Hirmagazin.eu
Főoldal » 13 évesen brutálisan megerőszakolták… de ami 2 évvel később történt, attól megszakad a szíved…
Életmód hírek

13 évesen brutálisan megerőszakolták… de ami 2 évvel később történt, attól megszakad a szíved…

Linda Trevans Herz szíve teljesen összetört. Az édesanya, aki lányával együtt Ausztráliában éltek, már nem lát esélyt arra, hogy kigyógyuljon lelki fájdalmából. Megtapasztalta azt a legrosszabb dolgot, ami egy szülővel történhet – elvesztette saját gyermekét.

Közzétette: Linda Trevan – 2016. szeptember 5., hétfő

Linda lánya Cassidy, csak 13 éves volt, amikor az iskola középpontjába került. “A nagyobb fiúk kiszemelték, és zaklatni kezdték. Kétszer is előfordult, hogy arcul ütötték, amikor menekülni akart a zaklató fiúk elől” – mesélte Cassidy édesanyja.

Annyira elfajult a dolog, hogy Cassidy már nem volt hajlandó iskolába menni. A fiatal lányt a szociális hálón sem hagyták békén, ott is állandóan fenyegető üzeneteket kapott. Egy bizonyos idő és kezelés eltelte után, a lány visszanyerte önbizalmát, erőt vett és hetente kétszer elment az iskolába. Úgy tűnt, hogy jobban van. A zaklató csoport vezetője még bocsánatot is kért Cassidytől, és azt szerette volna, hogy barátok legyenek.

Közzétette: Cassidy Trevan – 2015. október 23., péntek

Cassidy örült az ajánlatnak, és 2014 februárjában elment egy házibuliba az “új barátaival”. Nagyobb iskolás lányok csalogatták, hogy vegyen részt a buliban, és bátorították, hogy jót fognak szórakozni. Később kiderült, hogy ez csak egy ürügy volt, hogy Cassidy-t csapdába csalják. Aztán két nagyobb fiú rátámadt és elkezdődött a horror.

“Volt ott két idősebb fiú, akit Cassidy nem ismert. Egy másik fiú az ajtó előtt állt és karba tett kézzel nézte, ahogyan megerőszakolják a kislányomat… A két lány, akik odacsalták csak ültek, és semmit sem tettek” – mesélte Linda.

Amikor Linda megtudta, hogy lányát két 15 éves fiú megerőszakolta, teljesen kiborult. Azonnal jelentette az esetet a rendőrségen, de lányát annyira megfélemlítették, hogy nem mert feljelentést tenni ellenük. Cassidy feljelentése nélkül azonban a rendőrség nem tehetett semmit. Hihetetlen, de igaz: itt még nem ért véget a szomorú történet. Még azután is, hogy a lányt megerőszakolták, állandóan terrorizálták a szociális oldalakon. Linda nem látott más lehetőséget, ezért lányát új iskolába íratta.

Közzétette: Cassidy Trevan – 2015. december 9., szerda

De még ez sem segített a helyzeten. A kislánynál poszttraumás stressz zavarok léptek fel, oda fajult a helyzete, hogy sem enni, sem aludni nem tudott és állandó pánikrohamai voltak. Linda mindent megtett, hogy segítsen a lányának, de nem tudott. 15 évesen Cassidy úgy döntött, hogy inkább véget vet az életének.

Az édesanyában ekkor az egész világ összeomlott. Úgy érzi, hogy soha nem tudja túltenni magát azon, hogy elvesztette kislányát. De évekkel ezután képes volt arra, hogy másoknak is beszéljen róla. Azt szeretné, hogy mindenki megtudja ezt a veszélyt, ami minden fiatal lányt érinthet az iskolákban. Éppen ezért, egy üzenetet osztott meg a Facebook-on:

BULLYING KILLED MY CHILD … I've kept quiet for about this for far too long … There are a bunch of cruel sick kids…

Közzétette: Linda Trevan – 2017. január 28., szombat

“Megerőszakolták és megölték a kislányomat…

Már rég el kellett volna meséljem…
A “Wellington Secondary College” iskolában van néhány pszichopata, kegyetlen diák (13-15 évesek), akik undorító dolgot műveltek az én egyetlen kislányommal.

Cassidy abban az időben csak 13 éves volt. Két évig küzdöttünk, hogy túltegye magát ezen, de nem sikerült, pedig mindent megtettünk, más iskolába is beírattuk. Pánikrohamai voltak, nem bírta a nagy tömeget, nem akart emberek között lenni. A pánikrohamai miatt egy átlagos bevásárlást sem tudtunk lebonyolítani.

Közzétette: Cassidy Trevan – 2014. augusztus 14., csütörtök

22 hónapig tehetetlenül néztük, ahogyan a kislányom ezekkel a démonokkal küzd… nagyon aggódott, és még ekkor is folyamatosan terrorizálták. Telefonon és interneten zaklatták, még azután is, hogy megerőszakolták. Rémálmai voltak, szorongott emitt, pánikrohamai voltak és mentális állapota folyamatosan romlott.

Tehetetlenül néztem, ahogyan az én drága gyermekem mentálisan és lelkileg teljesen kiszárad, míg el nem jött a szörnyű nap, amikor véget vetett életének. Egyszerűen már nem tudta elviselni a fájdalmat és szenvedést, amit ezek a “kemény legények” okoztak neki. Miattatok lett öngyilkos, 2015 december 12-én!”

https://www.facebook.com/CoconutWirelessAustralia/posts/1910954955803306:0

“Nem tudom, hogy ki vagy, hogy hívnak, milyen szüleid vannak és a rendőrség sem tudja. Remélem, hogy elolvasod ezt az üzenetet, és életed végéig bűntudatod lesz emiatt. És egy napon, ha abban a szerencsében lesz részed, hogy saját gyermeked lesz, akkor majd gondolkozzál el azon, hogy mit tettél, és képzeld el, hogy milyen érzés lenne, ha ezt a saját gyermekeddel tették volna!”

Forrás: buzzblog.eu

Hasonló hírek

Vége a szívásnak Amszterdamban

info

A bántalmazott baba nem tudta figyelmeztetni a szülőket a bébiszitter kegyetlenségeiről. Nézd mit tett a kutya!

Mazsi

Gyerekmenyasszonyok szomorú sorsa

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------