akik irigykedve tekintenek önökre. Ez kicsit össze is zavarhatja a Víz jegyének szülötteit. A kulcs pedig éppen abban rejlik, hogy belássák, mindenki élethelyzete különböző. Mi magunk is más és más egyéniségek vagyunk, más lapokat osztott le a sors, máshogy reagálunk az élethelyzetekre. Ha ezt sikerül megérteni, akkor az év egésze folyamán tökéletes rend fog működni a fejükben és az életükben. A tavasz ugyan egy kicsit hajtósabb évszak lesz, mint az elmúlt évek tavaszai, szinte azt sem tudják majd, mihez kapjanak, de a nyár ezért bőségesen kárpótolja önöket egy csodálatos utazás formájában. Ez főként akkor szerez örömöt, ha már évek óta vágyódnak valahova, ahova most végre sikerül eljutniuk. Az élmény az év második felére is feltölti a Víz-szülötteket energiával, még akkor is, ha az ősz kicsit kedvetlenül, szürke, egyforma napokkal köszönt be. A tél folyamán egy okoskodó családtag vagy rokon okozhat némi bonyodalmat. Fogják fel úgy, hogy ez ismét csak egy lecke, hogy a nehézségeket tekintsék több humorral. A december mindenképp ismét egy vidám hónapot sejtet, mintha hetekkel előrehozták volna a karácsonyt és a szilvesztert. A mondás pedig úgy tartja: minden jó, ha a vége jó!

Szerencsenapok: január 25., február 3., március 2., április 3., május 17., június 7., július 3., augusztus 2., szeptember 12., október 8., november 27., december 11.

Kutya

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Úgy lépnek át 2015-be, mintha észre sem vennék, hogy egy új évet írunk, ami az előző esztendő végének vidám hangulata után igen csak jó hír. Nem is igazán fogják érteni, hogy másoknak miért van rosszkedve, miért panaszkodnak, vagy miért mondják azt, hogy a január csupa szürke, egyhangú napból áll. Vidám természetükkel nem lesznek restek derűt vinni a búslakodók közé, így nem is csoda, ha valaki ennek az évnek az elején egy energikus, derűs embert lát, az csak egy Kutya-szülött lehet. Ne csodálkozzanak, ha az emberek keresik a társaságukat, inkább örüljenek neki, hisz az elmúlt években amúgy is voltak olyan időszakok, amikor épp ez hiányzott a legjobban: hogy sokan vegyék körül önöket. Tavasszal azonban arra ügyeljenek, hogy mások problémáival csak annyira foglalkozzanak, hogy maradjon elegendő erejük a saját magánéletükre is. Szó sincs komolyabb társkapcsolati bonyodalmakról, de párjuk egy bizonyos életterületen egy kicsit több bátorításra szorul, ami önöktől is erőt és odafigyelést igényel. A május a közös megoldások hónapja lesz, ami sikeresen alakul, így jó lenne júniusban egy nagy közös utazással megünnepelni. Ha módjuk van rá, ezt tegyék úgy, hogy kizárják a külvilágot, és csak egymásra figyelnek. A nyár második két hónapja már kicsit dolgosabb időszak lesz, több apró elintéznivalóval, de azért a hétvégék sok színes programot nyújtanak. A jelenleg társkereső Kutya-szülöttek ősszel érzik majd igazán csúcsformában magukat. Magabiztosságuk a topon lesz, amit igencsak meg fog jutalmazni a másik nem. Még az sem kizárt, hogy két lehetőség közül kicsit nehezen választanak, de az év végére megoldódik a helyzet.

Szerencsenapok: január 13., február 8., március 21., április 3., május 30., június 7., július 7., augusztus 7., szeptember 4., október 8., november 23., december 24.

