Hirmagazin.eu
Főoldal » 190-ig szökött fel Kozsó vérnyomása, megint kórházba került!
Bulvár

190-ig szökött fel Kozsó vérnyomása, megint kórházba került!

2015 06 10 232354
Az énekes tavaly ősszel túlélt egy kockázatos műtétsorozatot, majd a világ elől elbújva, rekordidő alatt állt talpra.

Újra tanult beszélni, énekelni, táncolni, sőt, túlélt egy rettenetes autóbalesetet, amelyben a gerince is eltört. Úgy tűnik, a rendkívüli akaraterejére továbbra is szüksége lesz, így csak abban bízhat, hogy – mint az életben eddig mindig – a szíve ezúttal sem hagyja cserben.

– Hatalmas sikert aratott Kozso a hétvégén Szegeden, hihetetlen erőt és hitet adott neki a visszatérés – mondta a Bors egy neve elhallgatását kérő informátora.

– Hétfőn azonban kapott egy telefonhívást, amiből megtudta, nem akarják kifizetni egy olyan munkáért, amit már elvégzett. Komoly anyagi veszteség ez most a számára, hiszen hónapokon át nem voltak fellépései, a hét számjegyű összegre nagy szüksége lett volna az újrakezdéshez – mondta az énekeshez közeli forrásunk.

– Nagyon felzaklatta Kozsót ez a telefonhívás, egy pillanat alatt szökött az egekbe a vérnyomása – mondta a Borsnak Keira.

– Százkilencvenig meg sem állt a vérnyomásmérő, úgyhogy azonnal tárcsáztam a mentőket. Szerencsére hamar kiértek, és szirénázva vitték is Vácra. A poklok poklát éltük át ez alatt az idő alatt mindketten – mondta az énekes szerelme.

Kozsót alapos vizsgálatnak vetették alá, és bent is szerették volna tartani, ám ő erről hallani sem akart.

– Ahogy megtudta, hogy nincs komoly baj, már kérte is a papírjait. Azt mondta, eleget volt már kórházban az elmúlt hónapokban. Most itthon igyekszünk megnyugodni, és rápihenni az előttünk álló feladatokra. Szerencsére tele a naptár, számos fellépés vár ránk, és arról sem tettünk le, hogy az érzésünk szerint nekünk jogosan járó jussunkat megkapjuk – mondta Keira.
Forrás: TheNews

Hasonló hírek

17 emeletet zuhant a 2 éves, haja szála sem görbült (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Megáll az ész: Vajna Timit ábrázoló törölközőket árulnak az olaszoknál – Itt a fotó róla!

Mazsi

Klapka gyereket szeretne, felesége szerint elment az esze

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!