Image default
Állatvilág

100 ló várja halálát a szigeten – de nézzék hogy ez a 7 nő milyen képtelen dolgot tesz – VIDEÓ

Körülbelül 100 ló ragadt egy kis szigeten amikor Hollandiában egy szörnyű vihar után nagy áradás kezdődött. Már 19 ló életét vesztette, de a szigeten ragadt állatok 3 napig mozdulni sem tudtak.

100 ló várja halálát a szigeten – de nézzék hogy ez a 7 nő milyen képtelen dolgot tesz - VIDEÓ 1

A tűzoltók és önkéntesek segítettek rajtuk, ételt és italt vittek ez éhező állatoknak. Azon gondolkodtak, hogyan lehetne őket onnan kimenteni. Több dolgot is kipróbáltak, eredménytelenül.

A harmadik napon azonban történt valami. Egy Norma Niedema nevű hölgy bejegyzést tett közzé egy internetes fórumon ahol segítséget kért a bajba jutott lovaknak. Olyan segítőtársakat keresett, akik nem féltek a víztől. Néhány lovasra volt szüksége, akik majd a vizen keresztül visszavezetik a lovakat a partra.

Norma végül is talált hét bátor nőt, akik a The Netherlands Horse Rescue (Holland Lómentő Egyesület) tagjai voltak. Össze is gyűltek és életüket kockáztatva nekiláttak a mentésnek.

Nézze meg ezt a bátor mentőakciót a filmben és kérjük ossza meg barátaival, ha úgy gondolja, a hölgyeknek nagy elismerés jár tettükért!

Forrás: buzzblog.eu

Hasonló hírek

Négyórás, kőkemény erekciót és halált is okoz ez a pók!

Mazsi

Kirázott a hideg attól, amit a kóbor kutya szájában vitt… de ez még csak a kezdet!

Mazsi

15 tonna elefántcsontot égettek el Kenyában

info