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Az előző év végén egy kicsit megtorpant az anyagi fellendülés, ami korábban jellemző volt, de ez nem ok arra, hogy szorongással lépjenek be a 2015-ös évbe. Sőt, sokkal inkább egy olyan felhívás a sorstól, hogy sürgősen tegyenek valamit, hogy pótolják a hiányokat. Higgyék el, lesz rá lehetőség, csak meg kell ragadni! Ez az év a Fű jegyűek számára amúgy is a legtöbb életterületen azt ígéri, hogy amibe energiát fektetnek, az lendületbe jön, amiben igazán hisznek, azt meg is fogják valósítani. Ez persze annyiféle dolog lehet, ahány Fű-szülött van, de az év eleje a legtöbbjüknek mégis a pénzügyek rendbetételéről szól. Ha többet szeretnének dolgozni, legyen az pluszmunka vagy másodállás, bizony, keresni kell a lehetőséget, de a mottó ebben az lesz, hogy aki keres, az talál. Ha igazán kitartóan kutatják a lehetőségeket, tavasszal csodálkozva fogják tapasztalni, hogy határidőnaplót kell beszerezni, hogy minden új tevékenység beleférjen a napjaikba, és ez bizony a pénztárcájuknak is igen jót tesz. Azoknak a Fű-szülötteknek az anyagi helyzete, akik hiteltartozás alatt roskadoztak, nyártól fog egyenesbe jönni. Bármennyi pluszmunkát is vállalnak, azért maradjon idejük önmagukra, ami főként nyáron hasznos tanács. Az idei nyár ugyan kevesebb nagy utazás kínál, de az áldásaiból mégis sikerülni fog részesülniük. Fontos, hogy arra is legyen gondjuk, hogy a családjuk, szeretteik a sok munka mellett elegendő odafigyelést kapjanak. Ősszel kisebb viták merülhetnek fel a szomszédságban vagy a baráti körükben, ami arról szól, hogy vagy a Fű jegyűek nem fogadnak el valakit olyannak, mint amilyen, vagy tőlük vár valaki egy olyan változást, amire nem hajlandóak. Nem könnyű helyzet, de szerencsére nem megoldhatatlan. Főként az október és a november eleje szól tehát olyan témákról, mint az elfogadás és az önmagunk vállalása. Ha ez sikerül, akkor minden szempontból békével és nyugalommal búcsúzhatnak el ettől az esztendőtől.

Szerencsenapok: január 14.,  február 6., március 12., április 10., május 17., június 8., július 15.,  augusztus 3., szeptember 11., október 10., november 15., december 23.

Párduc

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Az év első hónapjaiban énjük szabadságvágyóbb oldala kerül jobban előtérbe, különösen akkor, ha az elmúlt időszakban olykor azt érezték, hogy valaki vagy valakik elnyomták azt. A tél tehát főként arról fog szólni, hogy ezt kiélhessék, a láthatatlan korlátokat és bilincseket lerázzák magukról. Vegyes sikerrel fog ez zárulni. A párkapcsolatukban ugyanis okozhat némi vitát, társuk nem igazán fogja megérteni, hogy mi az, ami nem működik. Kedves Párduc-szülöttek, mielőtt a nézeteltérés elmérgesedne, gondolják át alaposan, hogy mit szeretnének. Elhamarkodott döntést semmiképp ne hozzanak. A munkahelyükön is jobban teszik, ha előbb alaposan átgondolják a törekvéseiket, és csak utána adnak hangot mindannak, ami nem tetszik. Tudom, hogy a mai világban, amikor nem éppen egyszerű munkát találni, ez nem könnyű, de nem kizárt, hogy egy diplomatikus tárgyalás során sok dolgon sikerül változtatni. Tavaszra meg fogják érteni, hogy a szabadság valójában nem arról szól, hogy mindenki azt teszi, amit akar, hanem inkább arról, hogy az ember saját maga jelölje ki a határait és a korlátait. Ha pedig ezt követően ezen dolgoznak, akkor sokkal jobban fogják magukat érezni, még a leginkább függetlenségre törekvő fázisukban is. Ha az elmúlt nyarak nem igazán arról szóltak, amit önök szerettek volna, akkor ez az álmok nyara lesz. Valószínűleg a legtöbb Párduc-szülött egész júliusban úton lenne, de még az augusztus is sejtet hasonló élményeket. Ősszel sikerül egy régóta húzódó problémát vagy jogi ügyet sikerrel lezárni, ami nagy pszichés energiát szabadít fel a jegy szülötteiben. A tél folyamán épp erre lesz a legnagyobb szükségük!

