Hirmagazin.eu
Főoldal » 200 bebörtönzött dzsihadista szabadul a következő 2 évben Európában!
Külföld

200 bebörtönzött dzsihadista szabadul a következő 2 évben Európában!

Ráadásul az Europol adatai szerint Európában sokkal puhábbak a bíróságok, mint például az Egyesült Államokban. Itt, a terroristákra kiszabott átlagos büntetési tétel átlagosan 6 év, míg odaát ennek több mint a duplája!

Készen áll-e Európa arra, hogy a következő két évben 200, eddig bebörtönzött dzsihadista szabadul ki? – teszi fel a költői kérdést a Tampabay.com. Jó kérdés. Egy normálisan működő Unióban erre egy, már kidolgozott és a tagállamok által jóváhagyott tervnek kellene lennie,csakhogy erről semmit sem tudunk. Pedig, ha van összeurópai érdek, amely ráadásul nem is ütközne az országok jelenlegi jogrendszerével, ez az lenne.

A dzsihád “veteránok” közelgő szabadulásával kapcsolatban Rik Coolsaet, a belgiumi Egmont Intézet kutatója szerint ezzel foglalkoznunk kellene, különben még rosszabb lesz a helyzet. Ráadásul az Europol adatai szerint Európában sokkal puhábbak a bíróságok, mint például az Egyesült Államokban.

Itt, a terroristákra kiszabott átlagos büntetési tétel átlagosan 6 év, míg odaát ennek több mint duplája, 13 év!

Franciaországban 57, Nagy-Britanniában 25 dzsihadista fog szabadulni. Belgiumban 80 rab már szabad, hamarosan újabb 44 csatlakozik hozzájuk. Spanyolországban 21-en már a tavalyi év végén szabadultak az eddig terrorizmusért elítélt 34 fő közül.

Németország titkolózik. Semmilyen adatot nem adott ki a bebörtönzött és már szabadon engedett, vagy később szabaduló veszélyes bevándorlók számáról.

“Nagy a bűnismétlés veszélye. Nem hihetjük el a korábban bebörtönzött terroristáknak, hogy megbánták bűneiket” – figyelmeztetett Catherine Champrenault párizsi ügyész, a Le Monde hasábjain.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Helikopterről lőttek szét egy bandavezért

Edit

Nem szabta meg a befogadható menekültek számát Ausztria

Edit

Putyin: szélesebb terrorellenes koalíció kell

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------