Image default
Csillagászat, űrkutatás

Rejtélyes energiasugárral lőttek a menekülő ufó után a Földről – VIDEÓ

Az ISS űr­ál­lo­más ka­me­rái új­fent kü­lön­le­ges fel­vé­tel­lel ör­ven­dez­tet­ték meg az ufó­va­dá­szok népes tá­bo­rát.

A nemzetközi űrállomásról érkező, interneten is figyelhető élő közvetítésen ismét hátborzongató jelenet tanúi lehettek az adást nézők. Ezúttal úgy látszik, lankadt a NASA munkatársainak figyelme, és nem kapcsolták le időben a kamerát, ahogyan az jó szokásuk ilyen esetekben.

Rejtélyes energiasugárral lőttek a menekülő ufó után a Földről

Egy német ufóvadász a következő jelenetet szúrta ki: A Földről egy azonosítatlan repülő objektum emelkedett fel. Alig, hogy elhagyta a kamera látóterét, szinte  ugyanazon a ponton, ahol eredetileg megjelent, egy hatalmas energiasugár bukkant fel, mintha a távozó jármű utána lőttek volna.

A felvétel az egyik legrégebbi ufófigyelő szervezet, a MUFON weblapján is nyilvántartásba került 75904-es akta néven, mint hiteles észlelés.

Az ufókkal foglalkozó szakemberek szerint az emberiségnek egyelőre még nincs birtokában olyan fegyver, amellyel hasonló nagyságrendű pusztító energiasugarakat lehetne kilőni az űrbe. Ezért könnyen lehet, hogy egy, a földönkívüliek közt zajló háborús incidensnek lehettünk szemtanúi.

Rejtélyes energiasugárral lőttek a menekülő ufó után a Földről 1

A NASA természetesen a legritkább esetekben reagál az ilyen és ehhez hasonló “észlelésekre”. Jobb magyarázat híján így be kell érnünk azzal, amit látunk, illetve az önjelölt szakértők elméleteivel.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Dante poklát hozhatja el az óriási űrkatasztrófa

Mazsi

Felvázolták az elhízás genetikai hátterét

info

Óriási fekete lyukat találtak a Tejútrendszerben

Mazsi