Image default
Külföld

200 gyereket erőszakolt meg, de elérte a bosszú

Nagy-Britannia legszörnyűbb pedofiljára holtan találtak rá a börtöncellájában.

Nagy-Britannia leghírhedtebb pedofilját holtan találták a börtöncellájában. Richard Huckle-t egy rögtönzött késsel halálra szurkálták.

A 33 éves férfi legkevesebb 191 gyereket erőszakolt meg, a legfiatalabb mindössze 6 hónapos volt. Tettéért 22-szeres életfogytiglanra ítélték még 2016-ban.

Huckle angoltanárként és misszionáriusként dolgozva került közel Malajziában a 6 hónapos és 12 éves kor közti, hátrányos helyzetű áldozataihoz. Az egészről pedig egy blogon számolt be, mintegy hencegett, hány gyereket tudott megerőszakolni – írta a Daily Mail.

Huckle-t 2014-ben a londoni Gatwick Repülőtéren tartóztatták le a brit hatóságok, miután az ausztrál rendőrségtől kaptak egy fülest. Az akkori nyomozásban felgöngyölítettek egy 9000 tagot számláló pedofil hálózatot.

Huckle a letartóztatásának idején épp egy útmutatón dolgozott, ami pedofiloknak segített volna abban, hogy megúszhassák azt, hogy gyermekekkel erőszakoskodnak. Bár nem adta át a számítógépe jelszavát, a hatóságnak így is sikerült több mint húszezer illegális, gyermekpornográfiának minősülő felvételt megtalálnia a gépén.

Forrás, fotó: Ripost

A kép illusztráció!

Hasonló hírek

Tüntetők támadtak rá a miniszterre Londonban: földre vitték, állítólag meg is sérült

Mazsi

Friss hír: Hatalmas tragédia! Óvodában gyilkolt a nő! Több gyermek meghalt! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Jöhet a hatodik észak-koreai atomrobbantás

Edit