Hirmagazin.eu
Főoldal » 2 hónap kóma után a katona megcsókolja feleségét… mióta megnéztem a videót, nem tudom abbahagyni a sírást! – VIDEÓ
Életmód hírek

2 hónap kóma után a katona megcsókolja feleségét… mióta megnéztem a videót, nem tudom abbahagyni a sírást! – VIDEÓ

Kevesebb mint egy hónappal az 5-ik házassági évfordulójuk előtt, Laura Browning megdöbbentő telefonhívást kap.

2 hónap kóma után a katona megcsókolja feleségét… mióta megnéztem a videót, nem tudom abbahagyni a sírást!

THANK YOU ❤️🙏🏽❤️I am overwhelmed by the outpouring of love, support, prayers and donations shown to us during this difficult time. Jon has been in a coma for almost 2 weeks as a result of the severe injury to his brain suffered during the accident. He suffered Diffuse Axonal Injury (DAI) forcing him into a coma. We are not sure how much damage the brain suffered and will not know until he comes out of the coma. I pray each day that he will completely recover but, I understand the severity of the damage and that there are no guarantees. Now we are looking forward to the next step in his recovery. Jon and I will be moving to a rehabilitation center that specializes in traumatic brain injuries. The move will occur soon and the process will be long. We are expected to be in rehab for at least one year. Please continue to pray for healing. I believe in miracles!!

Laura Browning Grant (@laurabpilates) által megosztott bejegyzés,

A napokból hetek lettek, aztán egyszer csak Jon lassan visszanyerte az eszméletét. 17 nap kórházi kezelés után az orvos megengedte, hogy Laura megfogja a kezét… de Jon csaknem egy hónap kezelés után nyerte vissza teljesen az eszméletét.

Végül Jon állapota stabilizálódni kezdett és a vizsgálatok is javulást mutattak. Már lélegeztetőgép nélkül is levegőt tudott venni és újra megtanulta az alapvető dolgokat, de még mindig nem ő volt.

“Csak vissza szeretném kapni őt. Azt szeretném, ha újra beszélgetni tudnánk. A nap végén, amikor kijövök a kórházból máris hiányzik nekem” – mondta Laura.

Laura a kezelés ideje alatt a kórház közelében lévő szállodába költözött, és minden nap reggel 9-től este 10-ig férjénél tölti a napot.

Amikor már Laure kezte elveszíteni a reményt, hogy férje valaha is ugyanaz a személy lesz, aki volt, akkor Jon megható dolgot tett. Miközben Laura segített neki végigsétálni a folyosón férje oda hajolt hozzá és megcsókolta a nyakát.

Too special not to share… #staystrongjonnygrant

Laura Browning Grant (@laurabpilates) által megosztott bejegyzés,

“A baleset óta ez az első alkalom, amikor egyedül meg tudta tartani magát. Miközben segítettem neki járni, odahajolt hozzám és megcsókolta a nyakam. Ki sem tudom fejezni, hogy ez milyen sokat jelentett nekem, amikor már úgy éreztem, hogy végleg elveszítettem.”

How is Jon doing? Well let’s just say each day he shows new signs of healing & progress. Through God all things are possible. This week I have found myself multiple times pondering the miracle of Jon’s recovery up to this point. For the first time my brother in law told me that the doctors did not believe that Jon was going to make it while he was in the ICU. Was I told this? If so, I have a good feeling I didn’t allow myself to hear it because I turned my trust & hope towards the Lord. If it was His will Jon would make it. Through all the prayers worldwide, determination, and support I truly feel God has a bigger plan for Jon on earth. His journey so far has changed my life and I look forward to what is to come. #onedayatatime As for Jon’s progress. He is blowing the team of doctors, nurses, statistics, family and friends away. As of Wednesday (5 days ago today) Jon has consumed a puréed breakfast, lunch and dinner. Every last bite. Feeding himself. For those who want to understand more of the journey check out the Rancho Los Amigos Scale. Jon is currently at stage 4 of healing. This stage is a bit challenging, but at the same time it reminds us that he is recovering. Communication is still in the works. He currently is not speaking, but mouthing & whispering all the time. If only we could read his lips. But, with patience, healing and prayers I am positive he will be speaking in the near future. “But Jesus beheld them, and said unto them, With men this is impossible; but with God all things are possible.” Matthew 19:26 #staystrongjonnygrant @needtobreathe 🎧 #testify

Laura Browning Grant (@laurabpilates) által megosztott bejegyzés,

Jon felépülése még mindig nagyon bizonytalan, de Laura nem adja fel, és bízik abban, hogy Jon megtalálja a régi énjét és minden újra a régi lesz.

Laura nővére létrehozott egy Go-Fund-Me oldalt Jon és Laura számára, hogy fedezni tudják a jövőbeni orvosi költségeket, és nemsokára el is fogják érni a 100.000 dolláros célt, hiszen már több mint 80.000 dollárt adakoztak a jólelkű emberek.

I am overwhelmed by all the love from all over the world! Thank you to each and everyone of you ❤️🙏🏽❤️ #staystrongjonnygrant

Laura Browning Grant (@laurabpilates) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg Laura és Jon történetét, hiszen ez a kitartó feleség tiszteletet érdemel.

Forrás: buzzblog.eu

Hasonló hírek

Névnapok május 1.

info

Névnapok február 7-én

info

Kábelkötegelőt rakott a babakocsi első kerekére – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!