Főoldal » 15 évet kaphat a gyerekeit erőszakoló magyar rendőrgyilkos
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

15 évet kaphat a gyerekeit erőszakoló magyar rendőrgyilkos

N. István 20 évet ült a Soós-féle rendőrgyilkosság miatt, ám úgy tűnik, most újra a rácsok mögé kerülhet gyermekeinek megerőszakolásáért.

Vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség N. István ellen két, a 12. életévét be nem töltött kiskorú személy sérelmére erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt. A 60 éves férfi 1980-ban került rács mögé, ahonnan 20 év után szabadult feltételesen, miután 1979-ben Sóos Lajossal és György Józseffel együtt végeztek a Budapest határában posztos rendőrrel, hogy annak sorozatlövő fegyverét megszerezve, bankot rabolhassanak. Az akkori nyomozás során kiderült: mindhárman öltek embert előtte is.

Jelenleg újra börtön fenyegeti a férfit, mivel a vád szerint N. István 2017-ig többször is megerőszakolta élettársa kislányát, valamint közös fiukat a házuk mögötti romos épületben. Mivel a rendőrgyilkosság miatt kapott büntetés jogkövetkezményei alól az idő múlásával már mentesült, jogilag büntetlen előéletűnek számít, így tettéért legfeljebb 15 év szabadságvesztést kaphat, ha sikerült rábizonyítani a tettét. Az ügyészség a vádiratban fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt, továbbá azt is indítványozták, hogy a nyilvánosságot zárják ki a majdani tárgyalásokról.

Magyar Nemzet

Hasonló hírek

Több százezer magyar számot tárcsáztak szombaton a külföldi csalók

Géza

Borzalmas dolog történt: megerőszakolt egy 10 éves kislányt egy dombóvári férfi

Mazsi

Súlyos autóbalesetet szenvedett Győzike és családja

Mazsi