Hirmagazin.eu
Főoldal » 17 dolog, amit minden férfi keres egy nőben! A 7. és a 10. a legfontosabb!
Életmód hírek

17 dolog, amit minden férfi keres egy nőben! A 7. és a 10. a legfontosabb!

Jellemzően az terjed a köztudatban, hogy a férfiak elsősorban a nő külsejéhez vonzódnak, de ez nem teljesen igaz. Sok olyan férfi létezik, aki legalább annyira, ha nem még fontosabbnak ítéli meg a nő szellemi és lelki tulajdonságait. A tisztelet, a kedvesség, az együttérzés, a műveltség csak néhány azok közül, amelyek képesek egy nőt ellenállhatatlanná tenni.

A következő cikkben felfedezhetsz 17 jellemvonást, amit minden férfi keres egy nőben.

1# Nyugodtság

Egy nyugodt személlyel folytatott kapcsolat igazi kincs. Kétségtelen, hogy az évek során felmerülhetnek viták, de egy olyan nő, aki képes a nyugodt kommunikációra kiabálás helyett ilyen helyzetekben is, felbecsülhetetlen.

2# Tisztaság

A szépség több mint egy jó smink és egy tökéletesen belőtt frizura. A férfiak vonzóbbnak találják, ha egy nő tiszta, kellemes megjelenésű, ápolt a haja és hidratált a bőre.

3# Intelligencia

A fizikai vonzerő fontos a kezdeti randevúk során, de amint a csábítás fázis befejeződik a párnak intellektuálisan is fel kell fedeznie egymást és képesnek kell lenniük arra, hogy szellemileg is lekössék egymást. Egy intelligens nő mentalitása, világlátása, ambíciója vonzó egy férfi számára.

4# Figyelmesség

A férfiak ösztönösen ahhoz a nőhöz vonzódnak, aki gondoskodik róluk, ha szükség van rá. Számukra vonzó, ha egy nő mindig figyel rájuk, akárcsak az édesanyjuk tette azt korábban.

5# Kreativitás

A nő azon képessége, hogy új és izgalmas módon legyen képes megközelíteni az életet. Egy férfi olyan nőt akar, aki segít neki egyedülálló megoldásokat találni az élet kihívásaira és problémáira.

6# Értékek

A férfi egy olyan nővel akarja megosztani az életét, aki hasonló elveket és értékeket követ, mint ő, így ez alapja lehet egy stabil család és otthon megteremtésének és a gyermekek következetes felnevelésének.

7# Hűség

Ha negatív dolgokat mond egy nő a férfi barátairól, szeretteiről, hazudik róluk és elárulja őket, az mindennél rosszabb. Egy idő után fel fog merülni a férfiben, hogy vele is ugyanezt teszi. Egy hűséges nőt, aki bizalmat ébreszt a viselkedésén és a szavain keresztül, mindig nagyra értékelnek.

8# Barátságosság

Ha megkérdezel egy férfit, hogy miért szereti a feleségét, sokan azt mondják, hogy szeretik, ahogyan az emberekhez viszonyul, ahogyan másokkal tiszteletteljesen és kedvesen bánik. Semmi sem vonzóbb, mint a mások tiszteletének képessége.

9# Hitelesség

Mivel szinte minden egyes ember jelen van a közösségi oldalakon, ezért sok dolog leszűrhető a nőkről is azáltal, ahogyan ott szerepelnek. A férfiak jellemzően az egyedi nőkhöz vonzódnak, akik nem akarnak hasonulni a nagy átlaghoz, hanem magukat adni.

10# Érettség

Aminek semmi köze nincsen az életkorhoz. A mentális és érzelmi érettség olyan jellemvonások, amelyeket minden férfi keres egy nőben. Senki nem akar egy olyannal kapcsolatot teremteni, aki képtelen pozitívan fejlődni az idők során.

11# Optimizmus

Ezt a minőséget mindannyian keressük. Fontos, hogy valaki az idő legnagyobb részében képes legyen a poharat félig telinek találni a félig üres helyett.

12# Pontosság

A férfiak tisztában vannak vele, hogy egy nőnek több idő szükséges a készülődéshez, de ez nem szabad, hogy akadályozza őket abban, hogy pontosak legyenek. A pontosság számukra  a tisztelet és az elkötelezettség jele, ami nagyon vonzó dolog.

13# Tolerancia

A bölcsesség abban is rejlik, hogy egy személy képes túljutni egy problémán és nem beleragadni egy konfliktusba. Egy toleráns nő mindig is vonzó lesz a férfiak számára.

14# Romantika

A romantikától nem kell félni, hiszen egy romantikus nő mindig is vonzóbb lesz, mint egy magát keménynek mutató, hideg nő. Még akkor is, ha a férfi önmagát nem tartja romantikus típusnak.

15# Tisztelet

A tisztelet nem csak a párkapcsolatban, de az összes emberi kapcsolatban meg kell, hogy mutatkozzon mások felé. Az egyik legvonzóbb dolog egy nőben, hogy képes tisztelettel viszonyulni minden egyes ember felé.

16# Könyörületesség

Nagyon könnyű beleszeretni egy olyan nőbe, aki nagylelkű másokkal szemben. Ez az adott személyben uralkodó túláradó szeretet jele, amely alapvető fontosságú.

17# Szeretet

Az hogy valaki képes legyen szeretni és szeretve lenni, a legalapvetőbb dolog egy kapcsolatban. Minden férfi kivétel nélkül egy szerető, szerethető és gondoskodó nőt keres.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

A férfi nemzőképességét károsíthatja a mobil

info

Egy csodás növény, ami megszabadít az allergiától és számos más betegségtől is! Neked is van otthon?

Mazsi

Milliárdos adójóváírást kaptak a betegek: lehet, hogy te is jogosult lennél?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------