Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

12 kiló drogot talált Renike

forrás: police.hu

A tompai rendőrök Renike, a kábítószerkereső kutya segítségével egy belépésre jelentkező személygépkocsiban elrejtve találták meg a marihuánát tartalmazó csomagokat.

12 kiló drogot talált Renike
Renike munka közben / Foto: police.hu

Egy albán férfi jelentkezett Opel Zafira típusú személygépkocsijával belépésre a Tompa Közúti Határátkelőhelyen 2017. február 26-án 11 óra 5 perckor. A tompai rendőrök ellenőrizték a gépkocsit és az abban tartózkodó három főt. Az autó átvizsgálásában Renike, a kábítószerkereső szolgálati kutya is segített és az első ülések alatt kialakított rejtekhelyhez vezette gazdáját. Az ülések alatt 27 csomagban összesen 11.842 gramm, a gyorsteszt alapján marihuánának minősülő növényi származékot találtak a rendőrök.

12 kiló drogot talált Renike
Fotó: police.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai a 27 éves albán sofőrrel szemben – őrizetbe vétele mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A nyomozási bíró 2017. február 28-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

 

Hasonló hírek

Mu­tat­juk, mi­lyen a ma­gyar ku­tya­vi­a­da­lok tit­kos vi­lága, ahol a tízmilliók úgy cserének gazdát, mintha fillérek lennének..

Géza

Halálos baleset Budapesten, Kőbányán, tegnap éjjel!

Géza

Nyomozást indított a rendőrség az ellenzék adatkezelési botránya miatt – videó

Géza