Hirmagazin.eu
Főoldal » 1 évvel ezelőtt elhagytam a feleségem, mert adott magára… Most jöttem rá valamire, ami miatt már bánok mindent!
Életmód hírek

1 évvel ezelőtt elhagytam a feleségem, mert adott magára… Most jöttem rá valamire, ami miatt már bánok mindent!

“Ezelőtt egy évvel elhagytam a feleségem. A fiatalabb nőt szemeltem ki magamnak, be kell, hogy valljam, mivel a feleségemmel már igencsak kezdett kihűlni a kapcsolatunk.
Ez a nő fiatal volt, és tüzes, és nem tudtam ellenállni neki.

A feleségem nagyon elhagyta magát, és egyáltalán nem volt vonzó. Nagy pocakot eresztett, tele volt narancsbőrrel, és lábán is nagyon sok visszér jelent meg.

Őt ezek a dolgok egyáltalán nem érdekelték. Nem járt kozmetikushoz, fodrászhoz, és egy ideje azt vettem észre, hogy kellemetlen szájszaga is van.

Teljesen kiiktatta az életéből az alapvető szépészeti dolgokat: nem festett körmöt, egyáltalán nem használt szemfestéket, nem hordott melltartót, és a lába is állandóan szőrös volt.

Egyáltalán nem láttam már benne azt a nőt, akibe annak idején beleszerettem, ezért elhagytam.

Ma volt épp egy éve, hogy elhagytam, és teljesen véletlenül összetalálkoztam a volt feleségemmel az utcán. Mondhatni, alig ismertem meg. Csinos volt, ápolt, karcsú, nőies, és igencsak kívánatos. Nem hittem a szememnek, amikor megláttam. Muszáj volt megkérdeznem, hogy mi történt vele.

Elmondta, hogy, amikor együtt voltunk, semmire nem volt ideje, mert állandóan engem, és a három gyerekünk kellet kiszolgálja. Hogy miért nem hordott melltartót?

Azt mondta, hogy soha nem volt értelme, hogy feltegye, mert állandóan szoptatta valamelyik gyermekünk. Soha nem volt ideje önmagára, de ő úgy érezte, hogy boldog életünk van, szerető családi körben élünk. Mindig is nagy családról álmodott, sok gyerekről, akik majd gondoskodnak rólunk idős korunkban.

Egy dolgot viszont el kell mondanom: otthagytam egy olyan nőt, aki kiegyensúlyozott, és harmonikus családdal ajándékozott meg.

Elveszítettem azt az embert, aki magában hordozta a boldogságom. Felcseréltem a belső szépséget, egy mű valósággal. Csak azt tudom mondani, hogy soha ne a tökéleteset keressük, hanem abban próbáljuk megtalálni a szépséget, amint van”.

tudasfaja.com

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Gyógyító érintés

info

50 ezres büntetéssel fenyegeti a kutyásokat a Belváros

Géza

Egri Viktor szerint nem baj, hogy fogy a magyar, mert a világ más részein amúgy is túlnépesedés van

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!