Hirmagazin.eu

16 éven keresztül kukkolta diákjait az 53 éves tanár!

 Aktuális hírek

16 éven keresztül kukkolta diákjait az 53 éves tanár!

16 éven keresztül kukkolta diákjait az 53 éves tanár!
augusztus 30
09:08 2015
Hirdetés

3 év és 9 hónap börtönbüntetésre ítéltek egy neves bristoli magániskola tanárát (képünkön), mert kiderült róla, hogy több, mint 2500 órányi videót vett fel a diákok fürdőszobáiban, hálószobáiban és az öltözőkben – írja a BBC. A kamerákat falba fúrt lyukakba rejtette.

2015-08-30_090620

Az 53 éves férfi 16 évig kukkolt, de idén az angol rendőrség kiterjedt nyomozást indított a hasonlóan beteg elméjűek után, így ő is lebukott. A rendőrség már felvette a kapcsolatot 130 áldozattal, de még több tucatnyian vannak, akiket nem sikerült azonosítani a felvételekről. Az áldozatok 12 és 17 év közöttiek. Az iskolát sokkolta a hír, a tanár régóta náluk dolgozott és soha semmilyen panasz nem érkezett rá, a diákok és a szülők is kedvelték.

Amikor megmutatták a felvételt a 14 éves gyerekemről, elakadt a lélegzetem. Az jutott eszembe, hogy képes bárki ilyesmire? Ráadásul ő kifejezetten kedves embernek tűnt. – nyilatkozta az egyik áldozat édesanyja.

A tanár olyan komolyan vette a szerepét, hogy a tanórákon rendszeresen eljátszotta, hogy ügyetlenkedik a gépekkel, mindenki azt gondolta róla, hogy nem ért a technikai eszközökhöz, miközben kiterjedt rejtettkamera-hálózatot működtetett és gondosan tárolta a nyersanyagokat. Több mint 300 VHS-kazettát foglaltak le a rendőrök a lakásán. A férfi a börtön után sem dolgozhat tovább a szakmájában, ugyanis örökre eltiltották attól, hogy gyerekekkel dolgozhasson. A Clifton College vezetése azt ígérte, hogy mindent megtesznek, hogy a jövőben ne történjen semmi hasonló.

Forrás: TheNews

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Hirdetés
photographer-banner_468
loading...
tűzvédelem

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
securiton-tűzvédelem

Értékesítő állások

Hirdetés
Dr. Jánky György
Hirdetés

Hirdessen felületeinken

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox