Főoldal > Hírek > Tudástár > Autók - motorok - hajók > 2009-ben beállt egy parkolóházba, többé nem ment vissza az autójáért, a parkolóház több ezer eurós veszteséget szenvedett
A kép illusztráció. Kép: Hvg

2009-ben beállt egy parkolóházba, többé nem ment vissza az autójáért, a parkolóház több ezer eurós veszteséget szenvedett

Hirdetés

28 ezer eurós parkolási díjat kellene kifizetnie annak a spanyol asszonynak, aki 9 éve hagyta járművét egy parkolóházban.

A kép illusztráció. Kép: Hvg

Egy spanyol nő, bizonyos Inmaculada M.  még 2009 márciusában parkolta le Volvóját egy parkolóházban Palma de Mallorcán, majd soha többé nem ment vissza érte.

2013-ban a bíróság elrendelte, hogy az autó tulajdonosa fizesse meg az évek alatt felhalmozódott 28 ezer eurós, vagyis 8,7 millió forintos parkolási díjat, a nő azonban erre még csak nem is reagált, azóta sem.

parkoló tulajdonosai évek óta meg akartak szabadulni a járműtől. Tavaly a bíróság nekik ítélte a gépkocsi tulajdonjogát, igaz, a jármű értéke nem fedezi a parkolási díjat. Mivel nem volt veszítenivalójuk, tovább vártak, hátha Inmaculada M. esetleg előkerül. Mivel azonban ez nem történt meg, a múlt héten végül feladták, és vontatóval egy roncstelepre szállíttatták a Volvót.

Forrás: nlcafe

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: