Image default
Bulvár

20 év után lett vége a magyar énekesnő házasságának: „Én álltam fel és jöttem el”

„Az évek során sebeket szerzünk, amelyekkel együtt kell élni.”

Nyáron robbant a bomba: vége: Wolf Kati házasságának – az énekesnő húsz év után költözött el lányaival a férjétől. A Story téli különszámában mesélt arról, hogyan élte meg mindezt, hogyan folytatja tovább:

– Ugyan én álltam fel , és én jöttem el, mégis mindkettőnknek nehéz volt az elmúlt időszak. Napi kapcsolatban vagyunk, és rugalmasan szervezzük az éltünket. A lányok itt is, ott tis ugyanúgy otthon vannak. Csinálom tovább, amihez értek, sokat énekelek, és igyekszem anyaként helytállni – kezdi Kati a magazinnak. – Az évek során sebeket szerzünk, amelyekkel együtt kell élni. Ezekből ugyanakkor rengeteget tanulhatunk.

Én például megtanultam, hogy törékeny az élet, benne én is, és már azt is tudom, hogy egyáltalán nem vagyok olyan erős. – folytatja az énekesnő, aki a családjától és a barátaitól kapott óriási szeretetből merít erőt, ők segítenek abban, hogy megnyugodhasson. A másik sokat jelentő elfoglaltság, ami szintén elképesztően jó hatással van az életére, az önkéntes munka, amit már kilencedik éve végez, és tavaly már a nagyobbik lánya is csatlakozott hozzá, ment vele ételt osztani.

Kati jól tudja, milyen törékeny az élet, az ember bármikor az utcára kerülhet, és onnan visszakerülni szinte lehetetlen. Bár a családjának soha nem voltak anyagi gondjaik, amikor elmegy egy hátrányos helyzetű családhoz, ahogy mondja egy pillanat alatt helyreáll az értékrendje. „Ilyenkor mindig azt kérdezem magamtól: ‘Kati, mi bajod is van neked egyáltalán?’”

Forrás:blikkruzs.hu

Hasonló hírek

Sarolta hercegnő beszólt a fotósoknak

Mazsi

Vicces chat-elés alakult ki a rendőrség és a kőrözött személy között a facebookon!

Mazsi

Döbbenet: 32 év után került elő a kislányként elrabolt nő! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------