Szerencsenapok: január 10., február 27., március 20., április 11., május 18., június 3., július 22., augusztus 9., szeptember 16., október 13., november  25., december 30.

Majom

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Ha az előző évek egy kicsit túl sok munkát, hajszát hoztak, akkor még a legszorgalmasabb Majom-szülött életében is jöhet egy kis lazítós időszak. Ezt az év beköszöntével minden idegszálukban érezni fogják, és bárki is nógatja a Majmokat nagyobb erőfeszítésre, határozottan nemet mondanak. Most az a legfontosabb, hogy a saját szervezetük jelzéseire figyeljenek, nem kell mindig másoknak megfelelni. Szerencsére tavaszig a sors lehetőséget is kínál, hogy úgy élvezzék az életet, ahogyan szeretik. Anyagi helyzetük, ha nem is kimagaslóan, de rendezetten alakul, sok munka nem szakad önökre, a háztartásban bőven kapnak segítséget a családtagoktól. Talán egyedül egy-két munkatársi kapcsolatuk lesz kicsit vitásabb, de ne bosszankodjanak túlzottan ezért. A legfontosabb tanács az lehet, hogy a munkán belüli bosszúságokat ne vigyék haza. Tudom, hogy ezt könnyebb mondani, mint meg is valósítani, de ha munka után tesznek egy rövid sétát, netán beülnek a kedvenc helyükre meginni egy kávét, sikerül a negatív gondolatokat elterelni, és azok nélkül belépni az otthoni békés szigetre. Hogy ez az otthon valóban egy békés sziget is maradjon, az persze nagyban önökön is múlik. Májustól már ismét azt fogják érzékelni, hogy elég volt a lazításból, az élet nyugodtabb sodrából, szükségük van egy kis pezsgésre, változatosságra. Valószínű, hogy jó hírt mondok tehát, ha elárulom, hogy elég mozgalmas nyár áll önök előtt, igaz, utazásra inkább az augusztus kínál lehetőséget. Az ősz alkalmas mindenféle ingatlanüggyel kapcsolatos témára, jogi vagy üzleti ügyre, amelyekbe, ha nagyon belevetik magukat, akkor télen ismét egy kis csendre fognak vágyni. A tavalyi felemás karácsony után az idei jobban fog sikerülni. Pontosan olyan lesz, ahogyan azt a legszebb álmukban képzelték.

Szerencsenapok: január 30., február 5., március 9., április 5., május 26., június 2., július 17., augusztus 22., szeptember 1., október 7., november 26., december 23.

Őz

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Az előző, az érzelmi életükben kicsit kusza esztendők után végre úgy érezhetik, hogy a legfontosabb emberi kapcsolataikban rend uralkodik. No, ez persze nem automatikusan köszönt be január elsejével, hanem nagyon is dolgoznak rajta. Az első lépés, hogy saját magukban, az érzésvilágukban teremtenek rendet. Könnyen lehet, hogy még arra is rájönnek, hogy volt olyan vitás kapcsolatuk, amiben nem a másik fél, hanem önök voltak a hibásak, vagy nem azt várták el az illetőtől, amit adni tudott. Ha ezt beismerik, nagyon nagy lépést tettek előre, mind a kapcsolataik szövevényét illetően, mind pedig az önismeretben. Tavasszal bekerülhetnek egy új kollektívába, ami nem feltétlen munkahelyi csapat. Itt többen szeretnének önökkel barátkozni, az Őz jegyének szülöttei számára azonban egy kis időre van szükség, hogy megismerjék az új embereket. Lehet, hogy egyesek ezért túlságosan tartózkodónak vélik őket, de nyár elejére már remek új barátságaik születnek. A nyár – mint a legtöbb ember számára – az Őzeknek is egy kicsit mozgalmasabb lesz, aminek nem is mindig örülnek. Faramuci módon ugyanis pont ezekben a forró hónapokban tör önökre egy kis csend utáni vágy. Kedves Őz-szülöttek, ha ez így van, valósítsák meg! Sokan épp júliusban vagy augusztusban építik fel képzeletben a maguk virtuális hegyi tanyáját, ahol fel tudnak töltődni erővel. Semmi baj nem történik, ha ebben az évben ősszel mennek szabadságra, és akkor is egy békés, magányos erdei tájat választanak. Az év legmozgalmasabb periódusa a tél lesz, amikor kicsit több munkájuk, de egyben több örömük is lesz. Ha korábban nem kedvelték ezt az évszakot, akkor most nagyon is eljött az ideje, hogy ezen változtassanak, és élvezzék.

