Hirmagazin.eu
Főoldal » 15 évet kaphat a gyerekeit erőszakoló magyar rendőrgyilkos
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

15 évet kaphat a gyerekeit erőszakoló magyar rendőrgyilkos

N. István 20 évet ült a Soós-féle rendőrgyilkosság miatt, ám úgy tűnik, most újra a rácsok mögé kerülhet gyermekeinek megerőszakolásáért.

Vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség N. István ellen két, a 12. életévét be nem töltött kiskorú személy sérelmére erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt. A 60 éves férfi 1980-ban került rács mögé, ahonnan 20 év után szabadult feltételesen, miután 1979-ben Sóos Lajossal és György Józseffel együtt végeztek a Budapest határában posztos rendőrrel, hogy annak sorozatlövő fegyverét megszerezve, bankot rabolhassanak. Az akkori nyomozás során kiderült: mindhárman öltek embert előtte is.

Jelenleg újra börtön fenyegeti a férfit, mivel a vád szerint N. István 2017-ig többször is megerőszakolta élettársa kislányát, valamint közös fiukat a házuk mögötti romos épületben. Mivel a rendőrgyilkosság miatt kapott büntetés jogkövetkezményei alól az idő múlásával már mentesült, jogilag büntetlen előéletűnek számít, így tettéért legfeljebb 15 év szabadságvesztést kaphat, ha sikerült rábizonyítani a tettét. Az ügyészség a vádiratban fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt, továbbá azt is indítványozták, hogy a nyilvánosságot zárják ki a majdani tárgyalásokról.

Magyar Nemzet

Hasonló hírek

Durva buszbaleset Mátrafürednél: teljesen lezárták az utat

Mazsi

Brutálisan megölte a feleségét, miközben a gyermekük a szomszéd szobában volt! 18+

Mazsi

Hatkilónyi marihuánára bukkantak a pénzügyőrök Röszkén

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!