Főoldal » Az oroszok a poklot szabadították rá a muszlim terroristákra, akik megölték a pilótájukat! + VIDEÓK!
Külföld Tudástár - minden érdekesség

Az oroszok a poklot szabadították rá a muszlim terroristákra, akik megölték a pilótájukat! + VIDEÓK!

Szárazföldről, levegőből és tengerről egyaránt támadták a terroristákat!

Miközben az amerikaiak a Hálaadást ünnepelték, Putyin a maga stílusában ajándékot küldött a türkméneknek, akik megölték az orosz pilótát: pokol, tűz és kénkő érkezett számukra minden irányból a szárazföldről, levegőből és a tengerről.

Az oroszok a poklot szabadították rá a muszlim terroristákra, akik megölték a pilótájukat!

Az ajándék nem korlátozódott a gyilkosokra, de köztük voltak rokonaik és társaik is, bárki a türkmének közül.


Ez Oroszország reakciója Törökország agressziójára az orosz harci gép lelövése miatt a szíriai határnál, amely állításuk szerint megsértette a török légteret. Oroszország üzenete Törökország számára egyértelmű: meg fogjuk ölni a testvéreiteket, a türkméneket, akik segítenek nektek.

Hírforrások és nyers felvételek mutatják, hogy földi, légi, valamint haditengerészeti offenzívát indítottak szerdán este. Az orosz pokol minden irányból hullott a türkménekre, ahogy Oroszország haragja elkezdett rázúdulni a muszlim terroristákra, akiket az amerikaiak támogattak a TOW fegyverek szállításával, valamint a saját tankjaikkal, melyeket a szíriai hadseregtől koboztak el az elmúlt időben.

Az orosz bombázás mellett Szíria tankokat küldött, melyek átvonultak a területen ágyútűz közepette, és ezen felül Oroszország légi záport zúdított rájuk a Kaszpi-tengerről is. Ez a hadjárat egy intenzívebb folytatása az előzőeknek, melyben Törökország úgy döntött, hogy segít oszmán türkmén testvéreiknek terroristákkal és fegyverekkel.


Oroszország megtartotta szavát amikor figyelmeztetett, hogy “minden potenciálisan veszélyes célpontot el fogunk pusztítani,” – jelentette be az Orosz Védelmi Minisztérium.

Ennek megfelelően a szíriai erők az orosz légi és szárazföldi erők támogatásával megkezdték a katonai műveleteket Bayırbucak-ban ezen a héten, ahol mintegy 50 türkmén falu található, és már ott vannak a hegyvidéki területeken, ahol türkmének élnek.


Egy türkmén lázadó vezető a frontvonalon a türkmén hegyekben elmondta, hogy Oroszország fokozta a támadásokat az elmúlt 24 órában, hogy megbüntessék az ellenzéki erőket az orosz pilóta haláláért.

Megerősítette, hogy türkmén lázadók lőtték le a pilótát, amikor katapultált a lángoló gépből és azt mondta, hogy “Most azt várjuk, hogy mindennel le fognak sújtani ránk az oroszok.

Csakugyan megtették.

Putyin orosz elnök pedig aláírta a Törökország ellen bevezetendő szankciók életbe léptetését.

A szankciók mértéke elérheti akár a 30 milliárd dollárt is a két ország közötti kereskedelmi kapcsolatokban, a rendőrség pedig elkezdte lefoglalni a török termékeket Oroszországban, és kiutasítani a török üzletembereket, jelentette Andrew Roth, a Washington Post moszkvai tudósítója csütörtökön. (1)

És ez az, amiért Recep Erdogan hirtelen hangnemet kezdett váltani, amikor a France 24-nek adott interjúban azt mondta, “Ha tudtuk volna, hogy ez egy orosz repülőgép, akkor talán másképp figyelmeztettük volna.”

Túl késő. Törökország kezdi érezni Oroszország haragját.

Ezen felül az állami tulajdonban lévő Anadolu hírügynökség szerdán beszámolt arról, hogy az orosz légicsapások szándékosan vettek célba török segélyszállító járműveket a szíriai határ mentén Azaz város mellett, megölve hét járművezetőt. (2) A várost tartják a szíriai lázadók mentőövének, akik továbbra is függnek a támogatástól és az ellátástól, hogy harcolhassanak az Aszad rendszer erői ellen.

A türkmén felkelők bombázása mellett, akik etnikai kapcsolatban állnak Törökországgal, a szíriai Latakia tartományban Oroszország szerdai bejelentését követően S-400-as rakéta rendszereket telepítettek a Hmeimim légibázis közelében közel Latakiához, mintegy 50 kilométerre a török határtól. A rakéták, melyek képesek eltalálni bármilyen török gépet rendkívüli pontossággal, nyilvánvalóan azt jelenti, hogy a török vadászgépek soha többé nem fognak lelőni egyetlen orosz gépet sem a jövőben. (3)

Az oroszok a poklot szabadították rá a muszlim terroristákra, akik megölték a pilótájukat!
Az oroszok a poklot szabadították rá a muszlim terroristákra, akik megölték a pilótájukat!
Az oroszok a poklot szabadították rá a muszlim terroristákra, akik megölték a pilótájukat!

Emellett Oroszország hivatalos figyelmeztetést adott ki, melyben azt tanácsolja polgárainak, hogy ne utazzanak Törökországba. Az orosz utazási irodák szerdán bejelentették, hogy a következő évig visszavonulnak törökországi vállalkozásaikból.

Törökországba mintegy 3,3 millió orosz turista látogatott 2014-ben, ami a második legnagyobb szám Németország után, amely a teljes turista szám 12 százalékát jelenti. (4)

És ha mindez nem lenne elég, az orosz parlament nagyrészt szimbolikus gesztusként öt év börtönt javasolt azok számára, akik tagadják az örmények elleni tömeggyilkosságot, ami a török oszmán uralom idején kezdődött 1915-ben, amit népirtásnak tekintenek. (5)

(1) – https://www.washingtonpost.com/world/russia-targets-turkish-economy-in-retaliation
(2) – http://www.dailysabah.com/syrian-crisis/2015/11/25/russian-airstrikes-target-aid-convoy
(3) – https://www.rt.com/news/323815-syria-s-400-us-airstrikes/
(4) – http://news.yahoo.com/factbox-russia-turkey-economic-trade-relations-170327788.html
(5) – https://slon.ru/posts/60326

Shoebat

Hasonló hírek

“Az ISIS szexrabszolgája voltam” – VIDEÓ

Mazsi

Öngyilkosságot követ el az Angela Merkel vezetése alatt álló CDU

Géza

A menyasszonyi ruha története

Mazsi