Szerencsenapok: január 1., február 12., március 12., április 18., május 10., június 9., július 15., augusztus 30., szeptember 16., október 19., november 12., december 19.

Keselyű

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Kedves Keselyű-szülöttek! Talán emlékeznek még rá, hogy már az elmúlt évben azzal kezdtem az esztendőre szóló tanácsaimat, hogy próbálják meg az életet nem annyira véresen komolyan venni. Ez sajnos nem mindegyiküknek sikerült. A 2015-ös év azonban még több kedvező, vidám lehetőséget sejtet, hogy lazítsanak kicsit a szigorukon. Abban teljesen igazuk van, hogy az életet szoros napirendben végzik, de ha ettől olykor kicsit eltérnek, higgyék el, hogy nem lesz semmi baj. Az egyforma napok a Keselyű jegyűeknek sokkal inkább a biztonság érzetét keltik, ami rendjén is van, de talán ezt még jobban át fogják érezni, ha olykor beiktatnak egy-egy változatosabb napot. A kötelességeikről nem fognak ezért megfeledkezni, de egy sokkal színesebb életet mondhatnak magukénak. Ezekre a bizonyos változatosabb napokra főként a tavasz kínál lehetőséget. Ha élnek vele, ha olykor eltérnek a szoros és merev napirendtől, észre fogják venni, hogy mennyi érdekes, kellemes ember van a környezetükben. Ne legyenek túl szigorúak embertársaikhoz, próbálják meg őket a hibáikkal együtt elfogadni. Szerencsére anyagi helyzetükkel elégedettek lehetnek, így nyáron nyugodtan megengedhetnek maguknak egy nagyobb, nagyvonalúbb utazást. Ha jól érzik magukat, ez egyben leckét is ad, hogy megértsék: a pénz arra való, hogy elköltsük. A közelmúltban voltak az életükben időszakok, amikor túl sok mindent vontak meg önmaguktól, aminek semmi értelme sem volt. Az ősz is lehetőségeket kínál, hogy egyfajta egyensúlyt teremtsenek az élet egészséges élvezete és a túlzott takarékosság között. Van a környezetükben valaki, aki egyenesen fösvénynek véli önöket, de ez nem igaz. Ne szálljanak vitába az illetővel, inkább mutassák meg neki amazt a bizonyos nagylelkűbb arcukat. Erre pedig nemcsak a karácsony kínál lehetőséget.

Szerencsenapok: január 25., február 10., március 30., április 1., május 8., június 2., július 5., augusztus 28., szeptember 7., október  21., november  13., december 31.

Eső

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Az elmúlt év végén belépett valaki az életükbe, aki vélhetően vagy már akkor sokat lendített a karrierjükön, vagy ennek épp most jött el az ideje. Ne tétovázzanak megragadni az alkalmat, ez az év egyáltalán nem a szerénykedésről szól. Szó sincs róla, hogy bárkitől bármit kérnének, hiszen az illetőnek is haszna származik abból, amit önökért tesz. Fogalmazzunk tehát inkább úgy, hogy az idő most a gyümölcsöző együttműködéseknek kedvez. Különösen a tél végéig adódhatnak nagyon jó lehetőségek arra, hogy egy nagy lépést tegyenek előre, akár segítséggel, akár önállóan.
A tavasz már szerencsére a beérett tervekről szól. Fontos azonban tudniuk, hogy csak az indul be, amire energiát áldoztak. Ha az elmúlt nyáron pezsgő utazásokban volt részük, akkor az idei forró évszak nem annyira ennek kedvez. Az Eső jegyűek amúgy is szeretik a változatosságot, és az van igazán a kedvükre, ha minden év egy kicsit mást hoz. Ez a nyári tervekre különösen igaz. Ha tehát feltétlen utazni szeretnének, akkor válasszanak valamiféle olyan úti célt, ahol még nem jártak. Sok-sok felfedezni való vidék, táj, város és ország úszik be a képzeletükbe, nem is lesz könnyű választani, de ösztönösen fognak a legjobbra voksolni. Emez a remek megérzőképesség természetesen nemcsak a nyár folyamán fog nagy segítséget nyújtani a döntéseikben. Szeptemberben egy sokkal nagyobb horderejű témában kell arra a bizonyos belső hangra hallgatniuk, és ezt meg is fogják tenni. Még az sem kizárt, hogy álmaikon keresztül érkezik az üzenet, figyeljenek tehát rájuk. Októberben úgy érzik, hogy valaki versengeni akar önökkel. Kedves Eső-szülöttek, lehet, hogy nagy lesz a kísértés, de ne menjenek bele a játékba. Önöknél jobban senki sem tudja, hogy mindannyian egyediek vagyunk, mindenki a saját szintjén akar érvényesülni, a versengésből csak harag származhat. Novembertől pedig egyáltalán nem a haragra, hanem a megtalált harmóniára és a világgal való békés együttműködésre lesz szükségük.

