13.8 C
Budapest
2024. március. 28. csütörtök
HomeÉletmódÉletmód hírek1535 millió volt a tét: kihúzták az ötöslottó nyerőszámait. A Jokeren 101...

1535 millió volt a tét: kihúzták az ötöslottó nyerőszámait. A Jokeren 101 millióért lehetett játszani.

Kisorsolták 2018. május 26-án az ötöslottó 21. hetének nyerőszámait. A húzás során 1535 millió forint volt a tét, ez azonban most nem talált gazdára.

A 101 milliót érő Jokert ezekkel a számokkal lehetett volna megnyerni: 6, 7, 0, 4, 0, 4. Telitalálat a hétvégén mégsem született.

Az ötöslottón a következő számokat húzták ki: 15, 26, 51, 74, 89.

Mivel öt számot ezen a héten senkinek sem sikerült eltalálni, ezért a főnyeremény a jövő hétre tovább halmozódik, amikor 1661 millió forintért lehet majd játszani a lottózókban. A Joker tétje 121 millió forint lesz.

Forrás: femina.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

Hasonló hírek

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem