Hirmagazin.eu
Főoldal » 12 tonnás járgányával Krisztina az utak királynője
Életmód hírek

12 tonnás járgányával Krisztina az utak királynője

Budapest — Nem igaz, hogy a nők helye a konyhában, a fodrászatban vagy az íróasztal mögött van.

Vannak, akik olyan munkában találják meg a boldogulásukat vagy valósítják meg az álmukat, amit hagyományosan a férfiak terepének gondolnak. Erre példa Sándor Krisztina (32) egy soktonnás kék járgány volánja mögött: ő ugyanis buszt vezet Budapesten a BKK egyik alvállalkozó cégénél, a VT-Arrivánál.

– Régi szerelem ez, apukám is buszvezető volt, kislány koromban gyakran beültem mellé. Amikor nagyobb lettem, a házibulikból nem éjfélre kellett otthon lennem, hanem szólt, hogy például hajnalban mikor ér a Nyugatihoz, és ott találkoztunk, hogy az ő buszával menjek haza. A bátyám is buszvezető lett, csak ki kellett várnom türelmesen, mikor kínálja nekem is a lehetőséget az élet, amely végül egy átképzés formájában valósult meg – mesélte Krisztina.

12 tonnás járgányával Krisztina az utak királynője 1
Ez a motor hajtja a VT-Arriva 12 tonnás monstrumát, amivel Krisztina nap mint nap viszi az utasokat / Fotó: Isza Ferenc

Mindig is imádta a vezetést, akkor pedig miért ne azzal keresse a kenyerét. Főképp, ha nem szeret négy fal között dolgozni.

– Anyukám megszeppent, a bátyám pedig kétkedett, amikor beavattam őket a terveimbe, de mindenki örült, miután letettem a sikeres vizsgát. Bár aggódtak, hogy meg kell küzdenem a férfi kollégák előítéleteivel. Szerencsére nem kellett, első pillanattól egyenrangúként néztek rám. Hiszen minden hivatásos sofőr tudja, hogy aki ilyen szakmában képzeli el a jövőjét, ott már nincs különbség férfi és női vezető között.

Azon kívül, hogy a buszvezetéssel életem egyik álma valósult meg, még a magánéletemmel is szerencsésen összeegyeztethető a beosztásom – mondta.

Krisztina a munkán kívül sem ragaszkodik a hagyományos szerepekhez, és minden helyzetben feltalálja magát. Ha kell, egyedül felújítja a lakását, vagy épp, mint legutóbb, kivágja az útban lévő fát a kertben.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

4 titkos trükk, amivel nem kell az újévi másnapossággal küzdened!

Mazsi

Azért is szeretem, mert jó vele a szex

Edit

Egy felmérés kimutatta: az emberek többsége jobban bízik a robotokban, mint a főnökében

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------