Szerencsenapok: január 21., február 2., március 16., április 1., május 3., június 7., július 6., augusztus 25., szeptember 17., október 29., november 5., december 1.

Bagoly

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Kicsit furcsa és felemás érzésekkel lépnek be ebbe az évbe, ugyanis valami módon az önérvényesítés kerül életük fókuszába. Januárban még elnapolják, hogy ezzel mélyebben foglalkozzanak, inkább óvatosan kikerülik azokat az élethelyzeteket, amelyekben ki kellene állniuk önmaguk, a véleményük mellett. Mivel a Baglyok belső világában nagyon fontos, hogy elégséges szeretetet kapjanak, nehezebben mondanak ellent bárkinek is. Ám a február és a március sorozatban fogja küldeni azokat az élethelyzeteket, amelyek által meg kell érteniük, hogy a szeretet nem azt jelenti, hogy ne jelöljük ki az életben a saját határainkat. Ha valaki csak azért kedves, mert alávetik magukat az illető akaratának, akkor az nem igazi érzelem. Tudom, hogy a környezetükben jelen van egy-két személy, akinek nagyon is kényelmes, ha bólogatójánosokkal van körülvéve, de önök ne tartozzanak ezek közé! De semmiképpen ne legyenek durvák. Sokkal célravezetőbb a büszke, határozott, de mégis szelíd kiállás. Meg fognak lepődni, hogy mennyivel jobban érzik utána majd magukat. Nem kizárt, hogy még a többi, korábban kevésbé problémás emberi kapcsolatuk is átalakul, több mélységet fedeznek fel benne. Erre szükség is lesz, május vége felé ugyanis egy barát nagyon igényelni fogja szeretetteljes lelki segítségüket. Ha az elmúlt években nem volt módjuk nyaranta egy hosszú, nagyobb utazást megtenni, akkor idén ennek nagyon is eljött az ideje. Lesznek, akik ezt ellenzik, de mivel önök épp ennek az évnek az első felében tanulták meg az önérvényesítést, vélhetően most nem engednek a szándékukból. Erre a nagyobb utazásra egyébként a leginkább a július vége vagy az augusztus eleje lesz megfelelő. Az ősz egy olyan békés, csendes időszakot hoz, amire ekkor épp vágyódni fognak. Ha az elmúlt évben elkezdtek valami újat tanulni, most még jobban élvezik szellemi látókörük tágulását. Télen anyagi helyzetükben számíthatnak kedvező változásra.

Szerencsenapok: január 3., február 9., március 28., április 18., május 1., június 29.,  július 12., augusztus 19., szeptember 6., október  19. , november 5.,  december 23.

