Hirmagazin.eu
Főoldal » 10 év börtön és kitoloncolás vár a kutyakínzó illegális bevándorlóra
Külföld

10 év börtön és kitoloncolás vár a kutyakínzó illegális bevándorlóra

A lengyel férfi annyira brutálisan bántalmazta a kutyáját, hogy az orvosok kénytelenek voltak elaltatni az ebet.

Egy amerikai bíróság 8-tól 10 évig terjedő börtönbüntetésre ítélt egy 37 éves lengyel férfit, miután bűnösnek találták állatkínzás vádjában – jelentette a Fox News.

Radoslaw Czerkawskit, aki illegálisan tartózkodik az Egyesült Államokban, szabadulása után azonnal haza is toloncolják szülőhazájába.

Az állatkínzó és az elhunyt kutyus. Hirmagazin.eu

A férfi egyéves kutyáját még 2013-ban találták meg egy parkban, szörnyű állapotban. A Puppy Doe néven ismertté vált ebnek törések voltak a koponyáján, sérült volt a gerince, és a válla, a jobb szemén késszúrás nyomait találták, és ketté volt válva a nyelve.

Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az állatorvosok már nem tudták megmenteni az életét, és egy hónappal később kénytelenek voltak elaltatni.

Az Animal Rescue League of Boston nevű állatvédelmi szervezet elmondása szerint ez volt az egyik legszörnyűbb állatkínzásos eset, amivel valaha találkoztak.

Czerkawski ügyvédje elismerte, hogy az eb védencéjé volt, de azzal érvelt, hogy a kutya elszökött otthonról, és valaki más volt az, aki megkínozta. Az esküdtek azonban ezt nem fogadták el, és két nap után bűnösnek mondták ki az állatkínzás vádjában. A tárgyalóteremben többen örömkönnyeket ejtettek, amikor a férfit az ítélethozatal után elvezették.

A férfi jelenleg börtönbüntetését tölti lopás miatt: 130 ezer dollárt lopott el egy idős hölgytől. Miután letöltötte a most rá kirótt büntetést, az amerikai hatóságok haza fogják toloncolni Lengyelországba – közölték a helyi bevándorlásügyi hatóság tisztségviselői.

Fox News, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Los Angelesben rendkívüli állapotot hirdettek a tűzvész miatt

Géza

Betiltották a női nemi szervek megcsonkítását Gambiában

Edit

Végighurcolták a menekülttáboron a gyermeket bántalmazó migránst

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!