Főoldal » 12 ujjal és 20 lábujjal született: boszorkánynak hiszik és durván kiközösítik az indiai nőt
Külföld

12 ujjal és 20 lábujjal született: boszorkánynak hiszik és durván kiközösítik az indiai nőt

Az indiai Kumar Nayak egy igen ritka rendellenességgel, úgynevezett polidaktiliával született, melynek következtében a kezén és a lábán is a természeteshez képest jóval több ujja és lábujja van.

A polidaktilia a legtöbb esetben hatujjúságban nyilvánul meg, a 63 éves nő esete azonban ennél sokkal extrémebb: a kezei mellett a lábain is ujjtöbblet alakult ki, összesen 12 ujja és 20 lábujja van – írja a Ladbible. Mivel az idős asszonynak sosem volt pénze arra, hogy eltávolíttassa felesleges testrészeit, az egész életét így élte le, ami miatt mindig is egy fekete bárányként tekintett rá a környezete.

Kép: SWNS

A legtöbben csak szimplán messziről elkerülik, de sajnos akadnak olyanok is, akik rendszeresen zaklatják és boszorkánynak nevezik, és olyan is előfordult már, hogy messziről jönnek kíváncsiskodók csak miatta, hogy a saját szemükkel is lássák a fogyatékosságát. Ez természetesen rém kellemetlen a számára, de már megszokta.

Kép: SWNS

Szerencsére azonban akadnak olyanok is, akik jóval megértőbbek, többek között az a nő is aki a Ladbible-nak is nyilatkozott Nayakól: „Tudom, hogy ez egy egészségügyi probléma, amiről nem tehet, gondoljanak bármit a többiek. Borzasztóan sajnálom, hogy nem engedheti meg magának az orvosi beavatkozást, de ettől függetlenül én ugyanúgy szeretem, hiszen nagyon jó ember.”

A portál egyébként egy videót is készített a nővel, me:

https://www.ladbible.com/news/news-woman-63-born-with-20-toes-and-12-fingers-20191122

noizz, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Levágta a felesége orrát egy afgán férfi

info

Kegyetlen bosszú: gyilkolt, vágott, főzött, majd evett! 18+

Mazsi

Ősszel dönthetnek Kovács Béla mentelmi ügyében

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------