Sas

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Az előző év, de lehetséges, hogy évek, inkább a pénzügyek rendbetételéről szóltak. Nem kizárt tehát, hogy ezekre a lelkük mélyén kicsit úgy emlékeznek, mint arra a bizonyos hét szűk esztendőre. Még akkor is, ha szerencsére nem tartott hét évig. Jó hírt mondok tehát, hogy ez az év már sokkal inkább a fellendülésről szól. Hangsúlyozom, hogy élethelyzet szerint, mert ez természetesen mást jelent egy sikeres vállalkozással foglalkozó Sasnak, és megint mást annak, aki mostanában indul keresőútra a munkaerő-piacon. Ami közös lehet bennük az az, hogy a maguk módján mindannyian sikeresnek érezhetik magukat. Ezzel persze nem arra bátorítom a Sas-szülötteket, hogy ha az előző évben egy kicsit megtanultak takarékoskodni, akkor a megszerzett tudást dobják sutba, és ész nélkül költekezzenek. Ám mégis módjuk lehet egy kicsit lazítani a korábban szoros nadrágszíjon. Különösen a május lehet kedvező hónap, ami akár magába foglalja azt az ígéretet, hogy nyárra valami rég dédelgetett álmot meg is valósítsanak. Nem biztos, hogy ez utazás lesz, sőt, valószínű, hogy több Sas-szülött inkább egy drágább műszaki tárgyat szeretne megvásárolni, ami sikerülni is fog. Természetesen ez nem zárja ki, hogy legalább pár tóparti napot eltöltsenek, főként akkor, ha gyermekük vagy gyermekeik vannak, akik ezt igénylik.
Az ősz valamilyen változással köszönt be, aminek kezdetben nem örülnek, de később ki fog derülni, hogy nem hoz rosszat. Az év legnyugodtabb időszaka a tél, azon belül is főleg a november lesz.

Szerencsenapok: január 25, február 21., március 6., április 1., május 15., június 11., július 22., augusztus 9., szeptember 7., október 29., november 5., december 1.

Virág

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

Ha azzal az érzéssel lépnek be a 2015-ös évbe, hogy emberi kapcsolataikban rend és harmónia uralkodik, akkor egy nagyon is békés, nyugodt évet mondhatnak magukénak. Ha azonban valamiféle vita nyúlik át az előző esztendőből, akkor a legjobb, ha azzal kezdik az évet, hogy ezt megpróbálják kulturáltan lezárni. Nem lesz könnyű, mert a közeledés az önök kezében van, és nehezen választják ki ehhez a legjobb pillanatot, de végül mégis sikerülni fog. Nem kizárt, hogy ennek ellenére a párkapcsolatukban némi féltékenykedés bukkan fel. Egyes Virág-szülöttek azt érzik, hogy társuk kicsit eltávolodott, és külső körülményekben keresik az okokat. Másoknak pedig akkor is meg kell küzdeni a bizalomért, ha semmi okot nem adtak rá, hogy ez megbillenjen. Az év első felének talán a május lesz a legszerencsésebb hónapja, de júniusban ismét felütheti fejét a zöld szemű szörny. Kedves Virág-szülöttek, mit szólnának, ha egy kellemes, közös nyaralással vetnének véget a hiábavaló vitának? Ez mind a lelki erejükre, mind a kapcsolatukra valóságos balzsamként fog hatni. A nyár második felében már kicsit több munkájuk lesz, amit valójában még akkor sem bánnak, ha nem az álomhivatásukat űzik, mert ezzel párhuzamosan anyagi helyzetük is fellendül, sőt, akár félre is tehetnek. Ősszel épp erre lesz szükségük. A szeptember akár még egy kis szervezőképességet is igényel, hogy jusson is, maradjon is, de ha kevéssel is beérik, elégedettnek érzik magukat. Októberben egy idősebb rokon okoz kicsit több gondot, de mivel szeretettel oldják meg ezeket a feladatokat, inkább jó érzéssel tölti el önöket, hogy segíthettek. November második felétől pedig joggal érzik, hogy az életükben minden rendben van.

Szerencsenapok: január 6., február 21., március 21., április 3., május 24., június 30., július 19., augusztus 11., szeptember 4., október 10., november 5., december 30.

Izgalmas változásokat ígér a 2015-ös azték horoszkóp

A horoszkóp a Meglepetés Magazin Horoszkóp különszámában jelent meg

Forrás: Nők Lapja Cafe

Most népszerű

Hasonló hírek

weblap4u banner
Pannon Work