10.3 C
Budapest
2024. április. 25. csütörtök
HomeFőhírekKülföld1000 agresszív felfegyverkezett migráns rontott a magyar határnak Allah Akbar felkiáltással!?!

1000 agresszív felfegyverkezett migráns rontott a magyar határnak Allah Akbar felkiáltással!?!

1000 fős, többségében férfiakból álló csoport feldühödve érkezett a magyar határhoz kapákkal és botokkal felfegyverkezve Horgosnál – publikálta az alo.rs

Az incidens azután következett be, hogy a határtól néhány kilométerre a határ rendészek egy jelentős létszámú agresszív csoportot tartóztattak fel, akik a forgalmat is veszélyeztették Magyarország felé haladva, hogy ott a zöld határon átkelhessenek.

A cikket több vezető média is lehozta, köztük az Origo is. A hírt a magyar hatóságok eddig még nem erősítették meg, de ha ez a szerb oldalon történt, akkor akár meg is történhetett az esemény, mert nincs jelentési kötelezettsége a másik félnek. Szerkesztőségünk véleménye, hogy a cikk HOAX! Így olvassátok…

hirmagazin_2015-08-16_155327

„A belügyi szervek intézkedésére a migránsok tömege agresszívan reagált, ordítozni és fegyverkezni kezdett, a rendőrségnek ezért vissza is kellett vonulnia a helyszínről” – közölte a belgrádi lap online oldala.

A rendőri erők átcsoportosítása után megfékezték az illegális migránsok tömegét. Ezek az emberek nem voltak hajlandóak a hatóságokkal együttműködni.

hirmagazin_2015-08-16_155315

Az erőszakos vallási fanatikusokból álló tömeg eddig a magyarkanizsai gyűjtőtáborban dekkolt, ahol teljes volt ellátásuk és még wifizhettek is ingyenesen, amelynek segítségével felkészültek az esti rohamra.

Az alábbi videón azt láthatjuk, hogy már a vonaton Allah Akbar felkiáltással hergelték még gyermekeiket is.

Forrás: karpathir

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work