Image default
Életmód hírek

1 éve távolították el a petefészkét, majd újra kitapintott valamit a hasán…

Tizenkilenc évesen diagnosztizálták petefészekrákkal az ausztrál Makita Allent.

Mivel a tumor nagyon gyorsan fejlődött, az orvosok azt javasolták a fiatal nőnek, hogy ha szeretné látni, ahogy 1 éves kislánya felnő, egyezzen bele a beteg petefészek eltávolításába. Makita beleegyezett.

A műtét után agresszív kemoterápiás kezelések sorozata jött négy hónapon keresztül. Amikor az utolsó kezelésnek is vége volt, és a tumor eltűnt a szervezetéből, Makita új életet kezdett kislányával, Savannah-val és új partnerével.

Öt hónap múlva azonban újra valami keményet tapintott az alsó hasi részen, amitől teljesen pánikba esett. Azt hitte, kiújult a petefészekrák…

A biztonság kedvéért elvégzett egy terhességi tesztet, az operáció óta ugyanis nem volt menstruációja. El se akarta hinni, amikor meglátta a teszt eredményét: terhes volt!

Az örömtől és a megkönnyebbüléstől zokogni kezdett. Új szerelmével ugyan szerettek volna közös gyermeket, de azt hitték, ez a vágyuk egy petefészekkel nem fog valóra válni.

1 éve távolították el a petefészkét, majd újra kitapintott valamit a hasán… 1

A terhesség nem volt problémamentes, Makitának kéthetente kellett orvoshoz járnia, de végül a kisfiú, Grayson Jay teljesen egészségesen született. Az immár kétgyermekes édesanya azt mondja, nincs nála boldogabb ember a világon.

1 éve távolították el a petefészkét, majd újra kitapintott valamit a hasán… 2

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Jelmezötletek farsangra

info

Mit mond el a csók a férfiról?

Edit

Egy teáskanál ebből a keverékből, és egy hónap alatt 10 kilótól szabadulhatsz meg!

Mazsi