Image default
18+

10 éve nyers húson él ez a férfi, még a rohadtat is megeszi – videó; 18+

A 35 esztendős Derek Nance immáron egy évtizede nem eszik mást, mint nyers húst és belsőségeket – írja a Daily Mail.

A brit bulvárlap információi szerint a férfi azóta mindössze egyszer volt beteg, és ezért 4 gyermekét is nyers hússal eteti, ugyanis szerinte ez a fajta „diéta” teljesen biztonságos és egészséges. Ennek ellenére feleségét mégsem tudja rávenni a meglehetősen bizarr étrendre, hiszen ő vegetáriánus.

Nance minden hónapban ellátogat egy biofarmra, ahol kiválaszt egy állatot, amit aztán saját kezűleg vág le magának a hátsó kertjében. „Egy felnőtt bárány úgy 80 kiló, ami egy hónapig kitart” – mesélte a lapnak hozzátéve, hogy ez az állítás akkor állja meg a helyét, ha az ember tényleg minden részét elfogyasztja a leölt állatnak. És ez a férfira abszolút igaz, ugyanis saját bevallása szerint csak a patákat és a szarvakat nem hajlandó megenni, ezen kívül gyakorlatilag mindent.

Étrendjében tehát a báránygyomor turmixtól kezdve a lépen és a májon át a kukacokig minden megtalálható, de a legbizarrabb fogás kétségkívül a rothadt (erjesztett) hús. Ennek ellenére, vagy talán pont ezért az elmúlt tíz évben mindössze egyszer volt beteg, akkor is azért, mert ételmérgezést kapott egy akkor már egy hete leölt csirkétől.

noizz

Hasonló hírek

25 tragikus haláleset, selfizés során. (25 Heart-Breaking Deaths While Taking Selfies)

Géza

Hoppácska: kiderült, kivel szexelünk legszívesebben egy szakítás után

Mazsi

Az új női óvszer garantáltan elrepít a csúcsra

Edit