Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

13, kokainnal töltött óvszert találtak a drogcsempész nőben, Ferihegyen bukott le – Videót is közölt a NAV a vizsgálatról

Budapest – Több mint nyolcmillió forint értékű kokaint talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren egy nő testében.

A hivatal csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a nő Sao Paulóból, Zürichen keresztül érkezett a budapesti repülőtérre, ahol a pénzügyőrök igazoltatták, majd átvizsgálták a csomagjait, valamint a ruházatát.

A pénzügyőrök a vizsgálat során nem találtak kábítószergyanús anyagot, de a nő viselkedése arra utalt, hogy a testében kábítószert rejthetett el, ezért a Semmelweis Egyetemre vitték CT-vizsgálatra.

A közlemény szerint a CT körülbelül 10-11 darab idegen testet mutatott a nő testüregének alsó részében, ahonnan végül 13 darab, összesen mintegy 410 gramm, gumióvszerbe csomagolt kokain került elő.

https://www.facebook.com/NAVprofil/videos/413510106048008/

A NAV munkatársai a nő ellen kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozóinál.

mti

Hasonló hírek

Bárddal raboltak ki egy dohányboltot Szegeden

Mazsi

Fegyvereket foglalt le a rendőrség (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Vonat ütközött személyautóval Orosházán

info